Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν ενδεικτικό των προθέσεων της HBO, όταν περιόρισαν τον αριθμό των επεισοδίων.

Ελπίζω τουλάχιστον ο τελευταίος κύκλος να' ναι κάτι καλό και να' χει άφθονη Sookie.  ^_^ 

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ το Supernatural (για να μην αναφερθώ στο Smallville) έχει ανανεωθεί χαλαρά για 10 κύκλους, με 20+ επεισόδια έκαστος.

Αν ήθελαν...

Δημοσ.

Εδώ το Supernatural (για να μην αναφερθώ στο Smallville) έχει ανανεωθεί χαλαρά για 10 κύκλους, με 20+ επεισόδια έκαστος.

Αν ήθελαν...

διαφορετικο κοινο το ενα διαφορετικο κοινο το αλλο.

Δημοσ.

το ξερω αλλα πιστευα οτι θα το τραβαγαν κανα 2 ακομα..και τι θα βλεπω τα καλοκαιρια?

downton-abbey-mary-crying.gif?w=594

ahh fuck everything!!παω να φαω κατι με πολλες θερμιδες..

6220174_orig.jpg

φαση;

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

btw εχει ξεκινησει και η 7 season, αλλα προκειται για μεγαλη φολα κατα τη γνωμη μου. Οι σκηνες οτι ναναι και επαναλαμβανομενες,  οτι ναναι και οι διαλογοι, κατι Γιαπωνεζοι μαφιοζοι σε κατι flashback, η sookie ψιλογερασε και αυτη,  και οι υπολοιποι ψοφανε σιγα σιγα :-D Σαν συνολο μου θημισε το Λοστ στα τελευταια του :-D :-D

Δημοσ.

Οντως ψιλοχαλια η τελευταια σεζον, δεν εχει και κανενα ενδιαφερον η πλοκη πλεον.

Δημοσ.

Οι πρωτες με τις τελευταιες σεζον ειναι μερα με τη νυχτα..Κριμα ήτα καλη σειρα

Δημοσ.

αυτη η sookie όσο πάει κ φαίνεται και ποιο βλαμμένη

Από την 1η season.....είναι και η ίδια η ηθοποιος τέρας ευφυίας.

• Like 2
Δημοσ.

κι έχει πάρει κι oscar :P

και το σκατό σχήμα καμηλοπάρδαλης πήρε βραβείο στο ratemypoo.com επειδή κάποιοι ειναι ψυχικά ανάπηροι αλλα δεν παυει να ειναι σκατό :P

Δημοσ.

Εντάξει ήταν μια σειρά που ξεκίνησε πολύ καλά.. Έκανε μια κοιλιά αλλά δεν ειναι και τόσο άσχημη. Η season που παίζεται τώρα ;ειναι λίγο άντε να το ληξουμε να πάμε σπίτια μας Αλλά βλέπετε.. Θέλω να δω πως θα τελειώσει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...