mskgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλησσπέρα δεν ξερω αμα το βάζω στο σωστο θέμα ειναι κανεις που έχει hol tv? θελω να κανω της εξής ερωτησεις 1)Εαν βάλω κάρτα σπασμένη που ποιάνη nova στον αποκωδικοποιητή μπωρο να βλέπω κανονικα nova? 2)Είναι ωραίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Kαλά το HOL TV δεν είναι μέσα από το internet ? Tι σχέση έχει με την δορυφορική Συνδρομητική TV ?Apples and Oranges dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 δεν ξερω γιαυτο Το εχεις?Καλο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Το hol tv είναι iptv.Ότι ακριβώς έχει η on telecoms και ο Οτέ. Αυτό είναι το site,για περαιτέρω πληροφορίες: http://www.holmytv.gr/GR/holmytv/presentation/Pages/about.aspx Να ξέρεις πως για να βάλεις πρεπει να έχει καλή ταχύτητα internet(τουλάχιστον 8 Mbps) και πως κόβει από την ταχύτητα του ίντερνετ. Δεν ξέρω να έχει κάποιος φίλος ή γνωστός μου. Αυτό με τη nova είναι εντελώς άκαιρο για 2 λόγους: 1.Είναι αποκωδικοποιητής που συνδέεται με stb θύρα 2.Καλό είναι να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ. ΥΓ:Την σπασμένη κάρτα νόβα, δε νομίζω να την χαρείς για παραπάνω από 20 μέρες ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokpos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδες ξερει κανεις αν το Hol tv μπορει να δουλεψει απο αλλο rooter ?μου ειπαν και δοκιμασα ενα modem αλλο που εχω και δεν δουλευει η hol tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αν το ρούτερ δεν έχει stb, δε μπορεί να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokpos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα πες μου και τι ειναι το stb ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 set - to - box.Στην iptv βλέπουμε τηλεόραση μέσω ίντερνετ.Συνδέεται λοιπόν με ένα καλώδιο ethernet ο αποκωδικοποιητής με το ρούτερ.Τα δύο αυτά "γεφυρώνονται" βάζοντας το ethernet στην υποδοχή με την ένδειξη stb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα