Προς το περιεχόμενο

format σε win7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας . θα ηθελα να κανω format σε ενα hp με win7 . υπαρχει καποιο link  με ευκολα βηματα γι αυτο επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα . εχω ηδη κανει  backup  τα αρχεια μου σε εξωτερικο σκληρο. ευχαριστω!!

Δημοσ.

Έριξες μια ματια στο εγχειρίδιο χρήσης; Αφου εχεις laptop εχεις τη δυνατοτητα με ευκολο τρόπο να ξαναπεράσεις τα windows και να γίνουν όπως οταν το πρωτοάνοιξες

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω το εγχειριδιο και ουτε στην συσκευασια υπηρχε cd με το λογισμικο τον υπολογιστη τον εχω 3 χρονια και δεν παειι αλλο πια.ποιοσ ειναι ο ευκολοσ τροπος αυτο θα ηθελα να ξερω..

Δημοσ.

Το εγχειρίδιο λογικά θα υπάρχει και μέσα στον υπολογιστή σου σε ηλεκτρονική μορφή. Στην αναγκη κατεβασε απο το site της Hp.

Σε γενικές γραμμές, κάνεις επανεκκίνηση, μπαινεις σε ενα ειδικό μενου, επιλέγεις την επανεγκατασταση των windows και μετά απο λίγη ωρα εχεις φρεσκοστημενα windows

Δεν χρειάζεσαι δισκάκι, γιατί το δισκάκι είναι ΜΕΣΑ σε ενα κρυφό partitio. Τωρα που το σκέφτομαι αν τα windows Που εχεις τωρα λειτουργουν, φρόντισε να ψήσεις και το δισκάκι πριν ξεκινησεις την επανεγκατασταση. Ο φόβος φυλά τα ήμερα.

Δημοσ.

δεν μπορω στο εγχειριδιο να βρω πως γινεται . κατα την επανεκκινηση γενικα πως μπορω να μπω σε αυτο το ειδικο μενου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...