skatzonis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα βοηθεια σας. Ενας φιλος μου εχει φαρμακειο και δουλευει εδω και χρονια το προγραμμα για τα φαρμακα σε να pc που εχουν windows 7. Τωρα πηρε και ενα λαπτοπ που εχει πανω windows 8 και σε αυτo θελει να περασει αυτο το προγραμμα. Του ειπαν λοιπον απο την ετεραια τους προγραμματος οτι για να λειτουργησει σωστα αυτο το προγραμμα και στους 2 υπολογιστες πρεπει πρωτα να τους δικτυωσει.Το pc εχει πανω μονο μια θυρα εθερνετ που σε αυτη πανω συνδεετε το καλωδιο του ρουτερ για το ιντερνετ. Πως πρεπει να γινει η δουλεια?? Που μπορω να βρω ενα πληρες οδηγo δικτυωσης για 2 υπολογιστες???
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 και τα 2 Pc Θα συνδεθουν πανω στο ρουτερ.οποτε για αρχη θα παρουν ip κτλ.μετα πρεπει να τα βαλεις στο ιδιο workgroup και να κανεις share τα αρχεια που θες. 1
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Αυτα που ειπε ο Poulinos , σου παραθέτω και 2 photos που ειναι τo workgroup αν δεν ξέρεις , μπορεις να αφήσει και το ονομα workgroup και στα 2 η να βάλεις το δικό σου (πχ Φαρμακείο) απλα πρέπει να εχουν το ίδιο όνομα.
skatzonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Το πρωτο το καταλαβα. Θα παω και στα 2 και θα βαλω το ιδιο ονομα. Το δευτερο δε το καταλαβα. Που θα παω να κανω αυτους τους φακελους? Ειμαι ασχετος σορρυ.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 δεξι κλικ στο φακελο που θες και εχει sharing Προσοχη στα firewall
skatzonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημιουργω ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας. Μετα παταω δεξι κλικ - κοινη χρηση με - δημιουργια η συμετοχη σε οικιακη ομοδα. Με βγαζει εναν οδηγο και μετα μου ζηταει να βαλω κωδικο, Εκει κολαω, τι κωδικος χρειαζετε. Οτι και να βαλω μου βγαζει λαθος
skatzonis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Λοιπον εχω προχωρισει λιγο αλλα και παλι εχω κολλήσει. Στο ενα που ειναι το windows 8 φαινεται να λειτουργουν ολα καλα. Στα 7αρια ενω μου βγαζει κανονικα στην οικιακη ομαδα τον ονομα του αλλου υπολογιστη οταν ανοιγω μου βγαζει 4 αρχεια αλλα δε ανοιγουν. Δε μπορω να κανω τπτ
achilleas11 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Κι εμένα το file sharing στα Windows μου φαίνεται βουνό, ποτέ δεν το κατάλαβα· σε αντίθεση με τα Mac που πατάς ένα κουμπί και κάνεις τη δουλειά σου... Αν γίνεται να απαντήσει κάποιος έστω με κάποιο link θα το εκτιμούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα