okeanos111 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Απο οσο ειδα σημερα οι τιμες για Ελλαδα στα μεταφορικα επεσαν απο τα 18-20 ευρω αν θυμαμαι καλα. στα 10 ευρω . http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/EtailFAQs/WorldwideDeliveryCosts] Οχι πλεον δωρεαν στο Ηνωμενο Βασιλειιο(Αγγλια-Σκωτια0 UK Mainland, αλλα χρεωση 3,99 λιρες. http://www.sportsdirect.com/ Τωρα πλεον τελος τα δωρεαν μεταφορικα FREE UK DELIVERY ON ALL ORDERS OVER 100 UK POUNDS. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΕΟΝ. Πολυ δυσκολα τα πραγματα για ολους οσους μεταφερουν πλεον, ευτυχως εδω Ελαδα ειμαστε ευνοημενοι, εχουμ εμειωση!!!!!!!! 1
Manos-Sx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν ήξερα ότι στέλνει Ελλαδα το sportsdirect! ωραία! Αν κ έχω αρκετό εξοπλισμό από το συγκεκριμένο μαγαζί!
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αυτες ομως ειναι οι ελαχιστες απο οσο διαβαζω στη σελιδα, οι πραγματικες φαινονται λεει στο checkout. Below is the list of countries Etail currently deliver to and the current minimum delivery charges. These amounts are provided as estimates only and additional charges may be incurred dependent upon the size weight and value of the goods. The actual delivery charges will be calculated for you on the checkout pages prior to acceptance of your order.
nikosdet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν είναι έτσι γιατί έχω ψωνίσει αρκετά από εκεί και ξέρω. Για εμάς τα μεταφορικά έπεσαν από 15ε standard τιμή σε 10ε, αλλά με κάποιο όριο στο βάρος. Πχ είχα πάρει 2 ποδήλατα από εκεί προ διμήνου και τα μεταφορικά ήταν 15ε (όσο κι αν έπαιρνα κάτι αξίας 1ε), αλλά τώρα όπως το περιγράφουν μάλλον θα'ναι παραπάνω. Επίσης, στην Αγγλία ποτέ δεν ήταν δωρεάν τα μεταφορικά! Στο sportsdirect είχαν κάνει τα εξής κουφά λίγο καιρό πριν και τώρα τελευταία τα άλλαξαν: τα μεταφορικά στην κεντρική Ευρώπη ήταν προσωρινά μόλις 1ε, ενώ στην ίδια την Αγγλία από 4 pounds (για αγορές ως 75pounds αν θυμάμαι καλά). Το καλύτερο όμως ήταν πως είχαν ισοτιμία στερλίνας-ευρώ 1 προς 1. Άρα αν έβαζες την παραγγελία σου σε στερλίνες θα σε χρέωνε η τράπεζα την κανονική ισοτιμία, ενώ αν έβαζες σε ευρώ θα το πλήρωνες στην ίδια ονομαστική αξία όσο σε στερλίνες! Είχα γλιτώσει αρκετά χρήματα από αυτά τα δύο!
Manos-Sx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν είναι έτσι γιατί έχω ψωνίσει αρκετά από εκεί και ξέρω. Για εμάς τα μεταφορικά έπεσαν από 15ε standard τιμή σε 10ε, αλλά με κάποιο όριο στο βάρος. Πχ είχα πάρει 2 ποδήλατα από εκεί προ διμήνου και τα μεταφορικά ήταν 15ε (όσο κι αν έπαιρνα κάτι αξίας 1ε), αλλά τώρα όπως το περιγράφουν μάλλον θα'ναι παραπάνω. Επίσης, στην Αγγλία ποτέ δεν ήταν δωρεάν τα μεταφορικά! Στο sportsdirect είχαν κάνει τα εξής κουφά λίγο καιρό πριν και τώρα τελευταία τα άλλαξαν: τα μεταφορικά στην κεντρική Ευρώπη ήταν προσωρινά μόλις 1ε, ενώ στην ίδια την Αγγλία από 4 pounds (για αγορές ως 75pounds αν θυμάμαι καλά). Το καλύτερο όμως ήταν πως είχαν ισοτιμία στερλίνας-ευρώ 1 προς 1. Άρα αν έβαζες την παραγγελία σου σε στερλίνες θα σε χρέωνε η τράπεζα την κανονική ισοτιμία, ενώ αν έβαζες σε ευρώ θα το πλήρωνες στην ίδια ονομαστική αξία όσο σε στερλίνες! Είχα γλιτώσει αρκετά χρήματα από αυτά τα δύο! Οχι ρε τι λες τωρα και δε το χα παρει χαμπαρι;;;
terry308 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Προχθές παρέλαβα 19 πράγματα αξίας 112€ με τα μεταφορικά(10€) (Βέροια) 2 παραγγελίες που κάναμε με φίλους (Θεσ/νίκη) είχαν μεταφορικά 15€ όλες με dhl Απόλυτα ευχαριστημένος . 1
rakeesh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εμένα πάντως στο checkout για μια μικρή παραγγελία των 25 ευρω μου βγάζει μόνο European Road Service (6) £14.99.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ειναι λοιπον αυτο που ειπαμε αρκετοι. False alarm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις