damastes Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Nova Launcher + UCCW , το κυρίως θέμα από http://mycolorscreen.com/2013/03/07/picturescreen/ με διάφορες προσθήκες και διορθώσεις δικές μου.Dock και notification bar απενεργοποιημένα στα home screens ------------------------------------------------- edit 17/7 : αλλαγή δεύτερης home screen Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από damastes 1
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 2013-06-16-01-11-39.png Νοva Launcher + Glass Metal Blue Theme για τα γενικα εικονιδια. Σοκ και δέος... και ασχήμια αλλά δεν στο λέω για να μην σε στεναχωρήσω --- Απλά, λιτά, απέριττα:
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 @Απο πανω. Τι να πω παιδι μου, ελλειψη γουστου Σοβαρα ομως, εχει αρχισει και με κουραζει και μενα ολος αυτος ο συφερτος απο εικονιδια κλπ. Παντα ηθελα να εχω κι εγω μια minimal οθονη με λιγους φακελους (ή κατι αλλες φοβερες home screens που κυκλοφορουν στο γκρουπακι του Note 2 στο FB), αλλα ποτε δε μου καθεται και καταληγει ετσι οπως το βλεπεις. Και τωρα ειναι καλα δλδ, πριν απο αυτο ηταν χυμα εικονιδια παντου μεχρι που δεησα να τα βαλω σε φακελους Επισης, Nexus βλεπω, το εστειλες το note ε? Την παλευεις απο αυτονομια και ελλειψη πενακιου (sic)?
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Επισης, Nexus βλεπω, το εστειλες το note ε? Την παλευεις απο αυτονομια και ελλειψη πενακιου (sic)? Το πενάκι δεν το χρησιμοποιήσα ποτέ, παρά μόνο για να το δείξω σε κάτι γκόμενες που δεν τσίμπησαν. Η αυτονομία όμως ΜΕ λείπει. Χαμηλό φωτισμό, battery guru, όχι όλη την ώρα sync... και έναν ασύρματο φορτιστή να το φορτίζει στο μαγαζί. 1
pc_admin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Παντως στο θέμα launcher οι Κινέζοι κάνουν παπάδες με τις miui rom Ποια αλλη rom εχει καθε παρασκευη update που προσθετει συνεχεια νεα features , τεραστια ποικιλια απο themes που ενημερωνονται συνεχεια με επιλογη για mixed themes (πχ lockscreen απο ενα θεμα, γραμματοσειρα απο αλλο, εικονιδια απο αλλη κτλ) .Επισης ενσωματωμενη υποστηριξη για ftp μεταφορα αρχειων και αμετρητες παραμετροποιησεις σε βαθος για ολα , με πολυγλωση υποστηριξη (και Ελληνικων) . Το μονο αρνητικο οτι εχουν μια λιστα με τηλεφωνα που υποστηριζουν , (αλλα ανεπισημα μπορει καποιος να βρει ports και απο αλλα) το galaxy S GT-i9000 το επελεξα οταν το αγορασα ακριβως επειδη ηταν στην λιστα: LG Optimus 2X HTC One S Unknown Device p880 HTC Desire S Samsung Galaxy GT-I9000 Sony Xperia S HTC Touch HD2 Samsung Nexus S HTC Desire HD ace Galaxy Note GT-N7000 Samsung Galaxy S2 GT-I9100 HTC Desire Z Motorola Defy HTC Evo 3D HTC Sensation Honor 2 Sony Xperia Arc S LG Nexus 4 Galaxy Nexus Xiaomi MI One Xiaomi MI2-A Samsung Note 2 Meizu MX2 mx2 Galaxy Nexus SGS3 - i9300 HTC One X Xiaomi MI-2/MI-2S OPPO Find 5 FIND5 και μια τροποποιηση που εκανα στην lockscreen και στην γραμμη εργασιων : ΤΩΡΑ - ΠΡΙΝ
pc_admin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Και μια μια αλλαγη που εκανα στην lockscreen Εβαλα μεσα σε πλαισιο τις ενδειξεις μπαταριας και καιρου. Με μασκα διαφανειας απο photoshop με σκιες για 3d εμφανιση Επισης υπαρχει animation στο εικονιδιο μπαταριας οπως επισης και αυτο του καιρου
pc_admin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 και η MIUI lockscreen με νεο εικονιδιο μπαταριας που δειχνει το υπολοιπο μπαταριας και εμφανιζεται και εκτος φορτισης. Eπισης και μια custom lockscreen εμπνευμενη απο holo ui theme :
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εβαλα αυτο το ρολογακι https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.pooley.elegante ξερει κανεις που βρισκουμε free uccw skins για download (αν ειναι και ξεκλειδωτα ακομα καλυτερα)
Voodooman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Nova launcher prime, crDroid 17.4 ROM/θέμα. 4 homescreens, 21 apps σε 3 σελίδες στο dock και οι υπόλοιπες εφαρμογές σε μία σελίδα στο app drawer, μέσα σε φακέλους. .
PanosMouz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Nova Launcher και απο εμένα. Να και η homescreen μου.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ωραιο ! τα εικονιδιο ποια ειναι ? glass theme νομιζω η metal glass theme ,ενα απο τα δυο ειναι παντως
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα που εφτιαξα με το zooper widget το οποιο το βρισκω πολυ πιο ευκολο απο το UCCW 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα