Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ήταν μια σειρά που ξεκίνησε πολύ καλά.. Έκανε μια κοιλιά αλλά δεν ειναι και τόσο άσχημη. Η season που παίζεται τώρα ;ειναι λίγο άντε να το ληξουμε να πάμε σπίτια μας Αλλά βλέπετε.. Θέλω να δω πως θα τελειώσει.

Αυτό ακριβώς.Αρχικά λέγανε να το λήξουνε στις 5 seasons...τελικά το αρμέξανε.Και γω περιμένω το τέλος μόνο και μόνο επειδή είναι παράορη σειρά και θέλω να ελπίζω ότι θα δούμε τρέλες από όλους.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Eric

Γιατι ζει?

Δεν τον ειχε δειξει να ψηνεται στον ηλιο πανω σε μια χιονισμενη βουνοκορφη?

Δημοσ.

την βιάζουν άσχημα τη σειρά ..

ειναι πολλά να τα γράψω κ βαριέμαι αλλα εκείνος ο Bill για ποιο λόγο σηκώθηκε και πήγε εκεί αμα δεν ήθελε την θεραπεια ? για να κάνει εντύπωση ? ας έλεγε απο το κρεβάτι του οτι δεν τη θέλει , τζάμπα βενζίνες ....

just end it ffs
έχε χάρη που θέλω να δω πως θα τελειώσει

• Like 1
Δημοσ.

την βιάζουν άσχημα τη σειρά ..

ειναι πολλά να τα γράψω κ βαριέμαι αλλα εκείνος ο Bill για ποιο λόγο σηκώθηκε και πήγε εκεί αμα δεν ήθελε την θεραπεια ? για να κάνει εντύπωση ? ας έλεγε απο το κρεβάτι του οτι δεν τη θέλει , τζάμπα βενζίνες ....

just end it ffs

έχε χάρη που θέλω να δω πως θα τελειώσει

Ισως δεν ηξερε ποια ειναι η θεραπεια και να αλλαξε γνωμη μολις την ειδε.... Οτι και να ειναι θα το μαθουμε στο επομενο λογικα.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως δεν ηξερε ποια ειναι η θεραπεια και να αλλαξε γνωμη μολις την ειδε.... Οτι και να ειναι θα το μαθουμε στο επομενο λογικα.

ισως επειδή επι 200 χρόνια δε χώνεψε το οτι εγινε απέθαντος,ετσι να το ειδε σαν ευκαιρία να χαιρετίσει επιτέλους.

μα..θα μου πεις,δε μπορούσε απλα να αυτοκτονήσει; ε εντάξει σειρα ειναι επρεπε καπως να γινει.

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι στα 11 λεπτά στο τελευταίο ep και έχω μια έντονη αίσθηση οτι βλέπω παρωδία
μακάρι να γίνει χειρότερο να γελάσω κ άλλο απόψε

Δημοσ.

Τέλος.Όπως κάθε τέλος σειράς μου αφήνει την αίσθηση νοσταλγίας.

Τελευταίο επεισόδιο

Μέτριο και κυρίως υποτονικό

Νο Lafayiete
Η γιακούζα έπεσε προκλητικά εύκολα....γενικά περάσανε events που υποτίθεται έκτιζαν.. στο ντούκου.
Δυνατή σκηνή αυτή του vampire bill αν και ίσως κράτησε παραπάνω από όσο έπρεπε.
Eric and Pam...ίσως το μόνο αξιοπρεπές τέλος ήταν το δικό τους...cool
O Jason μπήκε σε μια σειρά και θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα γι αυτόν αλλά αντίθετα ξοδέψανε χρόνο στον hoyt....anyway.
Θα ήθελα άνετα άλλο ένα επεισόδιο για να κλείσουν τρύπες/αναπτύξουν κάποιους χαρακτήρες.
Θετικό το 3 years later .

Δημοσ.

Ολο το τελευταιο επεισοδιο ηταν filler

Καπου στη μεση αρχισα να ασχολουμαι και με αλλα πραγματα στον υπολογιστη γιατι βαρεθηκα

Δημοσ.

Τέλος.Όπως κάθε τέλος σειράς μου αφήνει την αίσθηση νοσταλγίας.

Τελευταίο επεισόδιο

Μέτριο και κυρίως υποτονικό

Νο Lafayiete

Η γιακούζα έπεσε προκλητικά εύκολα....γενικά περάσανε events που υποτίθεται έκτιζαν.. στο ντούκου.

Δυνατή σκηνή αυτή του vampire bill αν και ίσως κράτησε παραπάνω από όσο έπρεπε.

Eric and Pam...ίσως το μόνο αξιοπρεπές τέλος ήταν το δικό τους...cool

O Jason μπήκε σε μια σειρά και θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα γι αυτόν αλλά αντίθετα ξοδέψανε χρόνο στον hoyt....anyway.

Θα ήθελα άνετα άλλο ένα επεισόδιο για να κλείσουν τρύπες/αναπτύξουν κάποιους χαρακτήρες.

Θετικό το 3 years later .

Ο χόιτ, ήταν αγαπημένος χαρακτήρας του αμερικανικού κοινού και γιαυτό και δε τον σκότωσαν στους προηγούμενους κύκλους.

Γενικά οι δύο τελευταίοι κύκλοι, ήταν απλά παρωδία.

Δημοσ.

