nikosggg3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 μεγαλωσαν τα δαχτυλα μου η δε βλεπω καλα?.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ιδανική για ποιον? Οι πωλησεις και οι εντυπωσεις του κοσμου απο νεα κινητα αλλα λενε. Εισαι λαθος κ ακομα κ apple συμφωνει τωρα πια. Οι 3.5 ιντσες ειναι ενα μεγεθος που ηταν ιδανικο οταν στην αγορα κυκλοφορουσαν κινητα με κουμπακια και παραμενει ιδανικο για κοσμο που εχει μια απλη ή χαζοχαρουμενη χρηση. Οταν θες να διαβασεις ενα Pdf ,excel ή να μπεις με teamviewer σε pc ή ακομα νασερφαρεις με ανεση στο ιντερνετ εκει η οθονη ειναι το A και το Ω. Αν δε σε ενδιαφερει τετοια χρηση τοτε απλα εισαι βλακας να σκασεις 700-900 ε για iphone για χρηση που προωριζεται για κινητο των 100ε sarcasm detection, fail... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Αν βγει iphone πάνω από 4,5'' και το πολύ μέχρι 5'' το αγοράζω χτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ιδανική για ποιον? Οι πωλησεις και οι εντυπωσεις του κοσμου απο νεα κινητα αλλα λενε. Εισαι λαθος κ ακομα κ apple συμφωνει τωρα πια. Οι 3.5 ιντσες ειναι ενα μεγεθος που ηταν ιδανικο οταν στην αγορα κυκλοφορουσαν κινητα με κουμπακια και παραμενει ιδανικο για κοσμο που εχει μια απλη ή χαζοχαρουμενη χρηση. Οταν θες να διαβασεις ενα Pdf ,excel ή να μπεις με teamviewer σε pc ή ακομα νασερφαρεις με ανεση στο ιντερνετ εκει η οθονη ειναι το A και το Ω. Αν δε σε ενδιαφερει τετοια χρηση τοτε απλα εισαι βλακας να σκασεις 700-900 ε για iphone για χρηση που προωριζεται για κινητο των 100ε Ευτυχως που υπαρχουν και εξυπνοι οπως εσυ δηλαδη και σωζουν την κατασταση.Για αυτες τις εργασιες που λες η χρηση ενος pad ειναι μονοδρομος αλλα μπορεις να παρεις και το νεο note στις 6,3 ιντσες τρελο εργαλειο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 <p>Toνίζω εδώ ότι στο θέμα apple δεν είμαι αντικειμενικός. Τη θεωρώ ως έναν απο τους 3 πυλώνες της τρεντουλιάς (μαζί με all-stars και Barcelona) και θέλω ως εταιρεία να καταστραφεί και όλα της τα προιόντα να αποτελέσουν αποτυχίες.</p> <p> </p> <p>That said για να λαμβάνετε τα post μου στα συγκεκριμένα θέματα με τη σοβαρότητα που τους αρμόζει. </p> Μαλιστα εισαι και εσυ ο κλασικος κακογουστος που δεν φτανει να αγορασει τα προιοντα της και απλα κραζεις χωρις να ξερεις καν το λογο. Ον τοπικ πανω απο 5' ιντσες οποιος και να βγαλει οτι και να βγαλει σε κινητο ειναι fail , yparxoun ipad mini kai ipad για τετοια μεγεθη οποτε πας σε tablets . Sent from my ipad4 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλή κίνηση απο την Apple ωστε να κερδίσει και εκει μερίδιο αγοράς, αλλα το θέμα ειναι να κρατήσει / ρίξει και σε λογικά επίπεδα τις τιμές. Aν το 4ιντσο 5αρι κοστίζει από 700 έως 900€ αυτά θα χτυπάνε το 2χίλιαρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μαλιστα εισαι και εσυ ο κλασικος κακογουστος που δεν φτανει να αγορασει τα προιοντα της και απλα κραζεις χωρις να ξερεις καν το λογο. Ον τοπικ πανω απο 5' ιντσες οποιος και να βγαλει οτι και να βγαλει σε κινητο ειναι fail , yparxoun ipad mini kai ipad για τετοια μεγεθη οποτε πας σε tablets . Sent from my ipad4 using Insomnia Και να κουβαλάς δυο συσκευες μαζί σου και αυτο να θεωρησω οτι δεν είναι καρα-fail!!! Υ.Γ.Και εγω δυο κουβαλάω μαζι μου(hd2&nexus7),αλλα αν ειχα μονο το note μαζι μου, σίγουρα θα ήμουν λιγότερο fail απο τώρα! Aν το 4ιντσο 5αρι κοστίζει από 700 έως 900€ αυτά θα χτυπάνε το 2χίλιαρο? Δε παει έτσι,απλα κανένα 50αρι,αντε το πολυ 100αρι διαφορά θα εχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Τα πράγματα είναι απλά! Όλα φαίνονται περίεργα μας ξινίζουν μέχρι να γίνουν της μόδας. Ποιός ορίζει την μόδα σε αυτόν τον χώρο; Η apple φυσικά και μαγκιά της. Αν λοιπόν η apple βγάλει κινητό 1ιντσα ή παντόφλα νουμερο 46 που παίρνει ΚΑΙ τηλέφωνο καλά θα κάνετε να το δεχτείτε γιατί θα ακολουθήσουν πολλοί από πίσω. Έτσι είναι τα πράγματα. Επίσης πωλήσεις δεν γίνονται μόνο σε ψαγμένους και geekουλες. Κινητά/smartphone αγοράζει και το 16χρονο, και η γκομενίτσα που οδηγάει Mini Cooper, και ο φορτηγατζής, και ο χτίστης με τα δάχτυλα σαν λουκάνικα και εγώ που δουλεύω σε γραφείο. Ο καθένας απο αυτούς παίρνει συσκευή με βάση τις ανάγκες του και τα γούστα του και το πορτοφόλι του. Δεν μπορεί κανείς να του πει τι ειναι ωραίο ή χρήσιμο και τι όχι γιατι είναι θέμα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ! Τέλος. Αλλιως θα ειχαμε ενα κινητό ολοι ίδιο και τερμα. Μακάρι η Apple να βγάλει 2-3 iphone για όλα τα γούστα ωστε να μπορει ο καθένας να πάρει αυτό που πραγματικά θέλει και οχι τι του επιβάλουν οι άλλοι άμεσα ή έμμεσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosz750 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Όσοι γράφετε "παλιά λέγατε πως άνω των 4 ιντσών δεν είναι κινητό και τώρα λέτε άνω των 5 ιντσών δεν είναι κινητό" ας καταλάβετε πως δεν παίζει μόνο ρόλο η οθόνη αλλά και το μέγεθος της συσκευής. πχ έχω Motorola RAZR 4,3 ιντσών και το βαλα δίπλα σε Samsung Galaxy S4 5 ιντσών. Πόσο τεράστια διαφορά είχαν;;;;; Ένα εκατοστό στο ύψος (ίσως και λιγότερο) και ίδιο στο πλάτος. Γιατί έχουν καταφέρει στο S4 η οθόνη να καλύπτει το 90% της μπροστινής επιφάνειας ενώ το δικό μου γύρω στο 70%. Άρα ναι, θα πήγαινα άνετα πλέον σε 5 ιντσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μαλιστα εισαι και εσυ ο κλασικος κακογουστος που δεν φτανει να αγορασει τα προιοντα της και απλα κραζεις χωρις να ξερεις καν το λογο. Ον τοπικ πανω απο 5' ιντσες οποιος και να βγαλει οτι και να βγαλει σε κινητο ειναι fail , yparxoun ipad mini kai ipad για τετοια μεγεθη οποτε πας σε tablets . Sent from my ipad4 using Insomnia μπραβο!αφου μας διδαξες οτι το gtr ειναι καγκουρικο και μαλακια,αφου μας διδαξες οτι δε θα μπουν καινουρια διοδια και οτι οι anonymoys ειναι κλοουν τωρα μας διδασκεις οτι οποιος δε γουσταρει Iphone ειναι κακογουστος. πως μ αρεσει οταν τα ξερεις ολα. βγαζει η samsung Παντοφλα ...μπουυυυυυυυυ φημη οτι η apple θα βγαλει παντοφλα ....ουαουυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gannicus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Οι 4,7-5 ιντσες θα ηταν ιδανικοτατες για το i-phone αυτη την εποχη και θα κερδιζαν ενα συμμαντικο μεριδιο αγορας Το 5 δεν μου αρεσε καθολου ετσι μακροστενο που ειναι σαν τηλεκοντρολ... και εμεινα με το 4αρι Οθονη πανω απο 5 ιντσες δεν ταιριαζει σε iphone κατα την αποψη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftaxiaskostas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα το έπαιρνα σίγουρα!! Αλλά είδα μια διαφήμιση τις προάλλες που με έπεισε ότι το δάχτυλο μου πάει από "εδώ ως εδώ", οπότε μάλλον δεν θα το πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Τα πράγματα είναι απλά! Όλα φαίνονται περίεργα μας ξινίζουν μέχρι να γίνουν της μόδας. Ποιός ορίζει την μόδα σε αυτόν τον χώρο; Η apple φυσικά και μαγκιά της. Αν λοιπόν η apple βγάλει κινητό 1ιντσα ή παντόφλα νουμερο 46 που παίρνει ΚΑΙ τηλέφωνο καλά θα κάνετε να το δεχτείτε γιατί θα ακολουθήσουν πολλοί από πίσω. Έτσι είναι τα πράγματα. Επίσης πωλήσεις δεν γίνονται μόνο σε ψαγμένους και geekουλες. Κινητά/smartphone αγοράζει και το 16χρονο, και η γκομενίτσα που οδηγάει Mini Cooper, και ο φορτηγατζής, και ο χτίστης με τα δάχτυλα σαν λουκάνικα και εγώ που δουλεύω σε γραφείο. Ο καθένας απο αυτούς παίρνει συσκευή με βάση τις ανάγκες του και τα γούστα του και το πορτοφόλι του. Δεν μπορεί κανείς να του πει τι ειναι ωραίο ή χρήσιμο και τι όχι γιατι είναι θέμα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ! Τέλος. Αλλιως θα ειχαμε ενα κινητό ολοι ίδιο και τερμα. Μακάρι η Apple να βγάλει 2-3 iphone για όλα τα γούστα ωστε να μπορει ο καθένας να πάρει αυτό που πραγματικά θέλει και οχι τι του επιβάλουν οι άλλοι άμεσα ή έμμεσα. Η Apple θα ορίσει τη μόδα στις μεγάλες οθόνες και οι άλλοι θα ακολουθήσουν; το ακούσαμε κι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musitsa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τι χαζα ειναι αυτα ρε παιδια! επιασα στα χερια μου το Blackberry Z10 και ηταν το τελειο κινητο! 4,3-4,5'' να ειναι το επομενο iphone χωρις αυτη την ηλιθια ασυμετρια του τηλεκοντρολ και θα ειναι αλλο ενα τελειο τηλεφωνο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Οποτε του χρονου η apple θα βγαζει 5'' κινητα και η samsung αλουμινενια unibody. Παρτε σημερα ενα htc one να τελειωνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα