panpap77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 παιδια γεια σας . θα ηθελα να κανω format σε ενα hp με win7 . υπαρχει καποιο link με ευκολα βηματα γι αυτο επειδη ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα . εχω ηδη κανει backup τα αρχεια μου σε εξωτερικο σκληρο. ευχαριστω!!
isay Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Έριξες μια ματια στο εγχειρίδιο χρήσης; Αφου εχεις laptop εχεις τη δυνατοτητα με ευκολο τρόπο να ξαναπεράσεις τα windows και να γίνουν όπως οταν το πρωτοάνοιξες 1
panpap77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεν εχω το εγχειριδιο και ουτε στην συσκευασια υπηρχε cd με το λογισμικο τον υπολογιστη τον εχω 3 χρονια και δεν παειι αλλο πια.ποιοσ ειναι ο ευκολοσ τροπος αυτο θα ηθελα να ξερω..
isay Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Το εγχειρίδιο λογικά θα υπάρχει και μέσα στον υπολογιστή σου σε ηλεκτρονική μορφή. Στην αναγκη κατεβασε απο το site της Hp. Σε γενικές γραμμές, κάνεις επανεκκίνηση, μπαινεις σε ενα ειδικό μενου, επιλέγεις την επανεγκατασταση των windows και μετά απο λίγη ωρα εχεις φρεσκοστημενα windows Δεν χρειάζεσαι δισκάκι, γιατί το δισκάκι είναι ΜΕΣΑ σε ενα κρυφό partitio. Τωρα που το σκέφτομαι αν τα windows Που εχεις τωρα λειτουργουν, φρόντισε να ψήσεις και το δισκάκι πριν ξεκινησεις την επανεγκατασταση. Ο φόβος φυλά τα ήμερα.
panpap77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεν μπορω στο εγχειριδιο να βρω πως γινεται . κατα την επανεκκινηση γενικα πως μπορω να μπω σε αυτο το ειδικο μενου ?
valantis74 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δες παρακατω φιλε http://www8.hp.com/gr/el/hp-search/search-results.html?ajaxpage=1#/page=1&/cc=gr&/lang=el&/qt=recovery ελπιζω να σε βοηθησει
panpap77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ευχαριστω πολυ βρηκα ακρη τελικα παιδια να ειστε καλα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα