Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να μην τα αποσυρει;

1)Η SE εγινε πλεον Sony

2)Ξεπεραστηκαν

3)Πρεπει να προωθησουν τα νεα τους μοντελα...κτλ

Για ποιο λογο ρωτας ακριβως φιλε μου;

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω να θεσεις μια ερωτηση για το ποιο κινητο να παρεις.Πες μας ποσα διαθετεις τι προτιμας(android,windows,ποσες ιντσες οθονη? κτλ) Τη σημερον ημερα δεν μπορεις να περιοριστεις σε μια συσκευη τη στιγμη που  υπαρχουν πολλες επιλογες.Αν σκευτεις και μονος σου αυτο που λες ακουγετε καπως "χαζο" φιλικα παντα

Δημοσ.

Μια χαρα τηλεφωνο ειναι εγω εχω το πιο παλιο (χ10 μινι προ) και εχουν διορθωσει ολα τα μειονεκτηματα του στο νεο μοντελο. Ομως καινουργιο το εχουν 200+ κανα δυο καταστηματα πλεον οποτε δεν θα ηταν κακη επιλογη και μεταχειρισμενο στα 100 ευρω...

Και για καποιον που ενδιαφερεται για android με πληκτρολογιο (μην το αναλυσουμε εκτενεστερα προσωπικα το θεωρω απειρως πιο βολικο απο τα μονο αφης) οι λυσεις ειναι περιορισμενες στα δαχτυλα του ενος χεριου... Οποτε οντως μερικες φορες καποιος τυγχανει να εχει μηδαμινες λυσεις...

Τωρα αν δεν σε ενοχλει μονο αφης ισως βρεις και καποια αλλα μοντελα (Neo V πχ που εχει και μεγαλυτερη οθονη) αλλα ουτως Η αλλως  τα μινι/μινι προ εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα τους... Φαντασου στα ιδια λεφτα βρισκεις καινουργια με καμερα 2ή3,2ΜΡ και χωρις φλας!!

Δημοσ.

Μια χαρα τηλεφωνο ειναι εγω εχω το πιο παλιο (χ10 μινι προ) και εχουν διορθωσει ολα τα μειονεκτηματα του στο νεο μοντελο. Ομως καινουργιο το εχουν 200+ κανα δυο καταστηματα πλεον οποτε δεν θα ηταν κακη επιλογη και μεταχειρισμενο στα 100 ευρω...

Και για καποιον που ενδιαφερεται για android με πληκτρολογιο (μην το αναλυσουμε εκτενεστερα προσωπικα το θεωρω απειρως πιο βολικο απο τα μονο αφης) οι λυσεις ειναι περιορισμενες στα δαχτυλα του ενος χεριου... Οποτε οντως μερικες φορες καποιος τυγχανει να εχει μηδαμινες λυσεις...

Τωρα αν δεν σε ενοχλει μονο αφης ισως βρεις και καποια αλλα μοντελα (Neo V πχ που εχει και μεγαλυτερη οθονη) αλλα ουτως Η αλλως  τα μινι/μινι προ εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα τους... Φαντασου στα ιδια λεφτα βρισκεις καινουργια με καμερα 2ή3,2ΜΡ και χωρις φλας!!

συμφονω μαζι σου ολα που εψαξα ειναι χαλια τα μονα που αξιζουν ειναι τα SE με συρρομενο πληκτρολογιο qwerty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...