Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην να πω οτι ανοιγω νεο θεμα γιατι δεν μπορουσα να απαντησω στο θεμα που ανοιξε ο Ματριξ επειδη ειναι κλειδωμενο.

Συμφωνω οτι επρεπε να γινει μποικοταζ στο Αμαζον αλλα οχι μονο επειδη εκοψε τα δωρεαν μεταφορικα αλλα κυριως για τις συνθηκες εργασιας που επικρατουν σε αυτη την εταιρεια.(google it για οσους δεν ξερουν ηδη).

Ειναι πολλα τα παραδειγματα πελατων που σταματησαν να ψωνιζουν μολις πληροφορηθηκαν για τις συνθηκες εργασιας.

http://www.amazon.com/gp/help/customer/forums?cdForum=Fx2NFGOONPZEXIP&cdThread=TxIXWEECT4Z4UR

Εμας μονο τα δωρεαν μεταφορικα μας ενδιαφερουν;

Ξερω οτι καποιοι θα πουν για τα προιοντα που κατασκευαζονται στην Κινα κλπ και θα εχουν δικιο, αλλα κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να αντιστεκομαστε οσο μπορουμε σε τετοια φαινομενα...

• Like 4
Δημοσ.

Στο Post του Matrix:

Οποιος κρινει οτι ειναι συμφωνος με αυτη τη δικη μας κινηση μπορει να πατησει το "Μου αρεσει" στο παρον ποστ - κατι σαν συλλογη υπογραφων. Οποιος διαφωνει μπορει με pm να μου στειλει τις παρατηρησεις/αποψεις του.

αφού τα εξήγησε τα πράγματα

Δημοσ.

Κάτι ήξερε ο matrixxx και το κλείδωσε.

Από κάτω θα γινόταν σφαγή  :devil:

Και κάτι σχετικό, στην Ελλάδα που προτιμάς εσύ να κάνεις τις αγορές σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για τους εργαζόμενους των 500ων ευρώ??

• Like 1
Δημοσ.

Σαν την ΕΡΤ και εμείς; Με το που χάσαμε το δωρεάν σταλτικό θυμηθήκαμε τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στην Amazon;

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα, αλλα ξεφευγουμε απο την ουσια της ενοτητας δυστυχως. Προσφορες ειμαστε, καπου αλλου που θα ειναι σχετικο μπορειτε να ανοιξετε καποιο τετοιο θεμα αν το θελετε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...