Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.jpg

Περισσότερα Εδώ

Για αρχή θα σε μαλώσω που έχεις το lucky patcher, τώρα εφόσον έχεις το Swype δεν χρειάζεται το swiftkey, Επίσης σβήσε το clean master και το battery doctor πως λέγεται δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αρχή θα σε μαλώσω που έχεις το lucky patcher, τώρα εφόσον έχεις το Swype δεν χρειάζεται το swiftkey, Επίσης σβήσε το clean master και το battery doctor πως λέγεται δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως

Το LuckyPatcher είναι μια εντελώς νόμιμη εφαρμογή που την εγκαταστεί οποιοσδήποτε θέλει μέσα από το επίσημο Play Store. Τώρα όσο για το SwiftKey το έχω για να το δοκιμάζω καμιά φορά. Το Clean Master και το Battery Doctor καθαρά διακοσμητικά μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα και να τα σβήσω. Απλά τα έχω εγκαταστήσει για να δείξω στις φωτό ότι υπάρχει διαθέσιμη ROM στη συγκεκριμένη ROM που χρησιμοποίησα και ότι όλα λειτουργούν καλά! :-) :-) :-)

Δημοσ.

Nexus 4.

Launcher: Google now launcher

Widgets: dashclock widget , slider widget και ενα clean master που πάντα χρειαζεται!

Α και οποίος δεν το παρατήρησε χρησιμοποιώ συχνά Shazam! :P

post-296451-0-58563500-1404820882_thumb.png

post-296451-0-42564400-1404821018_thumb.png

post-296451-0-95733600-1404821051_thumb.png

Δημοσ.

Το LuckyPatcher είναι μια εντελώς νόμιμη εφαρμογή που την εγκαταστεί οποιοσδήποτε θέλει μέσα από το επίσημο Play Store. Τώρα όσο για το SwiftKey το έχω για να το δοκιμάζω καμιά φορά. Το Clean Master και το Battery Doctor καθαρά διακοσμητικά μέχρι να μου σπάσουν τα νεύρα και να τα σβήσω. Απλά τα έχω εγκαταστήσει για να δείξω στις φωτό ότι υπάρχει διαθέσιμη ROM στη συγκεκριμένη ROM που χρησιμοποίησα και ότι όλα λειτουργούν καλά! :-) :-) :-)

Δώσε με λινκ από το play store που έχει το lucky ppatcher

• Moderators
Δημοσ.

Tελος με το συγκεκριμενο προγραμμα παρακαλω. Δεν υπαρχει στο Play store και η χρηση του δεν ειναι αυτο που λεμε 100% στα πλαισια της νομιμοτητας. Ευχαριστω.

• 5 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...