vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Vodafone Smart II Περισσότερα Εδώ Για αρχή θα σε μαλώσω που έχεις το lucky patcher, τώρα εφόσον έχεις το Swype δεν χρειάζεται το swiftkey, Επίσης σβήσε το clean master και το battery doctor πως λέγεται δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Απλός AOSP launcher, με εξυπηρετεί μια χαρά και δε βρήκα λόγο να τον αλλάξω.
mngplus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για αρχή θα σε μαλώσω που έχεις το lucky patcher, τώρα εφόσον έχεις το Swype δεν χρειάζεται το swiftkey, Επίσης σβήσε το clean master και το battery doctor πως λέγεται δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως Το LuckyPatcher είναι μια εντελώς νόμιμη εφαρμογή που την εγκαταστεί οποιοσδήποτε θέλει μέσα από το επίσημο Play Store. Τώρα όσο για το SwiftKey το έχω για να το δοκιμάζω καμιά φορά. Το Clean Master και το Battery Doctor καθαρά διακοσμητικά μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα και να τα σβήσω. Απλά τα έχω εγκαταστήσει για να δείξω στις φωτό ότι υπάρχει διαθέσιμη ROM στη συγκεκριμένη ROM που χρησιμοποίησα και ότι όλα λειτουργούν καλά! :-)
vaggelouras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Nexus 4. Launcher: Google now launcher Widgets: dashclock widget , slider widget και ενα clean master που πάντα χρειαζεται! Α και οποίος δεν το παρατήρησε χρησιμοποιώ συχνά Shazam!
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το LuckyPatcher είναι μια εντελώς νόμιμη εφαρμογή που την εγκαταστεί οποιοσδήποτε θέλει μέσα από το επίσημο Play Store. Τώρα όσο για το SwiftKey το έχω για να το δοκιμάζω καμιά φορά. Το Clean Master και το Battery Doctor καθαρά διακοσμητικά μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα και να τα σβήσω. Απλά τα έχω εγκαταστήσει για να δείξω στις φωτό ότι υπάρχει διαθέσιμη ROM στη συγκεκριμένη ROM που χρησιμοποίησα και ότι όλα λειτουργούν καλά! :-) Δώσε με λινκ από το play store που έχει το lucky ppatcher
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Tελος με το συγκεκριμενο προγραμμα παρακαλω. Δεν υπαρχει στο Play store και η χρηση του δεν ειναι αυτο που λεμε 100% στα πλαισια της νομιμοτητας. Ευχαριστω.
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Apex Launcher με zooper ρολοι και και καιρο icons.zip
thomasG4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 lollipop, apex launcher με numix circle icons.
carrypizza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 να και το δικο μου homescreen android lollipop nova launcher moonshine icon pack
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πέταξα το zooper και έβαλα το kwgt με το οποίο κανεις πραγματικά ότι θέλεις. Αξίζει τα 3€ η αγορά του pro 1
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Nova με νέα εικονίδια Pixel 3d https://play.google.com/store/apps/details?id=com.malc.pixel3d
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Πειτε και καμια νεα ιδεα για lauchers με ετοιμα θεματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα