Evoliasmenos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 καλησπερα,εχει ενας φιλος αυτα τα windows και δεν μπορει να βαλει φοντο μια εικονα στην επιφανεια...πως γινεται???
Evoliasmenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 νομιζω οτι θα βγαλω ακρη απο εδω....http://www.sevenforums.com/tutorials/47294-desktop-background-wallpaper-change-windows-7-starter.html
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Η κυρια Microsoft έχει αποφασίσει για εσάς πως σαν χρηστης τον starter δεν πρέπει να αλλάζεις background Back το Windows 3.1
Evoliasmenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Η κυρια Microsoft έχει αποφασίσει για εσάς πως σαν χρηστης τον starter δεν πρέπει να αλλάζεις background Back το Windows 3.1 βρεθηκε λυση παιδια να ξερετε ολοι για ta starter .....εδω http://winaero.com/download.php?view.3
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Φανταστικό κάτι που κανεις από τα Windows 3.11 να μην γίνετε στα 7 starter. Απλός δεν πρέπει να έχετε starter γιατί είναι όλα και τα πάντα κομμένα 1
Evoliasmenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εγω εχω μια καλη εφαρμογη και αλλαζω θα μας την πεις και σε μας???
Windows8 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 θα μας την πεις και σε μας??? Κανονικα δεν θα σου ελεγα, αλλα εχω ορεξη Windows Wallpaper Changer το λενε. Φανταστικό κάτι που κανεις από τα Windows 3.11 να μην γίνετε στα 7 starter. Απλός δεν πρέπει να έχετε starter γιατί είναι όλα και τα πάντα κομμένα Τα εχουν τα νετμπουκς μας, τι να κανουμε; Ευτυχως θα του περασω τα 8 σε λιγες μερες και θα πεταει οπως το αλλο νετμπουκ μου. 1
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Κανονικα δεν θα σου ελεγα, αλλα εχω ορεξη Windows Wallpaper Changer το λενε. Τα εχουν τα νετμπουκς μας, τι να κανουμε; Ευτυχως θα του περασω τα 8 σε λιγες μερες και θα πεταει οπως το αλλο νετμπουκ μου. Στα netbook σας να βάλετε Linux χα Ότι Windows και να βάλεις στα Netbook μονο με Linux ανασαίνουν και πηγαίνουν Normal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα