damastes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 έχω την εντύπωση οτι το στρογγυλό γύρω από τα εικονιδια που το κάνει να φαίνεται σαν κουμπί είναι ενσωματωμένο στο background. Τα εικονίδια τα λευκά πρέπει να είναι τα Tiny White Icon Pack
adi32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 σορρυ εγω δεν το διευκρινισα αυτο το θεμα ειναι δικο μου και τα εχω αυτα τα εικονιδια και ειναι κανονικα οχι background Ψαχνω αλλα παρομοιου στυλ
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) και μια παραλλαγη με νεα εικονιδια Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από adi32
Voodooman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Επιτέλους όλα μαύρα και αρκετά ομοιόμορφα. Απορώ γιατί δημοφιλείς εφαρμογές όπως το facebook και το gmail δεν δίνουν εγγενή δυνατότητα να διαλέξουμε μαύρο theme.
Voodooman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αμανε ειχανε ολοι γουστα ......... Εντάξει, δεν είπαμε να δίνουν 5,10,20 διαφορετικά skins ή να επιτρέπουν την δημιουργία custom από τους χρήστες (και γιατί όχι βέβαια, αλλά τουλάχιστον δώστε και ένα dark theme, να μη βγάζουμε τα μάτια μας.
atropa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 windows phone 8 interop unlock + tweaks samsung ativ s με το tweak για περισσότερα tiles ειναι μακραν πιο εύχρηστο το 4.8 της οθόνης!
adi32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ξερει κανεις πως κανω τα εικονιδια να καθρεπτιζονται πως στη δευτερη εικονα ?
vrwmiaris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ξερει κανεις πως κανω τα εικονιδια να καθρεπτιζονται πως στη δευτερη εικονα ? λογικα πρεπει να ειναι dock backround
adi32 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ok βρηκα ακρη Εβαλα τα εικονιδια σε προγραμμα ζωγραφικης και τα αλλαξα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2014 από adi32
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημερα, εμπνευσμενος απο αντοιστιχο θεμα στο xda φανταστικα πως θα ηταν ωραιο να φτιαξουμε ενα θεμα που ο καθενας θα μπορει να ποσταρει εικονες απο την homescreen και την lockscreen το κινητου του ειτε αυτο ειναι Android ειτε iOS ή Windows Phone ακομα και MiUi! Κανω την αρχη παραθετοντας την lockscreen και homescreen μου απο το Moto G Πληροφοριακα screenshot παιρνουμε σε android πατωντας ταυροχρονα power+vol-
euxoulhs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση πως υπαρχει ηδη τετοιο thread :/
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 συγνωμη αλλα εχω την εντυπωση πως υπαρχει ηδη τετοιο thread :/ Link? Ooops, ας γινει merge παρακαλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα