Michael_Wx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα : εκεί που κάνω διάφορα στον υπολογιστή ξαφνικά παγώνει η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα και μετά ξανά γίνεται κανονικά άλλα αυτό γίνεται συνεχεία. Γνωρίζει κανένας από τι γίνεται αυτό? Πως να το διορθώσω? Ευχαριστώ.
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα : εκεί που κάνω διάφορα στον υπολογιστή ξαφνικά παγώνει η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα και μετά ξανά γίνεται κανονικά άλλα αυτό γίνεται συνεχεία. Γνωρίζει κανένας από τι γίνεται αυτό? Πως να το διορθώσω? Ευχαριστώ. πές τι σύστημα έχεις. πολλά μπορεί να είναι. για αρχή ανέβασε φωτό απο hdsentinel να δούμε απο υγεία σκληρού δίσκου πως πάει. και μετα συνεχίζουμε στα παρακάτω 1
Michael_Wx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 πές τι σύστημα έχεις. πολλά μπορεί να είναι. για αρχή ανέβασε φωτό απο hdsentinel να δούμε απο υγεία σκληρού δίσκου πως πάει. και μετα συνεχίζουμε στα παρακάτω Μπορεί να είναι από τα καλώδια άμα δεν κάνουν καλή επαφή?
fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 πές τι σύστημα έχεις. πολλά μπορεί να είναι. για αρχή ανέβασε φωτό απο hdsentinel να δούμε απο υγεία σκληρού δίσκου πως πάει. και μετα συνεχίζουμε στα παρακάτω κατι τετοιο μου βρωμαει κατα 99%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα