uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλησπερα Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ,ενω του εχω αλλαξει θερμοαγωγιμη παστα,το εχω καθαρισει,ειναι αρκετα ζεστο. Αν μπω να παιξω κανα game ειδικα,υπερθερμενεται,φτανουν cpu/gpu 85 βαθμους. Το λαπτοπ ειναι : acer aspire 5750g geforce gt 540m i7-2630qm
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλησπερα Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ,ενω του εχω αλλαξει θερμοαγωγιμη παστα,το εχω καθαρισει,ειναι αρκετα ζεστο. Αν μπω να παιξω κανα game ειδικα,υπερθερμενεται,φτανουν cpu/gpu 85 βαθμους. Το λαπτοπ ειναι : acer aspire 5750g geforce gt 540m i7-2630qm η 85 είναι σε full η σε idle;; βάση έχεις;;
uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 η 85 είναι σε full η σε idle;; βάση έχεις;; οχι βαση δεν εχω..οταν το πρωτοπηρα δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια.(επισης κανει θορυβο το ανεμιστηρακι..ενω μπορει να ειναι στους 50 βαθμους) μου εξηγεις αν μπορεις τι εννοεις με το.. "full" η σε "idle" ?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 οχι βαση δεν εχω..οταν το πρωτοπηρα δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια.(επισης κανει θορυβο το ανεμιστηρακι..ενω μπορει να ειναι στους 50 βαθμους) μου εξηγεις αν μπορεις τι εννοεις με το.. "full" η σε "idle" ? το έχεις καθαρίσει τώρα τελευταία;; τρέχεις με παιχνίδια(full) και ήρεμος χωρις εργασία(idle)
uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το έχεις καθαρίσει τώρα τελευταία;; τρέχεις με παιχνίδια(full) και ήρεμος χωρις εργασία(idle) ναι πριν κανα 2 βδομαδες το καθαρισα.. 85 ειναι σε full σε idle : cpu 50-55...gpu 60
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 καλά είσαι σε full. ο σκληρός σου τι θερμοκρασία έχει; **όπως λεει και φίλος αγόρασε και μια βάση. έρχεται καλοκαιράκι
corpse_grinder Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 εγω προσφαρα πηρα αυτο εδω που ναι και φθηνο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/118109-coolermaster-notepal-cmc3?cmicc=skroutz για το λαπτοπ της υπογραφης μου το οποιο οταν επαιζα παιχνιδια επιανε 75-79 βαθμους αλλα τωρα με τη βαση πιανει 68 με 72 το πολυ. για τα λεφτα του εχει μεγαλο ανεμιστηρα και καλο airflow. αν εχεις να διαθεσεις περισσοτερα παρε το U3 της coolermaster παλι στο οποιο μπορεις να βαλεις εσυ τους ανεμιστηρες οπου βολευουν.
uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 καλά είσαι σε full. ο σκληρός σου τι θερμοκρασία έχει; τωρα 45.. εγω προσφαρα πηρα αυτο εδω που ναι και φθηνο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/118109-coolermaster-notepal-cmc3?cmicc=skroutz για το λαπτοπ της υπογραφης μου το οποιο οταν επαιζα παιχνιδια επιανε 75-79 βαθμους αλλα τωρα με τη βαση πιανει 68 με 72 το πολυ. για τα λεφτα του εχει μεγαλο ανεμιστηρα και καλο airflow. αν εχεις να διαθεσεις περισσοτερα παρε το U3 της coolermaster παλι στο οποιο μπορεις να βαλεις εσυ τους ανεμιστηρες οπου βολευουν. το θεμα ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια..μην φτανταστεις οτι παζω παιχνιδια που θελουν τρελα γραφικα. αλλα δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια..ουτε θορυβο εκανε το ανεμιστηρακι...και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξει
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τωρα 45.. το θεμα ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με την θερμοκρασια..μην φτανταστεις οτι παζω παιχνιδια που θελουν τρελα γραφικα. αλλα δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια..ουτε θορυβο εκανε το ανεμιστηρακι...και δεν ξερω τι να κανω για να φτιαξει ωραία μπορεί να τα έχει φτύσει και να θέλει αλλαγή με άλλο, Site: http://www.ebay.co.uk/itm/New-for-Acer-Aspire-5750Z-5750Z-4830-5750Z-4835-cpu-cooling-fan-/261160046412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cce5a0f4c">Acer Aspire 5750
uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ωραία μπορεί να τα έχει φτύσει και να θέλει αλλαγή με άλλο, ανεμιστηρακι εννοεις? πηγα και πηρα ο ανεμιστηρακι απο ebay..αλλα δεν βγαινε το ανεμιστηρακι απο το πλαστικο του. και δεν μπορω να το αλλαξω..τσαμπα το πηρα..πρεπει να βρω μονο ανεμιστηρακι..η να αλλαξω ολη την ψυκτρα
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ανεμιστηρακι εννοεις? πηγα και πηρα ο ανεμιστηρακι απο ebay..αλλα δεν βγαινε το ανεμιστηρακι απο το πλαστικο του. και δεν μπορω να το αλλαξω..τσαμπα το πηρα..πρεπει να βρω μονο ανεμιστηρακι..η να αλλαξω ολη την ψυκτρα λιπαντικό η έσχατη λύση, λίγο wd40 και δές αν στρώσει. αλλά με τον καιρό θα μαζέψει σκόνη
uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 λιπαντικό η έσχατη λύση, λίγο wd40 και δές αν στρώσει. αλλά με τον καιρό θα μαζέψει σκόνη δεν νομιζω να βοηθησει αυτο
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεν νομιζω να βοηθησει αυτο το fan που σου δείχνω στο ποιό πάνω σχόλιο δεν είναι το ίδιο;; βγάζεις αυτό που έχεις και κουμπώνεις το new δεν χρειάζεται να βγάλεις τον ανεμιστήρα. εκτός και δεν είναι το ίδιο
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/489670-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=52432768 http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2752/~/nvidia-gpu-maximum-operating-temperature-and-overheating This maximum temperature varies by GPU, but is generally in the 105C Aμα λέμε πως γίνετε core slowdown στα 145 degrees σημαίνει πως δεν κλεινει και ρίχνει τα clocks. Για κλείσει η να κολλήσει θέλει ακόμα πιο πάνω Temps.Η GPU δεν είναι σαν τις CPU αντέχει θερμοκρασίες και γύρο στα 70 είναι normal άμα είναι under load. Tα temps περιορίζονται σε ένα μικρό κομμάτι του πυρήνα που είναι κάτω από το Heatsink και δεν επηρεάζονται πλαστικά η αλλα μέρει Aυτά που λέτε ισχύουν για τις CPU. Aμα λέμε πως γίνετε core slowdown στα 145 degrees σημαίνει πως δεν κλεινει και ρίχνει τα clocks. Για κλείσει η να κολλήσει θέλει ακόμα πιο πάνω Temps.Η GPU δεν είναι σαν τις CPU αντέχει θερμοκρασίες και γύρο στα 70 είναι normal άμα είναι under load... 85 degrees δεν είναι και κακή θερμοκρασία συνήθως οι GPU κλείνουν πάνω από 105 degrees και η δικια μου κάνει core slow down στους 145 degrees. Aμα εxεις αλλάξει paste / καθαρίσει το εσωτερικό απλός πάρε μια βάση. δεν νομιζω να βοηθησει αυτο H λίπανση όντως βοηθάει πολύ
uric Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το fan που σου δείχνω στο ποιό πάνω σχόλιο δεν είναι το ίδιο;; βγάζεις αυτό που έχεις και κουμπώνεις το new δεν χρειάζεται να βγάλεις τον ανεμιστήρα. εκτός και δεν είναι το ίδιο αυτο που δειχνεις ειναι το ιδιο με αυτο που εχω..αλλα στο λαπτοπ μπορω να αλλαξω μονο το ανεμιστηρακι http://www.insomnia.gr/topic/489670-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D/?do=findComment&comment=52432768 Aμα λέμε πως γίνετε core slowdown στα 145 degrees σημαίνει πως δεν κλεινει και ρίχνει τα clocks. Για κλείσει η να κολλήσει θέλει ακόμα πιο πάνω Temps. Η GPU δεν είναι σαν τις CPU αντέχει θερμοκρασίες και γύρο στα 70 είναι normal άμα είναι under load. Tα temps περιορίζονται σε ένα μικρό κομμάτι του πυρήνα που είναι κάτω από το Heatsink και δεν επηρεάζονται πλαστικά η αλλα μέρει Aυτά που λέτε ισχύουν για τις CPU. 85 degrees δεν είναι και κακή θερμοκρασία συνήθως οι GPU κλείνουν πάνω από 105 degrees και η δικια μου κάνει core slow down στους 145 degrees. αυτο που δειχνεις ειναι το ιδιο με αυτο που εχω..αλλα στο λαπτοπ μπορω να αλλαξω μονο το ανεμιστηρακι το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ποτε τετοιες θερμοκρασεις στο λαπτοπ..και στους 85 κολλαει..δεν περιμενω να κλεισει..να μην κολλαει θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα