Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ,ενω του εχω αλλαξει θερμοαγωγιμη παστα,το εχω καθαρισει,ειναι αρκετα ζεστο.

Αν μπω να παιξω κανα game ειδικα,υπερθερμενεται,φτανουν cpu/gpu 85 βαθμους.

Το λαπτοπ ειναι :

acer aspire 5750g

geforce gt 540m

i7-2630qm

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ,ενω του εχω αλλαξει θερμοαγωγιμη παστα,το εχω καθαρισει,ειναι αρκετα ζεστο.

Αν μπω να παιξω κανα game ειδικα,υπερθερμενεται,φτανουν cpu/gpu 85 βαθμους.

Το λαπτοπ ειναι :

acer aspire 5750g

geforce gt 540m

i7-2630qm

η 85 είναι σε full η σε idle;;

βάση έχεις;;

Δημοσ.

η 85 είναι σε full η σε idle;;

βάση έχεις;;

οχι βαση δεν εχω..οταν το πρωτοπηρα δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια.(επισης κανει θορυβο το ανεμιστηρακι..ενω μπορει να ειναι στους 50 βαθμους)

μου εξηγεις αν μπορεις τι εννοεις με το.. "full" η σε "idle" ?

Δημοσ.

οχι βαση δεν εχω..οταν το πρωτοπηρα δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια.(επισης κανει θορυβο το ανεμιστηρακι..ενω μπορει να ειναι στους 50 βαθμους)

μου εξηγεις αν μπορεις τι εννοεις με το.. "full" η σε "idle" ?

το έχεις καθαρίσει τώρα τελευταία;;

τρέχεις με παιχνίδια(full) και ήρεμος χωρις εργασία(idle)

Δημοσ.

το έχεις καθαρίσει τώρα τελευταία;;

τρέχεις με παιχνίδια(full) και ήρεμος χωρις εργασία(idle)

ναι πριν κανα 2 βδομαδες το καθαρισα..

85 ειναι σε full

σε idle : cpu 50-55...gpu 60

Δημοσ.

καλά είσαι σε full.

ο σκληρός σου τι θερμοκρασία έχει;

**όπως λεει και φίλος αγόρασε και μια βάση.

έρχεται καλοκαιράκι

Δημοσ.

εγω προσφαρα πηρα αυτο εδω που ναι και φθηνο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/118109-coolermaster-notepal-cmc3?cmicc=skroutz για το λαπτοπ της  υπογραφης μου το οποιο οταν επαιζα παιχνιδια επιανε 75-79 βαθμους αλλα τωρα με τη βαση πιανει 68 με 72 το πολυ. για τα λεφτα του εχει μεγαλο ανεμιστηρα και καλο airflow. αν εχεις να διαθεσεις περισσοτερα παρε το U3 της coolermaster παλι στο οποιο μπορεις να βαλεις εσυ τους ανεμιστηρες οπου βολευουν. 

Δημοσ.

καλά είσαι σε full.

ο σκληρός σου τι θερμοκρασία έχει;

τωρα 45..

εγω προσφαρα πηρα αυτο εδω που ναι και φθηνο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/118109-coolermaster-notepal-cmc3?cmicc=skroutz για το λαπτοπ της  υπογραφης μου το οποιο οταν επαιζα παιχνιδια επιανε 75-79 βαθμους αλλα τωρα με τη βαση πιανει 68 με 72 το πολυ. για τα λεφτα του εχει μεγαλο ανεμιστηρα και καλο airflow. αν εχεις να διαθεσεις περισσοτερα παρε το U3 της coolermaster παλι στο οποιο μπορεις να βαλεις εσυ τους ανεμιστηρες οπου βολευουν. 

το θεμα ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια..μην φτανταστεις οτι παζω παιχνιδια που θελουν τρελα γραφικα.

αλλα δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια..ουτε θορυβο εκανε το ανεμιστηρακι...και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξει

Δημοσ.

τωρα 45..

το θεμα ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια..μην φτανταστεις οτι παζω παιχνιδια που θελουν τρελα γραφικα.

αλλα δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια..ουτε θορυβο εκανε το ανεμιστηρακι...και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξει

ωραία

μπορεί να τα έχει φτύσει και να θέλει αλλαγή με άλλο,Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/New-for-Acer-Aspire-5750Z-5750Z-4830-5750Z-4835-cpu-cooling-fan-/261160046412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cce5a0f4c">Acer Aspire 5750

Δημοσ.

ωραία

μπορεί να τα έχει φτύσει και να θέλει αλλαγή με άλλο,

ανεμιστηρακι εννοεις?

πηγα και πηρα ο ανεμιστηρακι απο ebay..αλλα δεν βγαινε το ανεμιστηρακι απο το πλαστικο του.

και δεν μπορω να το αλλαξω..τσαμπα το πηρα..πρεπει να βρω μονο ανεμιστηρακι..η να αλλαξω ολη την ψυκτρα

Δημοσ.

ανεμιστηρακι εννοεις?

πηγα και πηρα ο ανεμιστηρακι απο ebay..αλλα δεν βγαινε το ανεμιστηρακι απο το πλαστικο του.

και δεν μπορω να το αλλαξω..τσαμπα το πηρα..πρεπει να βρω μονο ανεμιστηρακι..η να αλλαξω ολη την ψυκτρα

λιπαντικό η έσχατη λύση, λίγο wd40 και δές αν στρώσει.

αλλά με τον καιρό θα μαζέψει σκόνη

Δημοσ.

λιπαντικό η έσχατη λύση, λίγο wd40 και δές αν στρώσει.

αλλά με τον καιρό θα μαζέψει σκόνη

δεν νομιζω να βοηθησει αυτο

Δημοσ.

το fan που σου δείχνω στο ποιό πάνω σχόλιο δεν είναι το ίδιο;;

βγάζεις αυτό που έχεις και κουμπώνεις το new δεν χρειάζεται να βγάλεις τον ανεμιστήρα.

εκτός και δεν είναι το ίδιο

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/489670-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=52432768

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2752/~/nvidia-gpu-maximum-operating-temperature-and-overheating

This maximum temperature varies by GPU, but is generally in the 105C

Aμα λέμε πως γίνετε core slowdown στα 145 degrees σημαίνει πως δεν κλεινει και ρίχνει τα clocks. Για κλείσει η να κολλήσει θέλει ακόμα πιο πάνω Temps.

Η GPU δεν είναι σαν τις CPU αντέχει θερμοκρασίες και γύρο στα 70 είναι normal άμα είναι under load.

Tα temps περιορίζονται σε ένα μικρό κομμάτι του πυρήνα που είναι κάτω από το Heatsink και δεν επηρεάζονται πλαστικά η αλλα μέρει

Aυτά που λέτε ισχύουν για τις CPU.

Aμα λέμε πως γίνετε core slowdown στα 145 degrees σημαίνει πως δεν κλεινει και ρίχνει τα clocks. Για κλείσει η να κολλήσει θέλει ακόμα πιο πάνω Temps.

Η GPU δεν είναι σαν τις CPU αντέχει θερμοκρασίες και γύρο στα 70 είναι normal άμα είναι under load...

85 degrees δεν είναι και κακή θερμοκρασία συνήθως οι GPU κλείνουν πάνω από 105 degrees και η δικια μου κάνει core slow down στους 145 degrees.

Aμα εxεις αλλάξει paste / καθαρίσει το εσωτερικό απλός πάρε μια βάση.

H λίπανση όντως βοηθάει πολύ

post-203815-0-83417800-1371309723_thumb.png

post-203815-0-45096700-1371309752_thumb.png

Δημοσ.

το fan που σου δείχνω στο ποιό πάνω σχόλιο δεν είναι το ίδιο;;

βγάζεις αυτό που έχεις και κουμπώνεις το new δεν χρειάζεται να βγάλεις τον ανεμιστήρα.

εκτός και δεν είναι το ίδιο

αυτο που δειχνεις ειναι το ιδιο με αυτο που εχω..αλλα στο λαπτοπ μπορω να αλλαξω μονο το ανεμιστηρακι

http://www.insomnia.gr/topic/489670-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=52432768

Η GPU δεν είναι σαν τις CPU αντέχει θερμοκρασίες και γύρο στα 70 είναι normal άμα είναι under load.

Tα temps περιορίζονται σε ένα μικρό κομμάτι του πυρήνα που είναι κάτω από το Heatsink και δεν επηρεάζονται πλαστικά η αλλα μέρει

Aυτά που λέτε ισχύουν για τις CPU.

85 degrees δεν είναι και κακή θερμοκρασία συνήθως οι GPU κλείνουν πάνω από 105 degrees και η δικια μου κάνει core slow down στους 145 degrees.

αυτο που δειχνεις ειναι το ιδιο με αυτο που εχω..αλλα στο λαπτοπ μπορω να αλλαξω μονο το ανεμιστηρακι

το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ποτε τετοιες θερμοκρασεις στο λαπτοπ..και στους 85 κολλαει..δεν περιμενω να κλεισει..να μην κολλαει θελω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...