Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάρε βάση η άλλαξε το fan του laptop με καλύτερο

πως ξεχωριζω αν ειναι καλυτερο καποιο fan..?

εννοεις καινουριο?

Δημοσ.

85 degrees δεν είναι και κακή θερμοκρασία συνήθως οι GPU κλείνουν πάνω από 105 degrees και η δικια μου κάνει core slow down στους 145 degrees.

Aμα εxεις αλλάξει paste / καθαρίσει το εσωτερικό απλός πάρε μια βάση.

Είναι απαραίτητο να πάρει βάση?

Αφου στους 105 κλείνει...

Καλά δεν είναι με τους 85?

Δημοσ.

εεε με 80 είναι ελάχιστα τσιμπημένο το temp με 70κάτι θα έλεγα δεν πειράζει.

Απλός επειδή είναι laptop ( άμα ήταν desktop είναι διαφορετικά ) ας πάρει μια βάση δεν είναι ακριβές άμα είναι να διασφάλιση την ομαλή λειτουργία του laptop.

Δημοσ.

αν δεν γνωρίζεις απο βάσεις,πες πόσα διαθέτεις και θα σου βρούμε μια καλή!

πιστεύω με την αλλαγή φαν σε λάπτοπ δεν θα δείς μεγάλη διαφορά λόγο μικρού όγκου.

Δημοσ.

αν δεν γνωρίζεις απο βάσεις,πες πόσα διαθέτεις και θα σου βρούμε μια καλή!

πιστεύω με την αλλαγή φαν σε λάπτοπ δεν θα δείς μεγάλη διαφορά λόγο μικρού όγκου.

δεν μου αρεσουν οι βασεις..

γιατι να μην δω διαφορα με την αλλαγη φαν..αφου οταν το πηρα..που το φαν ηταν καινουριο και δουλευε καλα δεν υπηρχε ουτε υψηλη θερμοκρασια ουτε θορυβος

Δημοσ.

δεν μου αρεσουν οι βασεις..

γιατι να μην δω διαφορα με την αλλαγη φαν..αφου οταν το πηρα..που το φαν ηταν καινουριο και δουλευε καλα δεν υπηρχε ουτε υψηλη θερμοκρασια ουτε θορυβος

τέλος πάντων.

καθαρισέ τον τακτικά.

αν βρείς κάποιο φαν κουμπωσέ τον επάνω και κάνε την δουλειά σου.

καλά εσένα μπορεί να μην αρέσει..αλλά στο λάπτοπ θα αρέσει σίγουρα :P

λέω να πάρεις μία.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι η βάση...

ποσο θα ριξει την θερμοκρασια η βαση ομως..λιγο που κοιταξα λεγανε για 5 βαθμους σε "full"..αυτο δεν μου κανει δουλεια

Δημοσ.

Πώς ακριβώς το καθάρισες;
Ο καλύτερος τρόπος πάντως, είναι με συσκευή αέρα σε βενζινάδικο, με κατεύθυνση από έξω στις γρίλιες προς τα μέσα, με ξεβιδωμένο το καπάκι από κάτω...
Μου έχει ρίξει έως και -30C την θερμοκρασία και έκανε τον θορυβώδη ανεμιστήρα, αθόρυβο. Aspire 5739G το δικό μου, και πολλά φίλων Lenovo, Acer, Sony, HP, με τα ίδια αποτελέσματα.

Οι βάσεις -οι καλές- πάντως, είναι πράγματι για -5C έως το πολύ -10C, σε ιδανικές περιπτώσεις.

Δημοσ.

Μου έχει ρίξει έως και -30C την θερμοκρασία και έκανε τον θορυβώδη ανεμιστήρα, αθόρυβο.

πόσο; :P

ποσο θα ριξει την θερμοκρασια η βαση ομως..λιγο που κοιταξα λεγανε για 5 βαθμους σε "full"..αυτο δεν μου κανει δουλεια

οταν βλέπεις πιάνει καλοκαιράκι το έχουμε καθαρίσει με όλα τα καλούδια.

μια βάση(πάντα με την θερμοκρασία δωματίου) μπορεί να σου ρίξει αρκετά την θερμοκρασία.

τώρα ενα δεν έχει καθαριστεί ποτέ η βάση δεν θα σου κάνει δουλειά

Δημοσ.

Τόσο όσο λέω, 36C idle τώρα, περίπου 66C πριν. Τι σου φαίνεται περίεργο;

το -30C εννοώ.

μάλλον δεν παίρνεις απο αστεία.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή βάση που να έχετε υπ' όψη? Ζεσταίνει ο καιρός τώρα και είναι απαραίτητη!! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...