Δεν την κακο το τέλος παρόλο που μόνο *classified* την έβγαλε καθαρή.

Επίσης, ωφειλω να ομολογήσω οτι μου κόπηκε το αίμα με ενα καρέ...

Δημοσ.

Το ανελέητο βασανιστήριο της 7ης σεζόν τελείωσε με ένα απο τα χειρότερα φινάλε που έχουν παιχτεί ποτέ. Καλύτερα να με αφήνανε στο μπουντρούμι του Fangtasia να με δαγκώνουν βρυκόλακες. 

O vampire bill πέθανε απλά για να πεθάνει. Ναι μεν ήθελε να απελευθερώσει τη Σούκι αλλά κατα τ'άλλα εξανάγκασε την Τζέσικα και τον Ηόιτ να παντρευτούν. Και καλά δεν μπορούσε να προσφέρει στη Σούκι μια "φυσιολογική" ζωή σε μιά σειρά που το κεντρικό της μήνυμα είναι ότι τίποτα δεν είναι φυσιολογικό!!! Πολλά ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να αποκτήσουν (τεχνητή γονιμοποίηση, υιοθεσία κτλ). Οπότε πάει το θέμα του παιδιού.

Κατα τ'άλλα όλη η δικαιολογία του Μπίλ ότι τους Vampires τους τραβάει το Light των Fae ενώ του Fae το "darkness" των vampire είναι κάτι που απο την αρχή της σεζόν προσπαθεί να παρπλανήσει τον θεατή.

Ο λόγος που η Σούκι "προτιμούσε" vampires είναι καθαρά επειδή δεν μπορούσε να ακούσει τη σκέψη τους...και για κανέναν άλλο λόγο. Αλλά ακόμα και αυτό δεν ισχύει, αφού μια χαρά βρήκε άντρα human (του οποίου ούτε καν τη φάτσα δεν είδαμε).

Τι μήνυμα τελικά περνάει μια σειρά όπου ο "διαφορετικός" έπρεπε να αυτοκτονήσει για να ζήσουν οι υπόλοιποι "ευτυχισμένοι". Και απο πότε η αυτοκτονία είναι ηρωϊκή πράξη. Μια πράξη δειλίας είναι που καταδικάζει τον ευρύτερο κύκλο του με την μόνιμη δυστυχία της απώλειάς του.

Μια παρωδία και μια απέραντη προσβολή στους τηλεθεατές και σε μια σειρά που οι πρώτες σεζόν την έκαναν μια απο τις κορυφαίες...

• Like 3
Δημοσ.

Το ανελέητο βασανιστήριο της 7ης σεζόν τελείωσε με ένα απο τα χειρότερα φινάλε που έχουν παιχτεί ποτέ. Καλύτερα να με αφήνανε στο μπουντρούμι του Fangtasia να με δαγκώνουν βρυκόλακες. 

O vampire bill πέθανε απλά για να πεθάνει. Ναι μεν ήθελε να απελευθερώσει τη Σούκι αλλά κατα τ'άλλα εξανάγκασε την Τζέσικα και τον Ηόιτ να παντρευτούν. Και καλά δεν μπορούσε να προσφέρει στη Σούκι μια "φυσιολογική" ζωή σε μιά σειρά που το κεντρικό της μήνυμα είναι ότι τίποτα δεν είναι φυσιολογικό!!! Πολλά ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να αποκτήσουν (τεχνητή γονιμοποίηση, υιοθεσία κτλ). Οπότε πάει το θέμα του παιδιού.

Κατα τ'άλλα όλη η δικαιολογία του Μπίλ ότι τους Vampires τους τραβάει το Light των Fae ενώ του Fae το "darkness" των vampire είναι κάτι που απο την αρχή της σεζόν προσπαθεί να παρπλανήσει τον θεατή.

Ο λόγος που η Σούκι "προτιμούσε" vampires είναι καθαρά επειδή δεν μπορούσε να ακούσει τη σκέψη τους...και για κανέναν άλλο λόγο. Αλλά ακόμα και αυτό δεν ισχύει, αφού μια χαρά βρήκε άντρα human (του οποίου ούτε καν τη φάτσα δεν είδαμε).

Τι μήνυμα τελικά περνάει μια σειρά όπου ο "διαφορετικός" έπρεπε να αυτοκτονήσει για να ζήσουν οι υπόλοιποι "ευτυχισμένοι". Και απο πότε η αυτοκτονία είναι ηρωϊκή πράξη. Μια πράξη δειλίας είναι που καταδικάζει τον ευρύτερο κύκλο του με την μόνιμη δυστυχία της απώλειάς του.

Μια παρωδία και μια απέραντη προσβολή στους τηλεθεατές και σε μια σειρά που οι πρώτες σεζόν την έκαναν μια απο τις κορυφαίες...

Υπαρχουν και άλλες οπτικές.

Πχ το εξανάγκασε μπορεις να το δεις και σαν επίσπευση.

Το φυσιολογική ζωή δεν έπαιζε και εχει παίξει το theme στις προηγούμενες σεζόν

Το theme με την σκέψη έπαιζε στις αρχικές σεζόν. Μετά τα πραγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Επίσης δεν ηταν το διαφορετικός που πηρε αυτη την απόφαση που πηρε. Σχεδόν το λέει στην συζήτηση με τον Eric.

On that note, όπως είδες, life went on...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...