adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Να το δικο μου με APEX launcher και Multiple Wallpapers 1
qsis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Στοκ launcher, τους διακόπτες του power toggles τους έχω στη notification bar για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμοι από παντού Και λόγω μεγέθους οθόνης έχω πιο κοντά στο δάχτυλό μου τους πιο συχνούς 1
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω έστειλα το stock launcher διακοπές απεριοριστου χρονου,απο τη πρώτη μερα!Apex απο εμένα! Και μερικές απο το next launcher! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2013 από stormrain Εισαγωγη Spoilers
mastor10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 με το stock trebuchet του cm10.1, μπορει να ειναι η καλυτερη ρομ που εχω βαλει σε blade, ζεστη σημερα btw
adi32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ποιος καιρος ειναι συτος που εχεις και ειναι και στσ ελληνικα?
mastor10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 το Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.fancywidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRkb2VzLmZhbmN5d2lkZ2V0cyJd">fancy widgets
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Νοva Launcher + Glass Metal Blue Theme για τα γενικα εικονιδια. 1
mastor10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ευχαριστω πολυ το εχεις αγορασει ? ναι, αλλα και η free σου εχει αρκετα πραγματα, μονο καποια θεματα δεν σου εχει για το ρολοι
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 βλεπω πολυ ωραια θεματα που εχουν κανει πολλοι με το uccw https://www.google.gr/search?q=uccw&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.Yms&biw=1133&bih=552&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=fmDFUaixDofVPL63gOAN οταν κατεβαζω καποια ετοιμα skins για το uccw μετα δεν μπορω να τους κανω καμια τροποποιησηπχ να πατας και να δειχνει αναλυτικα τον καιρο κλππως μπορει να γινει αυτο ?
dancer_69 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 βλεπω πολυ ωραια θεματα που εχουν κανει πολλοι με το uccw https://www.google.gr/search?q=uccw&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.Yms&biw=1133&bih=552&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=fmDFUaixDofVPL63gOAN οταν κατεβαζω καποια ετοιμα skins για το uccw μετα δεν μπορω να τους κανω καμια τροποποιησηπχ να πατας και να δειχνει αναλυτικα τον καιρο κλππως μπορει να γινει αυτο ? Τροποποίηση μπορείς να κάνεις, αρκεί να απενεργοποιήσεις την κατάσταση κλειδώματος. Σε αυτή τα διάφορα περιεχόμενα στοιχεία λειτουργούν ως links για διάφορες εφαρμογές ή εσωτερικές λειτουργίες του UCCW(όπως η ανανέωση του καιρού). Θα πρέπει λοιπόν να εκτελέσεις την εφαρμογή, να πας στις ρυθμίσεις της και να απενεργοποιήσεις το "Κλείδωμα γραφικών στοιχείων". Μετά επιλεγεις από τη λίστα που ανοίγει αν κάνεις κλικ στο "φοντο" το "ενεργά σημεία". Εμφανίζεται τότε ένα πλαίσιο ημιδιαφανές του οποίου το μέγεθος μπορείς να ρυθμίσεις. Αυτό το πλαίσιο το τοποθετείς μπροστά από το στοιχείο που θέλεις(πχ το εικονίδιο καιρού) και απο το κουμπί "Ενεργό Σημείο" μπορείς να επιλέξεις ποιά εφαρμογή(από αυτές που έχεις εγκατεστημένες στη συσκευή σου) θα ανοίγει. Αφού αντιστοιχίσεις το ενεργό σημείο με την εφαρμογή ενεργοποιείς ξανά την κατάσταση κλειδώματος.
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 οκ ευχαριστωολα ομως τα skins που εχω κατεβασει απο το playstore δεν επιτρεπουν τροποποιησειςΣε καποια που εχω φτιαξει εγω πως γινεται να πατας πανω στον καιρο και να ανοιγει μεγαλο παραθυρο με αναλυση καιρου οπως ειναι σε αλλα widgets καιρου ? 1
Vgkantis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Action Launcher Quick Review - http://www.youtube.com/watch?v=Y-TQ8MuQVOI Ο αγαπημένος μου και πιστεύω απο τους καλύτερους launcher που υπάρχουν στο Google Play Store!
pc_admin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εδω τη home screen που εχω στο galaxy s i9000 : miui v5 mixed theme (status bar: jaku theme clock: Qiaojiao paper , weather : weather BZ icons : jaku theme fonts: comic sans ms dialer: obscure theme lockscreen: custom by me ; ) edit: καινουρια lockscreen φωτο Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2013 από pc_admin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα