qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 σοβαρα εχουν κανει κι εκει αυτο το ξεφτιλικι με το usb3 ? spoiler γιατι ειναι ot η συγκεκριμενη ιστορια.. ειχα μια κουβεντα μια μερα με ενα απο τα τσακαλια του αγαπημενου σε ολους μας μαγαζιου οπου ειχα παει και χαζευα το συγκεκριμενο κουτι (ηρθε σφηνοπουτσα o πωλητης χωρις να τον φωναξω ,κλασικα, και αρχισε τις εξυπναδες) μου λεει ωραιο φανταστικο το καλυτερο της αγορας, εχει και το φοβερο fan ctrler που δεν εχουν τα αλλα , εγω δε δειχνω να εντπωσιαζομαι γιατι ολα τα λυνω με πανελακια αν χρειαστει ή hub και του λεω "κοιτα , εγω ειμαι της coolermaster παιδι, κυριως λογω καλυτερου vfm και απο οτι βλεπω τα cm πηραν ποδι απο το μαγαζι σας" και αρχιζει και μου λεει οτι "ελα με τη cm , σιγα τη σοβαρη εταιρεια , ειχε κι αυτος ενα haf και οταν παρηγγειλε το αυθεντικο πανελ απο το eshop τους δουλευε κι αυτο ετσι (καλωδιο απο πισω) , ενω η corsair δε τα κανει αυτα και το συνδεει πανω στη μητρικη κτλ.. πουλησα το haf μου πηρα corsair και ηρεμησα" εγω του λεω, καλα εδωσες τοσα λεφτα να παρεις το "αυθεντικο" usb 3 panel που δε δουλευει οπως θες και περιμενες και τοσο καιρο (μηνα μου ειπε και κανα 30ευρω) , γιατι δεν επαιρνες ενα αλλο; τεσπα, εγω corsair δυσκολα θα παρω επειδη ειναι φαρμακειο, αγαπω cm (το χαβα μου) και συνεχιζει... "και ποιος θα την ηξερε τη cm αν δεν υπηρχαμε εμεις; επειδη μπηκατε πριν χρονια στο μαγαζι μας και βλεπατε ετσι πιτσιρικαδες το haf 932 και εντυπωσιαστηκατε ; αλλιως πώς θα τη ξερατε; και τωρα που δε τη φερνουμε εμεις θα σβησει απο την ελλαδα" του λεω κοιτα φιλε , μιλας για την πιο παλια και μεγαλη εταιρεια στο χωρο και σου ριχνω σιγουρα καμια 5αρα χρονια στο νερο και ας δειχνω μικροτερος σου , δεν ειναι τροπος αυτος και καταλαβαινω οτι θες να προωθησεις οτι εχετε τωρα στο μαγαζι σας , αλλα μη μου βγαζεις το ασπρο μαυρο και μου λες οτι θα πρεπει να δωσω 85-90 ευρω παραπανω για να παρω ενα midi κουτι , θα ψαξω να βρω σε πιο μαγαζι δεν εχει κοψει η cm τη πιστωση και θα παρω απο κει .. και φευγω μετα απο αυτο δε ξαναπατησα στη συγκεκριμενη αλυσιδα κυριως για το τροπο τους, που τον εχω ξανασυναντησει και σε αλλη περιπτωση και φυσικα ολα τα γνωστα.. απλα τωρα διαπιστωνω οτι περα απο προωθηση μου εκανε και παραπληροφορηση (γιατι ειχε και αυτος το συγκεκριμενο κουτι υποτιθεται.. ) μαλλον παραειχε παρει σοβαρα τη δουλεια του.. ΥΓ ναι τα midi πλεον ειναι γομαρια και εγω απο παλιο "full" προερχομαι, αλλα λογω κοστους πηρα midi που αν και δεν ειναι μεγαλο σα το δικο σου , ουτε τοσο χλιδατο και ποιοτικο , ειναι γαιδουρι και εχει πολλες ευκολιες . δε μου ελειψε τοσο το παραπανω υψος, ειδικα απο τη στιγμη που ειμαι φανατικος της μονης καρτας για 100 ευρω καλο ειναι. απο ποιοτητα μετριο σε πολλους τομεις, αλλα τιμιο και σε καποια "πρακτικα" πραγματα ισως και πολυ ανω του μετριου
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ελεος με το copyright.. νομιζω παντως οτι εχω δει καμποσα νεοτερα κουτια σε unboxing να το εχουν πανω στη μητρικη.. τεσπα εγω αν ποτε ενδιαφερθω για συσκευη usb 3 θα παρω απλα ενα καινουριο hub γιατι ετσι κι αλλιως πανω στο γραφειο μου σε hub τα συνδεω ολα (φλασακια, σκληρους κεραια ποντικιου, κινητο που φορτιζει και ποντικι οταν φορτιζει) , πανω στο κουτι αρκετα σπανια , δε με βολευει
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Από την άλλη δίνουμε νομίζω υπέρμετρη σημασία στο front usb 3 αφού μπορείς να το έχεις με άλλους 1002 τρόπους π.χ εγώ στο prodigy έχω την επιλογή τι θα συνδέσω στο front την πρώτη φορά σύνδεσα το USB 3 όταν όμως τα λειτουργικά δεν είναι έτοιμα να bootαρουν από αυτό και το κατάλαβα (το πρώτο που μπορεί είναι τα Mavericks) τότε γύρισα στο usb 2 και έμεινα εκεί.
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ψυχολογικό είναι το θέμα. Για παράδειγμα πάντα ήθελα να δουλεύουν όλες οι θύρες του κουτιού ακόμα και για τον ήχο μπροστά και ας μην το χρησιμοποιήσω ποτέ. Να φαίνεται πιο ολοκληρωμένο, σαν εργοστασίου, πως να στο πω;Το καλώδιο προέκτασης είναι τελείως μπακαλίστικο. Επίσης η H100i μου τρώει ένα Bracket usb 2.0 από το Motherboard το οποίο δίνει όπως είναι γνωστό δύο USB 2.0, με αποτέλεσμα από τις 4 θύρες του Graphite να είναι σε λειτουργία η 2. Τραγωδία.
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Όμορφη είναι, καλή είναι,έχεις συγκεκριμένους λόγους που την επέλεξες. Εγώ θα έπαιρνα καθαρό μόνιτορ 16:10 και όχι 16:9 και σίγουρα με Dvi . 1
malossi789 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 εχει πλεονεκτηματα το dvi σε συγκριση με το hdmi?
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 εχει πλεονεκτηματα το dvi σε συγκριση με το hdmi? οχι , το αντιθετο μαλλον Ναι δεν έχει ήχο ενώ το HDMI έχει απλά εμένα δεν έχει πείσει αυτή η σύνδεση,ούτε ο ήχος από τα monitor Tv.
malossi789 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 τα αλλα τα εξαρτηματα τα βρησκεται καλα ή να αλλαξουμε καποιο?
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δίσκο δεν βάζεις κανέναν WD με 3+ εγγύηση ? πόσο εγγύηση έχει αυτός ?
malossi789 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δίσκο δεν βάζεις κανέναν WD με 3+ εγγύηση ? πόσο εγγύηση έχει αυτός ? εχει 2, τον επελεξα επειδη εχει 7200 rpm kai εχει καλα reviews ενω της wd οι περισσοεροι ειναι 5400. ποια η γνωμη σας για την motherboard?
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Κουβαλάει βαρύ όνομα,δεν χρειάζεται συστάσεις,το θέμα είναι αν θα τα εκμεταλλευτείς όλα αυτά..
malossi789 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 φιλε μου ειναι το πρωτο μου gaming pc και θα ειναι το πρωτο overclock.αλλα πιστευω θα τα καταφερω επειδη μου αρεσουν τα πειραγματα επειδη για παραδειγμα ξεκλοιδωνω bootloader ,flasaro roms και kernel στα smartphones και πιστευω με το uefi θα ειναι πιο ευκολο να καμω overclock και ακομα πιο ευκολο μεσω της υποστηριξης απο διαφορα φορουμ , βιντεο.. το μονο που με ειμαι λιγο σκεπτικος ειναι το στησιμο επειδη δεν ξαναεστησα pc απο το 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα