Προς το περιεχόμενο

Panasonic-TX-P50VT60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με όριο τα 2000 ευρώ υπάρχει καλύτερη επιλογή από την http://www.skroutz.gr/s/3266803/Panasonic-TX-P50VT60.html ;

Προτεραιότητα το τηλεοπτικό σήμα και δή τα αθλητικά.

Ίντσες 47- 50, τύπος πλάσμα μάλλον...οχι απαραίτητα.

Κατανάλωση αδιάφορο. Χώρος μέτρια φωτεινός

Δεν ειναι δικιά μου ,αγγαρεία κάνω και ζητώ την συνδρομή των guru του είδους λόγω ασχετοσύνης

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα καταθέσω τη δική μου εμπειρία από την Panasonic TX-P50VT30 (μοντέλο 2011) που αγόρασα τον ΟΚΤ 2011.

Στο διάστημα αυτό, των 20 μηνών περίπου, έχει λειτουργήσει γύρω στις 3000-3500 ώρες, με χρήση βασικά τηλεοπτικό σήμα, Νόβα και ταινίες, μέσω εξωτερικού media player (αφού ο δικός της δεν μπορεί να καλύψει τις σχετικές ανάγκες, όπως ο mp κάθε τηλεόρασης, άλλωστε).

Η συμπεριφορά της και η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή και απέδειξε ότι ήταν μια επίσης πάρα πολύ καλή επιλογή, για την εποχή εκείνη.

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι τα προβλήματα burn in έχουν εξαλειφθεί πλέον ε; Στρώσιμο της είχες κάνει;

Δημοσ.

no offence αλλα ειναι πεταμενα λεφτα 2 χιλιαρικα πανασονικ για να βλεπεις τηλεοπτικο σημα...

αν του περισσευουν οκ...

αλλα γενικα τετοια τηλεορασαρα θα δειξει την αξια της σε bluray.

• Like 2
Δημοσ.

2k είναι πολλά έτσι και αλλιώς στην παρούσα περίοδο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως λειτουργεί ψυχαναγκασμός για το καλύτερο. Π.χ τα interconnect καλώδια του συστήματός του ξεπερνάνε το 1κ.

Η δική μου θέση όμως ως προτείνοντας αυτό που θέλει, είναι λίγο αγχωτική.

Κάποτε που ασχολιόμουνα θα τον έπειθα να ανεβάσει το budget και να πάρει την kuro εκείνης της εποχής

Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι τα προβλήματα burn in έχουν εξαλειφθεί πλέον ε; Στρώσιμο της είχες κάνει;

Στην πλειοψηφία τους, ΝΑΙ.

Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα, στα αντίστοιχα threads, αλλά, γενικά, αντιμετωπίστηκαν με το σύστημα καθαρισμού.

Στην περίπτωσή μου, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και πρόσεξα λίγο τις πρώτες 200 ώρες να μην φίνονται τα logos των σταθμών, τα οποία, την εποχή εκείνη, δεν ήταν όλα διαφανή, όπως σήμερα, και άφηναν κάποια σημάδια.

Η άποψη του Ntinaras είναι σεβαστή αλλά όταν πρόκειται να κάνεις το κέφι σου και να βλέπεις τις ταινίες σου (και τις 3D, κυρίως) σε άψογη οθόνη, ε τότε, σκέφτεσαι κάπως διαφορετικά.

Δημοσ.

Έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα, στα αντίστοιχα threads, αλλά, γενικά, αντιμετωπίστηκαν με το σύστημα καθαρισμού.

To cd με τα χρώματα που εναλλάσσονται εννοείς ?

Δημοσ.

Έχουν και δικά τους βίντεο ρονταρισματος (καθαρισμου εαν θέλετε) που επαναφέρουν το Image retention. Απλά και πάλι θέλει προσοχή. Δεν είναι εύκολο κάποιος να αφήσει μόνιμη στάμπα στο πάνελ, άλλα ούτε και απίθανο. Ο ιδιόκτητης μιας τέτοιας tv πρέπει να το σέβεται αυτό.

Αλλά εφόσον ασχολείται σοβαρά με το χόμπι, μάλλον δεν έχει θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν και δικά τους βίντεο ρονταρισματος (καθαρισμου εαν θέλετε) που επαναφέρουν το Image retention. Απλά και πάλι θέλει προσοχή. Δεν είναι εύκολο κάποιος να αφήσει μόνιμη στάμπα στο πάνελ, άλλα ούτε και απίθανο. Ο ιδιόκτητης μιας τέτοιας tv πρέπει να το σέβεται αυτό.

Αλλά εφόσον ασχολείται σοβαρά με το χόμπι, μάλλον δεν έχει θέμα.

Δυστυχώς αν και συλλέγει ακριβά parts δεν ασχολείστε σε βάθος με αυτά . Διαβάζοντας άρθρο σου εδώ τον φοβάμαι. http://www.adslgr.com/forum/threads/584423-Σύγχρονες-Plasma-Στρώσιμο-ή-όχι/page2.

Ποια θα ήταν η πρόταση σου σε LCD για την χρήση που περιγράφω στην αρχή ;

Δημοσ.

Εφόσον θα βλέπει τηλεοπτικό σήμα και αθλητικά, δύσκολο να εχει στατικές εικονες. Καλό ειναι για τις πρώτες ωρες λειτουργίας να μην την εχει σε υψηλα επίπεδα φωτεινότητας - αντίθεσης, ωστε να στρωθεί ο φωσφόρος.

Δεν διατρέχει τοσο σημαντικό κινδυνο να εχει burn in. Απλα η αδιαφορία οπως να μην το έχουμε καθολου υπόψιν ισως δημιουργήσει θεμα. Εχω πελάτες μου με μονιμο burn in αλλα ειχαν κανει χαζομάρα.

Το κυριότερο ειναι να αποφασίσει βάση γούστου και οχι βάση επικινδυνότητας. Να ξεχωρίσει τι ζητάει απο την απόδοση της TV σε εικόνα. Ειναι γνωστο οτι για ταινίες η πλάσμα θα του δωσει βαθύτατο μαύρο και cinema real κίνηση. Εαν θεωρεί οτι ειναι αγγαρεία να προσέχει τις στατικές εικόνες τοτε ας την αποφύγει.

Σε αυτα τα λεφτα δύσκολο να βρει τοσο καλή LCD. Η Samsung 55F7000 σε μερικά e-shop την βρισκει 2200€ Είναι απο τις πιο καλες LCD της αγοράς με δυνατότητα εαν καλιμπραριστει καλά να εχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγινε παραγγελία της vt60. Από Τετάρτη αρχίζει το ξεψάχνισμα :). Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας

Δημοσ.

Εγινε παραγγελία της vt60. Από Τετάρτη αρχίζει το ξεψάχνισμα :). Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας

Καλορίζικη.  :wub: :wub: Σίγουρα θα της καταευχαριστηθείς. Και όχι πολύ άγχος με burn in και λοιπά. Λίγη προσοχή μόνον.

Τυχεράκια :D :D :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...