Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να αλλάξω το firmware του android μου για να έχω τον πλήρη έλεγχο,μπορείτε να μου δώσετε κανέναν αναλυτικό οδηγό στα Ελληνικά???

• Moderators
Δημοσ.

Συνηθως ειναι device dependant μεταξυ αλλων. Αναφερε τη συσκευη σου και την εκδοση του android που εχει :)

Δημοσ.

Συνηθως ειναι device dependant μεταξυ αλλων. Αναφερε τη συσκευη σου και την εκδοση του android που εχει :)

εχω δυο συσκευες αλλα θα ηθελα πρωτα να κανω την παλια για να το μαθω και μετα την καινουργια,λοιπον η συσκευη ειναι alcatel one touch 890D και η εκδοση ειναι 2.2.2

• Moderators
Δημοσ.

και μετα απο αυτο θα χρειαστεί τιποτα αλλο να κανω,η θα ειναι ετοιμο?

Mε βαση τον οδηγο θα εισαι ετοιμος :)

Παντως μην ακολουθησεις απαραιτητα την ιδια διαδικασια και στη δευτερη συσκευη καθως μπορει να διαφερει. Μπορει και οχι, αλλα καλο ειναι να το ψαξεις πρωτα.

Α, και φυσικα μην ξεχασεις να ποσταρεις αν πηγε καλα η διαδικασια κλπ, θα αποτελεσει καλο feedback για νυν ή μελλοντικους κατοχους :)

Δημοσ.

Mε βαση τον οδηγο θα εισαι ετοιμος :)

Παντως μην ακολουθησεις απαραιτητα την ιδια διαδικασια και στη δευτερη συσκευη καθως μπορει να διαφερει. Μπορει και οχι, αλλα καλο ειναι να το ψαξεις πρωτα.

Α, και φυσικα μην ξεχασεις να ποσταρεις αν πηγε καλα η διαδικασια κλπ, θα αποτελεσει καλο feedback για νυν ή μελλοντικους κατοχους :)

φιλε μου,δυστυχώς το 6ο βημα δεν υπαρχει :/

Δημοσ.

Στη θεση σου θα κατεβαζα το ν1.2 καθαρα και μονο επειδη ειναι νεοτερη εκδοση.

το εκανα φιλε μου αλλα αν ακομα δεν μπορω να διαγραψω εφαρμογες οπως πχ του facebook!

• Moderators
Δημοσ.

Μονο με το root δε γινεται φυσικα. 

Θα κατεβασεις το Titanium και απο κει θα απεγκαταστησεις ο,τι θελεις.

Δυο πραγματα μονο:

1) Παρε backup οποιασδηποτε εφαρμογης αφαιρεσεις (μεσω του Titanium γινεται αυτο)

2) ΠΡΟΣΕΧΕ τι θα αφαιρεσεις. Προχειρα ειδα πως δεν υπαρχει dumb του firmware σου, πραγμα που σημαινει πως αν βγαλεις κατι που δεν πρεπει και το τηλεφωνο κολλησει, δε θα μπορεσεις να το επαναφερεις (ευκολα).

Δημοσ.

Οσο για αυτο δεν εχω ιδεα, δε νομίζω να ειναι αλληλένδετο με το root πάντως.

δεν πειραζει!

ολα εγιναν οκ και το root και οι διαγραφες,ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...