bilisios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιδιά θέλω να αλλάξω το firmware του android μου για να έχω τον πλήρη έλεγχο,μπορείτε να μου δώσετε κανέναν αναλυτικό οδηγό στα Ελληνικά???
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Συνηθως ειναι device dependant μεταξυ αλλων. Αναφερε τη συσκευη σου και την εκδοση του android που εχει
bilisios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Συνηθως ειναι device dependant μεταξυ αλλων. Αναφερε τη συσκευη σου και την εκδοση του android που εχει εχω δυο συσκευες αλλα θα ηθελα πρωτα να κανω την παλια για να το μαθω και μετα την καινουργια,λοιπον η συσκευη ειναι alcatel one touch 890D και η εκδοση ειναι 2.2.2
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δες τον οδηγο εδω λοιπον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1265481 Disclaimer: Δεν εχω τη συσκευη, δεν το εχω δοκιμασει, το βρηκα μεσω search
bilisios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δες τον οδηγο εδω λοιπον http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1265481 Disclaimer: Δεν εχω τη συσκευη, δεν το εχω δοκιμασει, το βρηκα μεσω search και μετα απο αυτο θα χρειαστεί τιποτα αλλο να κανω,η θα ειναι ετοιμο?
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 και μετα απο αυτο θα χρειαστεί τιποτα αλλο να κανω,η θα ειναι ετοιμο? Mε βαση τον οδηγο θα εισαι ετοιμος Παντως μην ακολουθησεις απαραιτητα την ιδια διαδικασια και στη δευτερη συσκευη καθως μπορει να διαφερει. Μπορει και οχι, αλλα καλο ειναι να το ψαξεις πρωτα. Α, και φυσικα μην ξεχασεις να ποσταρεις αν πηγε καλα η διαδικασια κλπ, θα αποτελεσει καλο feedback για νυν ή μελλοντικους κατοχους
bilisios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Mε βαση τον οδηγο θα εισαι ετοιμος Παντως μην ακολουθησεις απαραιτητα την ιδια διαδικασια και στη δευτερη συσκευη καθως μπορει να διαφερει. Μπορει και οχι, αλλα καλο ειναι να το ψαξεις πρωτα. Α, και φυσικα μην ξεχασεις να ποσταρεις αν πηγε καλα η διαδικασια κλπ, θα αποτελεσει καλο feedback για νυν ή μελλοντικους κατοχους φιλε μου,δυστυχώς το 6ο βημα δεν υπαρχει :/
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Eδω ειναι το αρχειο που θελει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765
bilisios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Eδω ειναι το αρχειο που θελει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765 και ποιο απο τα δυο κατεβαζω,το v1 η το v2?
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Στη θεση σου θα κατεβαζα το ν1.2 καθαρα και μονο επειδη ειναι νεοτερη εκδοση.
bilisios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Στη θεση σου θα κατεβαζα το ν1.2 καθαρα και μονο επειδη ειναι νεοτερη εκδοση. το εκανα φιλε μου αλλα αν ακομα δεν μπορω να διαγραψω εφαρμογες οπως πχ του facebook!
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μονο με το root δε γινεται φυσικα. Θα κατεβασεις το Titanium και απο κει θα απεγκαταστησεις ο,τι θελεις. Δυο πραγματα μονο: 1) Παρε backup οποιασδηποτε εφαρμογης αφαιρεσεις (μεσω του Titanium γινεται αυτο) 2) ΠΡΟΣΕΧΕ τι θα αφαιρεσεις. Προχειρα ειδα πως δεν υπαρχει dumb του firmware σου, πραγμα που σημαινει πως αν βγαλεις κατι που δεν πρεπει και το τηλεφωνο κολλησει, δε θα μπορεσεις να το επαναφερεις (ευκολα).
bilisios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 και για να του κανω αναβαθμηση της εκδοσης του android τι θα χρειαστω?
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Οσο για αυτο δεν εχω ιδεα, δε νομίζω να ειναι αλληλένδετο με το root πάντως.
bilisios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Οσο για αυτο δεν εχω ιδεα, δε νομίζω να ειναι αλληλένδετο με το root πάντως. δεν πειραζει! ολα εγιναν οκ και το root και οι διαγραφες,ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα