delimaris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καθως ανοιγω το λαπτοπ μου μ βγαζει αυτο: WARKING:the AC adapter type cannot be determined. Please chec AC adapter connect properly , remove AC adapter and plug-in it again ,thanks Press F1 to continue ..... Press F2 to enter SETUP Press F12 to enter boot menu Δεν ξερω απο υπολογιστες και δεν ξερω τι να κανω μηπως ξερει κανεις τι να κανω για να φτιαχτει ? Ευχαριστω
GREGKERKYRA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Dell είναι? Κάποιος να σου τσεκάρει το τροφοδοτικό με πολύμετρο να δει αν βγάζει σωστή τάση. 1
delimaris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ναι dell ειναι δηλαδη να παω το λαπτοπ μου σε καποιον που φτιαχνει pc ?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ναι dell ειναι δηλαδη να παω το λαπτοπ μου σε καποιον που φτιαχνει pc ? δεν έχεις κανέναν που να έχει πολύμετρο;;
delimaris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεν έχεις κανέναν που να έχει πολύμετρο;; εδω δεν ξερω τι ειναι αλλα καπου θα το βρω παντος πρεπει να το κανω επειγοντος αυτο που μου ειπατε ή δεν ειναι και τοσο αναγγαιο ?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 εδω δεν ξερω τι ειναι αλλα καπου θα το βρω παντος πρεπει να το κανω επειγοντος αυτο που μου ειπατε ή δεν ειναι και τοσο αναγγαιο ? πρέπει να το δείς αν είναι λειτουργικό. αν όχι πάς σε άλλο
delimaris Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 πρέπει να το δείς αν είναι λειτουργικό. αν όχι πάς σε άλλο δηλαδη τι να κανω για να δω αν ειναι λειτουργικο ? δεν ξερω καλα απο pc
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 δηλαδη τι να κανω για να δω αν ειναι λειτουργικο ? δεν ξερω καλα απο pc δες μετά το 4:25 για να καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα