myst77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Επισης ενας ssd θα ειχε εμφανη βοηθεια στη φασαρια και τηζεστη; Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
georsev Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Διαβαζοντας τη κουβεντα θελω να ρωτησω κατι<br><br> Εχω ενα 13" vaio με core i5 και radeon 6470m<br><br> Ο ανεμιστηρας κανει σαν αεροπλανο και βαραει πανω απο 60 σε idle<br> Το ανοιξα και καθαρισα ολο το συστημα. Τωρα ειναι λιγο καλυτερα.<br><br> Το δουλευω σε max performance γιατι το χρησιμοποιω σαν desktop replacement.<br> Αξιζει να το βαλω σε balanced ή θα χανω σε αποδοση; καλυτερα να κανω αυτο με το 99% ; <br><br> Δεν χρησιμοποιω βαση.<br><br> Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia Βαση παρε και αλαξε παστα στον cpu αν το εχεις παρα πολυ καιρο.Ριναι ανεβασμενες θερμοκρασιες παντος.Φαντασου εγω εχω 13αρη με αλαγμενο cpu σε quad core και εχω πιο χαμηλες θερμοκρασιες απο εσενα.... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
myst77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αλλαξα παστα και το καθαρισα οπως ειπα. Ρωταω για το power στο control panel Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
sintalkas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 έφυγε παραγγελία θα κάνω και ένα μικρο review μόλις παραλάβω
modechristo_13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σε ποια απο τις προαναφερομενες λετε να καταλήξω; παιδια και εγω εχω το συγκεκριμενο dell n5110 και επισης εχω την notepal u3.... που πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να τοποθετησω τους 3 ανεμιστηρες? ζεσταινεται αρκετα το κατω μερος δεξια οπως βλεπετε στην εικονα αλλα απο την κανονικη πλευρα που μαλλον εκει ειναι ο σκληρος δισκος ακριβως διπλα απο το touchpad!!
sintalkas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 λοιπόν παιδιά το ανεκδιήγητο cosmodata δεν έχει πια την βάση αναγκαστικά θα πάω στο μοναδικό κατάστημα που το έχει ή θα πάρω άλλη βάση ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές μέχρι 26 ευρώ περίπου...
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 λοιπόν παιδιά το ανεκδιήγητο cosmodata δεν έχει πια την βάση αναγκαστικά θα πάω στο μοναδικό κατάστημα που το έχει ή θα πάρω άλλη βάση ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές μέχρι 26 ευρώ περίπου... Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806773">COOLERMASTER
sintalkas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ αλλά θυμάμαι είχα τσιμπήσει μια coolermaster notepal u3 ή u2 και έλεγα να μην πάω πάλι στην ίδια εταιρεία γιατί είχε βγει μεγάλη μάπα....
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ αλλά θυμάμαι είχα τσιμπήσει μια coolermaster notepal u3 ή u2 και έλεγα να μην πάω πάλι στην ίδια εταιρεία γιατί είχε βγει μεγάλη μάπα.... ok ανέβα 3 ευρώ και πήγαινε εδώ Site: http://www.skroutz.gr/s/2746362/Deepcool-N8-BLACK.html">Deepcool N8 Max. Air Flow 94.7CFM
modechristo_13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 παιδια κατι τετοιο λετε να κανει δουλεια? για εξτρα περα απο την βαση!!http://www.ebay.com/itm/Mini-Vacuum-USB-Air-Extracting-Cooling-Fan-Cooler-for-Notebook-Laptop-/380551423196?pt=US_Laptop_Cooling_Pads&hash=item589aa1e4dc επισης και εγω εχω την notepal u3 μετα απο πολυ καλες κριτικες απο εδω μεσα στο φορουμ την πηρα αλλα μου φαινεται δεν με καλυπτει μαλλον επειδη ειναι μικροι οι ανεμιστηρες..!!
sintalkas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ακριβώς είναι πολύ μικροί οι ανεμιστήρες της βάσης με αποτέλεσμα να μην ψύχει καλά...
modechristo_13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ακριβώς είναι πολύ μικροί οι ανεμιστήρες της βάσης με αποτέλεσμα να μην ψύχει καλά... λες να γινεται καμια πατεντα να βαλω μεγαλυτερους?? ειχα δωσει 30 ευρω και λυπαμαι να παρω αλλη τωρα.... για το ανεμιστηρακι απο το e-bay δεν εχεις γνωμη??
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 απο εκεί βγαίνει αέρας που πηγαίνει αυτό. απο κάτω μπαίνει αέρας. δεν πιστεύω πως κάνει δουλειά το έχεις καθαρίσει καθόλου;
modechristo_13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 απο εκεί βγαίνει αέρας που πηγαίνει αυτό. απο κάτω μπαίνει αέρας. δεν πιστεύω πως κάνει δουλειά το έχεις καθαρίσει καθόλου; οχι δεν το εχω καθαρισει ακομα το εχω ενα χρονο το λαπτοπ!! απο την πρωτη μερα ομως ειναι πανω στην βαση του!! το μονο που κανω που και που ειναι να παιρνω το πιστολακι και να ριχνω στα ανοιγματα με παγωμενο αερα!! σε idle με το hwmonitor γυριζει απο 53 μεχρι και 57 (με βαση) περιπου για i7 ! και σκληρο στους 43 βαθμους! εχω το dell της υπογραφης! σε full load εχω καιρο να παιξω κανα game και δεν θυμαμαι!
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 οχι δεν το εχω καθαρισει ακομα το εχω ενα χρονο το λαπτοπ!! απο την πρωτη μερα ομως ειναι πανω στην βαση του!! το μονο που κανω που και που ειναι να παιρνω το πιστολακι και να ριχνω στα ανοιγματα με παγωμενο αερα!! σε idle με το hwmonitor γυριζει απο 53 μεχρι και 57 (με βαση) περιπου για i7 ! και σκληρο στους 43 βαθμους! εχω το dell της υπογραφης! σε full load εχω καιρο να παιξω κανα game και δεν θυμαμαι! πιστεύω είσαι καλά.σε cpu ο δίσκος τραβάει λίγο ζόρι με θερμοκρασίες μιας και το έχεις και σε βάση(εγω σε δροσερό δωμάτιο ο σκληρός μου είναι 39/40c σταθερά)αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό,εκεί παίζουν σε λάπτοπ. δεν τον ανοίγεις βέβαια για κανένα λόγο,υπάρχει εγγύηση. αυτό με το σεσουάρ καλά κάνεις,μέσα στα fin τις ψύκτρας μαζεύει πέπλο σκόνης,αν το κάνεις συχνά σίγουρα δεν μαζεύει και λειτουργεί καλύτερα το φαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα