yassan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 επιτέλους εφτασε και στο χωριό μου το 24άρι ιντερνετ. Ωρα λοιπόν και για SSD. Η μητρική μου είναι η asus p5q pro turbo, και το κουτί Armor+. Σκέφτομαι τον samsung 840, θα χρειαστώ θήκη ? Επίσης υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας ? κάτι που πρέπει να προσέξω ? ευχαριστώ.
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; ο ssd δεν ειναι για αποθηκευτικος χωρος, δλδ να κατεβαζεις υλικο με την νεα ταχυτατη συνδεση σου κ να αποθηκευεις. το κουτι σου δεχεται 2,5 διακους ή μονο 3,5; που σημαινει πως παιρνεις μαζι κι ενα frame 3,5' για να πατησει ο ssd; βεβαια αν δεν σε πολυνοιαζει τον ssd τον ακουμπας κ απλα στο πατωμα καθως δεν εχει μεσα με κραδασμους, αλλα δεν το συνηστω σε καμια περιπτωση. δωσε συν 5€ να σαι σιγουρος. πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345916
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μπορείς να βάλεις τον Samsung δεν θα εχεις πρόβλημα , ομως ο samsung ειναι sata 3 (6 Gbit/s) και η motherboard σου υποστηρίζει μεχρι sata 2 (3 Gbit/s), οποτε ο samsung θα παίζει σε sata 2 ταχύτητες. Οσο για την θήκη, δεν ξέρω αν εχει μεσα brackets για να ταιριάζει στο κουτί σου , αν δεν εχει παίρνεις ενα Site: http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=284176">τετοιο Edit : Βέβαια το internet δεν εχει καμια σχέση με τον δίσκο
yassan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 χα,χα σας μπέρδεψα....το ιντερνετ δεν εχει σχέση με τον δίσκο, σωστά. Απλά αφού θα πετάει το ιντερνετ, γιατί να σέρνεται το λειτουργικό ? ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με καλύψατε.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 χα,χα σας μπέρδεψα....το ιντερνετ δεν εχει σχέση με τον δίσκο, σωστά. Απλά αφού θα πετάει το ιντερνετ, γιατί να σέρνεται το λειτουργικό ? ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με καλύψατε. To internet δεν εχει σχέση με το αν θα σέρνεται η οχι το λειτουργικό το hardware εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα