Προς το περιεχόμενο

[ΦΗΜΗ] H Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να παράγει smartphone των 4.7 και 5.7 ιντσών

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ερώτημα είναι, αφού τα κινητά μεγαλώνουν, οι τσέπες στα παντελόνια γιατί μικραίνουν; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άχρηστοι δεν ράβουν μεγαλύτερες τσέπες...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ερώτημα είναι, αφού τα κινητά μεγαλώνουν, οι τσέπες στα παντελόνια γιατί μικραίνουν; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άχρηστοι δεν ράβουν μεγαλύτερες τσέπες...

Πότε έγιναν πιο μικρές οι τσέπες;

• Like 1

Μα αυτος ηταν ο μονος λογος που η apple εχει βγαλει σκοπιμα κινητο με μικρη κ στενη οθονη. Για να βαζει τα θυματα της σαν εσενα να πιστευουν οτι το pad ειναι μονοδρομος για να διαβασεις pdf , Αρα σκασε αλλα 700 ευρω για ipad για. Συνολο 1500ε και μια τσαντα να κουβαλας το Ipad. Ενω με  ενα smarphοne με μεγαλη οθονη δεν υπαρχει καποιο απτο επιχειρημα για να παρεις και tablet. Ειναι χαζη η apple και δεν εβγαζε τοσο καιρο phablet? ή να βαζει υποδοχη για καρτα μνημης και ενα σωρο περιορισμους που βαζει σκοπιμα για να σε βαζει συνεχεια να αγοραζεις και αλλα πραγματα?

Θελω να σε δω να δουλευεις σε word ή excel σοβαρα σε 5 ιντσες...αλλο κοιταω pdf και αλλο ασχολουμαι σοβαρα.

• Like 1

Και μετά κράζουν την SAMSUNG για το μέγεθος της οθόνης,

Ήταν που το ιδανικό μέγεθος ήταν οι 3.5 ίντσες και πως η apple θα έμενε εκεί.

Άσε μας ρε apple, που ξαφνικά εξετάζεις ενδεχόμενα για ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΘΟΝΕΣ!

Και μετά κράζουν την SAMSUNG για το μέγεθος της οθόνης,

Ήταν που το ιδανικό μέγεθος ήταν οι 3.5 ίντσες και πως η apple θα έμενε εκεί.

Άσε μας ρε apple, που ξαφνικά εξετάζεις ενδεχόμενα για ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΘΟΝΕΣ!

Συγγνώμη αλλα επειδή μπορει να εχεις μείνει "λίγο" πίσω.

Δεν είναι στις 3.5 ίντσες. Στις 4 είναι..

Βασικά είναι στις 3.5 ακόμα με μια επιπλέον

σειρά προς τα πάνω

Είναι βέβαια πρωτοπόρος στο να έχει 16:9 στις 4 ίντσες, ανακάλυψε αυτό που οι άλλοι απέφευγαν να κάνουν σε αυτό το μέγεθος για να μη φαίνεται παράξενο

Θελω να σε δω να δουλευεις σε word ή excel σοβαρα σε 5 ιντσες...αλλο κοιταω pdf και αλλο ασχολουμαι σοβαρα.

πολυ σωστά! κανα μισάωρο μαξ και μετά βρίζεις...

• Super Moderators

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί με αυτές τα γούστα μας, η τεχνολογία, το design κλπ κλπ. Το iphone5 μεγάλωσε το μέγεθος της οθόνης αλλά όχι και την αίσθηση στο χέρι. Αντίστοιχα το S4 έχει σχετικά καλή αίσθηση στο χέρι  για οθόνη 5" (προσωπικά δεν με βολεύει). 

Όταν ανακοινώθηκε το iphone 5 δεν ενθουσιάστηκα και πέρασα σχεδόν ένα χρόνο με το 4s και με άλλες απόπειρες σε android για να καλύψω ...το κενό. Με το που πήρα τελικά το 5 αναθεώρησα ριζικά τις όποιες αρνητικές σκέψεις είχα.

Να ασχοληθείς με το excel σοβαρά λέει,σε κινητό λέει,και το πρόβλημα είναι οι ίντζες λέει,το ότι είναι κινητό δεν είναι λέει

Να σε δω να κάνεις debugging σε 3.5 ίντσες,δεν γίνεται,για σοβαρό debugging θέλει smartphone πάνω απο 17,ξυπνάτε εταιρίες.....πφφφ

Αν ισχυουν οι φημες και τελικα η apple αρχισει να ακουει την "ζητηση" και οχι την φιλοσοφια της τοτε η κατρακυλα που ερχεται για την apple θα ειναι ανευ προηγουμενου και τα κοκκαλα του τζομπς θα τριζουν.

Δηλαδη αγνοει την ερευνα στο HCI που εφτασε την apple εδω που την εφτασε και ακουει τις καγκουρο-μοδες που πλασαρει η SAMSUNG και τα αιτηματα των apple haters , λες και αυτοι θα ειναι οι πελατες της...

Κριμα, ελπιζω να ειναι φημες, γιατι τα προιοντα apple ηταν τεχνολογικη οαση στην ερημο για αυτους που ξερουν τι ζητανε απο την τεχνολογια στη ζωη τους.

• Like 1

Αν και ειμαι φαν της samsung, εχω το s3 ενω παλια ειχα iphone, θα συμφωνησω με τον mdr21 

οτι η κατρακύλα της apple θα ξεκινησει αν κανει παπαριες του τυπου:

- Ενα φθηνο iphone για το λαουτζικο.

- Ενα μινι iphone οπως το mini galaxy κτλ 

Η apple κατα κυριο λογο στις μερες μας πουλαει prestige.. 

Αν το χασει αυτο, θα παρει τον πουλοβιτς...

Αν και ειμαι φαν της samsung, εχω το s3 ενω παλια ειχα iphone, θα συμφωνησω με τον mdr21 

οτι η κατρακύλα της apple θα ξεκινησει αν κανει παπαριες του τυπου:

- Ενα φθηνο iphone για το λαουτζικο.

- Ενα μινι iphone οπως το mini galaxy κτλ 

Η apple κατα κυριο λογο στις μερες μας πουλαει prestige.. 

Αν το χασει αυτο, θα παρει τον πουλοβιτς...

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Θεωρώ ότι πρέπει να προσαρμόζεται στα σημάδια των καιρών. Και το θέμα δεν είναι να πουλάει πρεστιζ ή μούρη, αλλά πραγματικά αξιόλογα προιόντα, που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

<sarcasm>

Α, εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι μεγαλύτερο από το iphone 4, ήδη το 5 μου φαίνεται πολύ μεγάλο και δεν θα το έπαιρνα ποτέ.

Sent from my iPhone 5 using Insomnia

</sarcasm>

:) Υγ: Πάντως βασικό κριτήριο όταν αγοράζω παντελόνια πλέον είναι να χωράει το κινητό μου. Δεν γίνεται να αλλάζω όλα μου τα παντελόνια πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...