Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεω πριν ληξει η εγγυηση να πω στην dell να μου ριξει ενα καθαρισμα αμα ειναι εφικτο!!

και βέβαια μπορείς.

η dell φημίζεται για το πολύ καλό service που διαθέτει.

Δημοσ.

και βέβαια μπορείς.

η dell φημίζεται για το service

απλα αναρωτιεμαι παιζει η θερμοκρασια απο 53 με 57 αμα δεν ειχα και την βαση θα ειμουν στους 60!! 

παντως οταν πιανει 60 εστω και στιγμιαια ανοιγει ο ανεμιστηρας!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω προσφαρα πηρα αυτο εδω που ναι και φθηνο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/118109-coolermaster-notepal-cmc3?cmicc=skroutz για το λαπτοπ της  υπογραφης μου το οποιο οταν επαιζα παιχνιδια επιανε 75-79 βαθμους αλλα τωρα με τη βαση πιανει 68 με 72 το πολυ. για τα λεφτα του εχει μεγαλο ανεμιστηρα και καλο airflow. αν εχεις να διαθεσεις περισσοτερα παρε το U3 της coolermaster παλι στο οποιο μπορεις να βαλεις εσυ τους ανεμιστηρες οπου βολευουν.

Είχα πάρει την συγκεκριμένη βάση απο το λινκ.Βέβαια έκανα βλακεία και το παρήγγειλα με αποτέλεσμα να πληρώσω 3€ παραπάνω.Επιπλέον το Λάπτοπ ήταν παλιό (IBM-Lenovo-Thinkpad T43) και ταίριαζε ή βάση.Τα έφτισε το Λάπ. μετά άπο λίγο καιρό και πήρα νέο που είναι πιο φαρδύ και απλά το έχω σαν στήριγμα τώρα..Θέλω απλά να πω πως έχει πάρα πολλά cool pad άπο διάφορες εταιρίες,και καλά είναι να τα δείς πρώτα ζωντανά.Αυτό που έχω είναι πλαστικό.Θέλει και θύρα usb (τα νέα Λαπ. έχουνε 3 θύρες σίγουρα) και βρίσκεις πλέον πολύ γθηνά στην αγορά έξω.Είναι απαραίτητο φυσικά το καλοκαίρι.Τι άλλο θα μπορούσαμε να βάλουμε στα Λάπτοπ όταν χτυπάει απάνω ό ήλιος???...

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ,ενω του εχω αλλαξει θερμοαγωγιμη παστα,το εχω καθαρισει,ειναι αρκετα ζεστο.

Αν μπω να παιξω κανα game ειδικα,υπερθερμενεται,φτανουν cpu/gpu 85 βαθμους.

Το λαπτοπ ειναι :

acer aspire 5750g

geforce gt 540m

i7-2630qm

Καλησπέρα φίλε μου.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα που αντιμετώπησα με τις θερμοκρασίες όταν είχα αλλάξει thermal paste είναι που δεν είχα βιδώσει καλά την ψύκτρα πάνω στης βάσεις τις μητρικής, ξέρεις στα σημεία της gpu και cpu. Άποψή μου είναι να κοιτάξεις και τα thermal pad μήπως και υπάρχει κανένα κενό και δεν ακουμπάει σωστα στην επφάνεια της gpu με το χάλκινο σημείο του σημείου της ψύκτρας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...