loskarlos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ο υπολογιστής μου ενω δουλευε κανονικα, κολλησε η οθονη και του εκανα ρεσταρτ, απο τοτε οταν παταω να ξεκινησει ακουγεται δυο τρια μπιπ και δεν ανοιγει η οθονη, αλλαξα καρτα γραφικων αλλα και παλι τιποτα, εβγαλα τις RAM και τις εβαλα σε αλλες θεσεις επαιξε για λιγο και μετα παλι τα μπιπ, το τροφοδοτικο δουλευει δεν εχει σταματισει, η motherboard φαινεται να δουλευει γιατι αναβουν ολα τα λαμπακια της, μπαταρια την εβγαλα και την ξαναεβγαλα (την πρωτη φορα που το εκανα ξεκινησε λιγο η οθονη αλλα μετα και παλι τιποτα) . Υπάρχει λυση η τελος
skoulas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ο αριθμος και η συχνοτητα των "μπιπ" θα σου δειξουν ποιο ειναι το προβλημα...ψαξε στο manual της motherboard σου...
loskarlos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 το motherboard μου ειναι το ΜSI P6 NSLI το εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα που να αναφερει για τους ηχους, οι οποιοι ειναι 4 περιπου μπιπ διακεκομμένα. Το συστημα μου ειναι με: Ε6600 duo core 2,4 2 GB RAM και ειχε την EVGA 8800 GTS 640 MB την οποια αλλαξα με την xfx radeon hd 7700 1gb core edition και η μητρικη ειναι η ΜSI P6 NSLI και με 550W τροφοδοτικο το motherboard μου ειναι το ΜSI P6 NSLI το εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα που να αναφερει για τους ηχους, οι οποιοι ειναι 4 περιπου μπιπ διακεκομμένα. Το συστημα μου ειναι με: Ε6600 duo core 2,4 2 GB RAM και ειχε την EVGA 8800 GTS 640 MB την οποια αλλαξα με την xfx radeon hd 7700 1gb core edition και η μητρικη ειναι η ΜSI P6 NSLI και με 550W τροφοδοτικο κάνει 1 μπιπ στην αρχη αφηνει ενα δευτερολεπτο και μετα κανει 5 μπιπ συνεχομενα
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 κάνε και εναν έλενχο για σκασμένους πυκνωτές. τροφοδοτικό ποιό έχεις;; μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο;;
loskarlos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα και ουτε πυκνωτες εχει σκασμενους
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα και ουτε πυκνωτες εχει σκασμενους ποιό έχεις; σε ξανά ρωτάω. με το μάτι δεν το βλέπεις το τροφοδοτικό αν είναι λειτουργικό.ποτέ δεν ξέρεις! πρέιπει να κάνεις δοκιμές με άλλα λειτουργικά hardware για να βγάλεις άκρη.
loskarlos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ειναι ο Arlt,com Model No. MPT 5512P 550W
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ειναι ο Arlt,com Model No. MPT 5512P 550W άλλο έχεις;; έστω απο κάποιον φίλο/φίλη δανεικό για να δοκιμάσεις.
loskarlos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεν έχω αλλο, να αγορασω για να δοκιμασω;
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 κοίτα δεν είναι και οτι καλύτερο αυτό που έχεις. το θέμα είναι να βρούμε τι φταίει. πολύμετρο έχεις για να μετρήσουμε την τάση;;
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Με απογοήτευσε η MSI. Ψάχνω το μανουαλ της και όντως δεν βρίσκω κάτι για τα μπιπ. Είναι δυνατόν; Πάντως μην αποκλείεις και την μητρική στο πρόβλημα. (εγώ βασικά την μητρική υποψιάζομαι)
loskarlos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 κοίτα δεν είναι και οτι καλύτερο αυτό που έχεις. το θέμα είναι να βρούμε τι φταίει. πολύμετρο έχεις για να μετρήσουμε την τάση;; δεν εχω πλυμετρο, αλλα αν ειναι το τροφοδοτικο γιατι δινει ρευμα στο ν σκληρο δισκο και στους ανεμιστηρες και αναβουν και τα λαμπακια της μητρικης Με απογοήτευσε η MSI. Ψάχνω το μανουαλ της και όντως δεν βρίσκω κάτι για τα μπιπ. Είναι δυνατόν; Πάντως μην αποκλείεις και την μητρική στο πρόβλημα. (εγώ βασικά την μητρική υποψιάζομαι) και εγω το εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα, αυτο που βρηκα ειναι http://www.pantherproducts.co.uk/Articles/Motherboard/BIOSbeep.shtml που αναλυει τα μπιπ, και μετρησα τα μπιπ ειναι ενα μακρυ και πεντε συνεχομενα
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Στην μητρική συνδέονται πόσα καλώδια από το τροδοδοτικό, πως ξέρεις ότι δίνουν όλα την τάση που πρέπει; Δεν μπορείς να ξέρεις αν δε μετρήσεις. Πάντως εγώ υποψιάζομαι μητρική αλλά δε μπορούμε να παίζουμε με μαντεψιές. Αφού η μητρική δε μας λέει τι είναι τα μπιπ της (τραγικό), με μία δοκιμή τροφοδοτικού ίσως βγάζαμε άκρη, αλλα δεν είναι καλή λύση να αγοράσεις άλλο (κι αν μετα δε φταίει το τροφοδοτικό; )
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 θα ψαξω να βρω απο φιλο αυτό είναι το καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα