malossi789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ποια η γνωμη σου για αυτο http://www.amazon.co.uk/XFX-P1-750B-UKB9-Edition-Modular-Supply/dp/B00305I3ZQ/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1371317739&sr=8-12&keywords=xfx+power+supply σε συκριση με το tx 750M ?επειδη 10ευρω διαφορα εχουν
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ποια η γνωμη σου για αυτο http://www.amazon.co.uk/XFX-P1-750B-UKB9-Edition-Modular-Supply/dp/B00305I3ZQ/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1371317739&sr=8-12&keywords=xfx+power+supply σε συκριση με το tx 750M ?επειδη 10ευρω διαφορα εχουν Εξίσου καλό,αλλά εγώ δίνω ένα μικρο προβάδισμα στην Corsair.
malossi789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το ειδα coolerman ποια η γνωμη σου για το συγκεκριμενο που εκαμα ποστ? MoviemakerGr το tx 750M ειναι bronze ενω το xfx ειναι silver . αυτο θα υποστηριζει haswell?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το ειδα coolerman ποια η γνωμη σου για το συγκεκριμενο που εκαμα ποστ? πολύ καλά και τα 2 και το corsair tx και το xfx. ισοδύναμα είναι.
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το ειδα coolerman ποια η γνωμη σου για το συγκεκριμενο που εκαμα ποστ? MoviemakerGr το tx 750M ειναι bronze ενω το xfx ειναι silver . αυτο θα υποστηριζει haswell? Υποστηριζει haswell ναι.. Τα corsair και κυρίως τα TX δεν έτυχε να με προδώσουν ποτέ οπότε δικαιούνται το κάτι παραπάνω απο μένα και αυτό τους δίνω. Άσχετα λοιπόν τα bronze και τα silver θεωρούνται ισοδύναμα και εγω θα έπαιρνα το corsair.αυτή είναι η δική μου άποψη.
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 προσωπικά θα πήγαινα στο xfx για αυτήν την χρήση 750w/850w το μόνο που θέλω να προσθέσω,έχουν αναφερθεί προβλήματα με coil whine στην σειρά tx. σε μερικούς δεν τους ενοχλεί αυτο το "τσίριγμα".σε άλλους τους ενοχλεί!δεν είναι πρόβλημα..αλλά μερικά το κάνουν και τα 2 είναι δύναμη σε desktop +1 στο xfx φίλε μου mallosi
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 η αν θέλεις full modular κοίταξε και αυτό 5έτη εγγύηση Site: http://www.skroutz.gr/s/392961/OCZ-ZT-Series-750W.html">OCZ ZT Series 750W Πολύ άσχημο εμφανισιακά. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα καλό τροφοδοτικό, ελαφρά χειρότερο από το Corsair, αλλά Modular... http://www.techpowerup.com/reviews/OCZ/ZT_750W/9.html επειδη σκεφτομαι σε 2 χρονια να βαλω ακομα gtx 770 θα ειμαι ενταξει με το 750 watt ? επισης ειναι compatible με τους haswell? πιστευται ειναι καλυτερο απο εκεινο που επιλεξα? Δεν θα βάλεις σε 2 χρόνια δεύτερη κάρτα. Όλοι έτσι σκέφτονται και ποτέ δεν συμβαίνει. Αν θέλεις να βάλεις δεύτερη κάρτα, θα την βάλεις τώρα. Μετά από δύο χρόνια δεν θα τη βρίσκεις την κάρτα και δεν θα συμφέρει, καθώς θα έχουν βγει καλύτερες λύσεις. Γιατί δεν βάζεις έναν i7 4770 ώστε να είναι όλα top; Το παραμικρό πρόβλημα δεν θα έχεις με τον i5 βέβαια. Από κουτί τι έχεις βάλει;
malossi789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Πολύ άσχημο εμφανισιακά. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα καλό τροφοδοτικό, ελαφρά χειρότερο από το Corsair, αλλά Modular... http://www.techpowerup.com/reviews/OCZ/ZT_750W/9.html Δεν θα βάλεις σε 2 χρόνια δεύτερη κάρτα. Όλοι έτσι σκέφτονται και ποτέ δεν συμβαίνει. Αν θέλεις να βάλεις δεύτερη κάρτα, θα την βάλεις τώρα. Μετά από δύο χρόνια δεν θα τη βρίσκεις την κάρτα και δεν θα συμφέρει, καθώς θα έχουν βγει καλύτερες λύσεις. Γιατί δεν βάζεις έναν i7 4770 ώστε να είναι όλα top; Το παραμικρό πρόβλημα δεν θα έχεις με τον i5 βέβαια. Από κουτί τι έχεις βάλει; Corsair White Graphite Series 600T mid-tower case (ATX) τον 4770 απο οτι διεβασα δεν κανει διαφορα στο gaming και προτιμω να τα επενδυσω αλλου. τωρα με προβληματιζει αφανταστα το Power supply. απο την μια το tx750m εχει περισσοτερα reviews και δεν ειναι seasonic ενω το xfx εχει πιο λιγα reviews αλλα ειναι seasonic με καλυτερα χαρακτηριστικα. μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 είναι πολύ δυνατά και τα 2 απ' όλες τις απόψεις. όποιο και να αγοράσεις θα σε καλύψουν και με το παραπάνω περισσότερο θα μπερδευτείς. οτι και να πάθουν τα καλύπτει η 5ετής εγγύηση τπτ άλλο
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι, έχεις δίκιο. Το modular δεν είναι Seasonic, αντίθετα με το κανονικό το οποίο είναι. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. For the TX M series Corsair chose Channel Well Technology (CWT). As it seems Seasonic could not provide a modular version of the TX V2 Series, or the cost was too high. This is not bad of course since CWT is a highly respected manufacturer, which provided Corsair with many great platforms so far, including the first TX PSUs. Πριν λίγες μέρες πήρα το ίδιο κουτί. Νομίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.Να ξέρεις πάντως ότι πέρα από την παιχνιδιάρικη εμφάνιση και τις ευκολίες στο Cable Managment, δεν είναι κουτί ποιότητας 180€ (200 μαζί με τα μεταφορικά). Από CPU και κάρτα γραφικών είσαι ok. Η μητρική είναι overkill, αλλά σε καταλαβαίνω, γιατί και εγώ πάντα παίρνω High End μητρικές.Βάλε ένα H80i ή ένα H100i. Δεν θα ήταν άσχημο.Ρίξε μία ματιά εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/487471-corsair-graphite-600t-white-corsair-h100i/
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 αληθεια heatspreader; δε το βρισκεις αρκετα ποιοτικο για τα λεφτα του; και γιατι εδωσες 20 μεταφορικα; δε το πηρες απο ελλαντα;
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Από Ελλάδα το πήρα. Διαθέσιμο το έχεις το Vision Studio και τώρα το έχει και το PC1 μιας και δεν πήγα να το πάρω. Τα μεταφορικά λόγω βάρους είναι τόσο.Μπροστά στο Silverstone όλα τα άλλα κουτιά, δυστυχώς είναι κουτάκια από κονσέρβα. Άντε και κάνα Lian-Li. Για παράδειγμα το δεύτερο κουτί που έστησα έχει άλλη εφαρμογή το πλαϊνό παράθυρο από το δικό μου. Οι χαραμάδες δεν είναι ίδιες στο κούμπωμα με το δικό μου. Εμένα έχει κενό πάνω το άλλο έχει κάτω και είμαι πολύ απογοητευμένος από το TheLab.gr που στο Review δεν αναφέρει την μέτρια ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του. Δηλαδή δεν είναι που δεν είναι αλουμινένιο, ας είναι άριστο, αλλά σιδερένιο. Νομίζω όμως ότι πρόκειται για όμορφο κουτί που σε άσπρο ειδικά δεν περνάει απαρατήρητο. Και μιας και είπα για το Silverstone TJ07... Όσο ποιοτικό είναι τόσο κακό είναι σε ευκολίες. Μιλάμε για να βγάλεις τους πάνω ανεμιστήρες, πρέπει να ξηλώσεις όλο το κουτί. Οποιαδήποτε αλλαγή, ισούται με το PC κομμάτια στον πάγκο, ακόμα και για αλλαγή ανεμιστήρων.Μετά από χρόνια συμβίωσης με το Silverston TJ07, ψηφίζω ευκολία στη χρήση.Για να καταλάβεις, πόσο έχω αλλάξει και δεν θέλω πλέον Custom, δεν θέλω να αλλάξω ούτε τους υπάρχοντες ανεμιστήρες. Το πολύ πολύ να βάλω μία άσπρη λάμπα στο εσωτερικό.Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να το δει από κοντά. Ο χώρος μου είναι ανοιχτός σε όλα τα μέλη. Μπορούμε να κάνουμε και μετρήσεις με κάρτες γραφικών, CPU, κλπ.
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Απλά είναι κρίμα τα λεφτά που έδωσες να μην αισθάνεσαι ότι έπιασαν τόπο.. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με ένα πιο ακριβό η πιο φθηνό κουτί, αρκεί να πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά που κοστίζει το συγκεκριμένο πάντως αν και το είχα βάλει κάποια στιγμή στο μάτι το έβρισκα πολύ ακριβό για μεσαίο κουτί γενικότερα με τόσα λεφτά θα ήθελα ένα full tower οπωσδήποτε ακόμα και αν ηταν πιο σιδερια
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Είμαι ευχαριστημένος. Έτσι και αλλιώς δεν μου άρεσε τίποτα άλλο. Επίσης ναι μεν είναι Midi, αλλά είναι μεγάλο. Δεν είναι θέμα. Επίσης η απουσία του USB3 Connection στη μητρική είναι θέμα. Θα έπρεπε να μπαίνει στη μητρική και όχι να περνάει ένα καλώδιο που να παίρνεις από τις πίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα