Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με τον σταθερο

Καπου καπου αναβοσβινει η οθονη χωρις ομως να κλινει ξερετε τι ειναι κι αν θα χρειαστει αναβαθμιση

Επισεις η οθονη ειναι LG 19'' lcd νομιζω οσο για την καρτα δεν ξερω τι μοντελο ειναι

Δημοσ.

Η δεν εχεις βάλει driver για οθόνη, Η refresh rate η ανάλυση πιο μεγάλη από όσο αντέχει.

Τώρα χωρίς details πρέπει να έχουμε μαντικές ικανότητες

Δημοσ.

καλα μηπως ξερεις στα windows xp που μπορεις να δεις την καρτα γραφικων? αα και κατι ακομα τωρα τελευτεα αρχισε να το κανει αυτο γιατι τα εχω περιπου 3 ή 4 χρονια και αλλη φορα δεν παρουσιασε αυτο το προβλημα

Δημοσ.

μπαίνει σε sleep mode η οθόνη;;..γίνε λίγο ποιό συγκεκριμένος!τι εννοείς αναβοσβήνει;;?

ποιό μοντέλο οθόνης είναι.

δυνατότητα σε άλλη οθόνη μπορείς να το δοκιμάσεις;

Δημοσ.

μπαίνει σε sleep mode η οθόνη;;..γίνε λίγο ποιό συγκεκριμένος!τι εννοείς αναβοσβήνει;;?

ποιό μοντέλο οθόνης είναι.

δυνατότητα σε άλλη οθόνη μπορείς να το δοκιμάσεις;

ενοω οτι μαυριζει η οθονη για 4 με 5 δευτερα δεν ειμαι σιγουρος 100% κι μετα επανερχεται ετσι οπως ηταν

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος καταρχας οτι δεν προκειται για καποιο προβλημα στα καλωδια / βυσματα? Δοκιμασες μηπως ενα δευτερο καλωδιο?

Οι drivers της καρτας γραφικων ειναι οι τελευταιοι? Κανε δεξι κλικ , πανε ιδιοτητες - ρυθμισεις για να δεις την καρτα γραφικων (Windows xp).

Κανε κλικ στο "Για προχωρημενους" κατω δεξια και στο οθονη για να τσεκαρεις ρυθμο ανανεωσης κτλ

Δημοσ.

ρε παιδια ενοοηται οτι ειναι καμια 6 χρονων και παραπανο ο υπολογιστης, τωρα για την καρτα νομιζω οτι απο τοτε που τον πειραμε υπαρχει γιατι αλλαξαμε τροφοδοτικο cpu mobo και ram λογω οτι κατι επαθε το τροφοδοτικο και τα εκαψε ολα

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις να εφαρμόζονται αναγκαστικά και επειδή το monitor δεν τις σηκώνει τα γυρνάει στα standard του και τούμπαλιν?

Δημοσ.

Ότι ήταν branded πιθανόν αγορασμένο από αλυσίδα.

οχι τον αγορασαμε απο εναν που εκανε δικο του build

Μήπως έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις να εφαρμόζονται αναγκαστικά και επειδή το monitor δεν τις σηκώνει τα γυρνάει στα standard του και τούμπαλιν?

μαλλον μπορει να πειραξα ή εγω ή ο μπαμπας μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...