Προς το περιεχόμενο

Laser έγχρωμος (A4) μέχρι 250€


john6945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέω και στον τίτλο αναζητώ laser εκτυπωτή για χρήση σε μικρό γραφείο με αρκετά μικρό όγκο εκτυπώσεων. Αυτό που χρειάζομαι είναι να είναι κυρίως αξιόπιστο (χώρις jammαρίσματα χαρτιού κτλ.), με σχετικά οικονομικά toner (μελλοντικά ίσως αναζητήσω λύσεις με refill), να έχει ethernet σύνδεση και να μπορεί να τυπώνει και σε χαρτιά σχετικά μεγάλο πάχους (π.χ. 300 gr).

 

Όσον αφορά τη μάρκα δε θέλω με τίποτα Lexmark ή Xerox μιας και έχω κάκιστες εμπειρίες! Μέχρι τώρα είχα χρησιμοποιήσει διάφορους laser εκτυπωτές της  HP με τους οποίους δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Κυρίως ο laserjet 1020 ζει μετά από 10 χρόνια βασανιστηρίων...

 

Όπως φαίνεται και στον τίτλο το budget είναι μέχρι τα 250€ αλλά αν κριθεί αναγκαίο μπορεί να γίνει και κάποια (μικρή) υπέρβαση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oταν διαλεξεις laser εκτυπωτη,τα paper jam να τα ξεχασεις δεν γινεται.Απλα επιζητας κατι που θα δουλευει καλυτερα απο κατι αλλο.

Τα paper jam ερχονται μετα απο καιρο λογω φθορας των pickup rollers ή απο σκονες σε αισθητηρες.Ολα αυτα βεβαια μετα απο ενα αξιολογο αριθμο εκτυπωσεων.

Οτι και αν διαλεξεις μην πεσεις στην παγιδα των ψευτικων εκτυπωτων της samsung,ουτε καν service δεν ξερουμε αν υπαρχει και ποσο αξιοπιστο ειναι  σε περιπτωση βλαβης.

Εγω διαλεγω hp και σε πολλες περιπτωσεις lexmark για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο θεμα service τουλαχιστον στα μεγαλα μηχανηματα,ισως στην περιπτωση σου της σειρας laserjet pro.

Να ξερεις ομως οτι σε αυτα τα λεφτα τα μηχανηματα ειναι σειρας consumer και αν χαλασουν δεν επισκευαζονται γιατι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα,απλα γινονται exchange.Aν δηλαδη μετα την εγγυηση σου σπασει ενα αισθητηρακι,η αντιπροσωπεια θα σου πει 250€ exchange unit.

To ιδιο ισχυει και για το 1020 που εχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν και οι οκι εδραιωθηκε στον χωρο με τους dotmatrix παρολαυτα ειναι καλα μηχανηματα και τα laser.

Tιμες αναλωσιμων δεν γνωριζω καθολου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...