Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στο πσ. θα ηθελα να βαλω αυτον τον επεξεργαστη http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34634&cat=2&sub=384&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

αυτο το τροφοδοτικο

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808863

αυτην την μητρικη

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34690&cat=3&sub=385&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

και αυτη τη μνημη ραμ

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32517&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

τι λετε; εχω πανω nvidia gt430 2 σκληρους σατα 2 και οθονη lg l1953s 1280*1024

Δημοσ.

moviemaker εννοεις τωρα τι εχω. φιλε millennium εχω σκοπο να παρω οθονη αλλα οχι ακομα. το τροφοδοτικο ειναι καλο που προτεινα λενε οτι τα xilence ειναι απο τα πιο αθορυβα τροφοδοτικα

moviemaker για την ωρα προτειμω να αγορασω αυτα που προτεινα. γυρω στα 300-350 ευρω εκει

Δημοσ.

Άποψή μου ότι βάζεις λάθος προτεραιότητες. Και δεν μας είπες τι επεξεργαστή και μητρική έχεις τώρα.

Πρώτα ξεκινάς από την οθόνη που θα σου καθορίσει την ανάλυση που θα παίζεις και τις ανάγκες που θα προκύψουν σε κάρτα γραφικών , μητρική , επεξεργαστή και τροφοδοτικό και μνήμες. Δεν είναι ανάγκη να έχεις την καλύτερη κάρτα και επεξεργαστή, αλλά καλή οθόνη επιβάλλεται γιατί θα την κρατήσεις για πολύ καιρό.

Το να αναβαθμίσεις και να παίζεις σε 1024 δεν λέει. Αν αποφασίσεις να πάρεις καμμιά 27άρα θα χρειαστείς κάρτα των 300-400€ . Για σκέψου το. Μετά παίζει και κανένας SSD αφού είσαι σε SATA II

Το σύστημά σου θα είναι " ανισόρροπο "

• Like 1
Δημοσ.

moviemaker εννοεις τωρα τι εχω. φιλε millennium εχω σκοπο να παρω οθονη αλλα οχι ακομα. το τροφοδοτικο ειναι καλο που προτεινα λενε οτι τα xilence ειναι απο τα πιο αθορυβα τροφοδοτικα

moviemaker για την ωρα προτειμω να αγορασω αυτα που προτεινα. γυρω στα 300-350 ευρω εκει

αρα θέλεις να μας ρωτήσεις αν ειναι συμβατά ? ναι είναι .. για τροφοδοτικό καλύτερα αυτό > http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640669

Αν το ενδιαφέρον σου είναι τα παιχνίδια δες και αυτό.

Τα +χρηματα θα τα βρεις πουλώντας την κάρτα που έχεις τώρα.

post-227308-0-14101300-1371242120_thumb.jpg

Δημοσ.

half evil τωρα εχω εναν intel pentium dual core e2200 με overclock στα 2,8ghz και μητρικη asus p5kpl-vm. εχω σκεφτει αντι ολων αυτων να παρω εναν quad αλλα δεν βρισκω μεταχειρισμενο στην θεσσαλονικη. Αμα παρω οθονη ομως δεν θα μπορεσω να παρω τα υπολοιπα. ο σατα 2 που εχω ειναι στα 32mb cache ενας western digital 

moviemaker  οσο αναφορα το τροφοδοτικο που μου εστειλες το εχω δει αλλα δεν γνωριζω αν ειναι τοσο αθορυβο οσο το xilence. ο I3 θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα η radeon που εχεις ειναι αρκετα καλη για την τιμη της. μητρικη βλεπω προτινεις corsair. τι λες για kingston θεωρω πως ειναι καλυτερη ?

Δημοσ.

δεν συγκρίνονται αυτά τα 2 psu(μοντέλα)

το xilence είναι κατασκεύης Huizhou Xin Hui Yuan Tech.

και το xfx που προτείνουν είναι κατασκεύης seasonic

κάνε μια αναζήτηση με αυτά τα 2 ονόματα και θα καταλάβεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

half evil τωρα εχω εναν intel pentium dual core e2200 με overclock στα 2,8ghz και μητρικη asus p5kpl-vm. εχω σκεφτει αντι ολων αυτων να παρω εναν quad αλλα δεν βρισκω μεταχειρισμενο στην θεσσαλονικη. Αμα παρω οθονη ομως δεν θα μπορεσω να παρω τα υπολοιπα. ο σατα 2 που εχω ειναι στα 32mb cache ενας western digital 

moviemaker  οσο αναφορα το τροφοδοτικο που μου εστειλες το εχω δει αλλα δεν γνωριζω αν ειναι τοσο αθορυβο οσο το xilence. ο I3 θεωρω πως ειναι τζαμπα λεφτα η radeon που εχεις ειναι αρκετα καλη για την τιμη της. μητρικη βλεπω προτινεις corsair. τι λες για kingston θεωρω πως ειναι καλυτερη ?

Λαθος κανεις για τον i3 πιστεψε με.εγω στο έφτιαξα ετσι για να έχεις μια ισορροπία και να μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι με τα χρήματα που διαθέτεις. απο την αλλη αν παλι σε λιγο καιρο θα μπορείς να διαθέσεις και αλλα χρηματα τοτε πηγαινε στην πρώτη δικη σου λογικη,αν θελεις πραγματικά και 100% αθορυβο τροφοδοτικό δες τα bequiet αν και το xfx τα σπαει και εχει κ 5 χρονια εγγύηση.

Δημοσ.

φιλε δεν προκειται να δωσω σεντ για να παρω amd επεξεργαστη δεν συγκρινονται με τιποτα με τους intel. amd θα επαιρνα μονο καρτα γραφικων

δεν συγκρίνονται αυτά τα 2 psu(μοντέλα)

το xilence είναι κατασκεύης Huizhou Xin Hui Yuan Tech.

και το xfx που προτείνουν είναι κατασκεύης seasonic

κάνε μια αναζήτηση με αυτά τα 2 ονόματα και θα καταλάβεις ;)

οκ φιλε μου ευχαριστω για την πληροφορια θα προτιμησω λογικα την xfx

To xilence δε ξέρω τι είναι αλλά το τροφοδοτικό που σου είπαν (XFX) εγώ δεν το ακούω καν. 

ευχαριστω για την πληροφορια εμενα κυριως ο θορυβος με ενδιαφερει

Λαθος κανεις για τον i3 πιστεψε με.εγω στο έφτιαξα ετσι για να έχεις μια ισορροπία και να μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι με τα χρήματα που διαθέτεις. απο την αλλη αν παλι σε λιγο καιρο θα μπορείς να διαθέσεις και αλλα χρηματα τοτε πηγαινε στην πρώτη δικη σου λογικη,αν θελεις πραγματικά και 100% αθορυβο τροφοδοτικό δες τα bequiet αν και το xfx τα σπαει και εχει κ 5 χρονια εγγύηση.

φιλε αμα ειναι να δωσω 110 ευρω για ι3 προτιμω να παω στον ι5 μια φορα παιρνεις επεξεργαστη. ναι εχω σκοπο  να διαθεσω αργοτερα λεφτα για οθονη και καρτα γραφικων

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αν έχεις την δυνατότητα γιατί όχι ? κατι που δεν αναφέρθηκε είναι πριν παρεις το τροφοδοτικό,όποιο κ να είναι αυτό να ελέγξεις αν είναι συμβατό με τους haswell. πολλές εταιρίες βγάζουν revision στα μικρά Watt άλλες το υποστήριζαν απο πιο παλιά (την τάση)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...