leonidasetsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εχθές το βράδυ έκλεισα το pc και είχα δει πως ήθελε να κάνει και κάποια updates.Σήμερα το μεσημέρι ανοίγω το pc και καθώς μου έλεγε οτι συνδεόταν στον λογαριασμό μου μπένω κανονικά για 10 δευτερόλεπτα και ξαφνικά γράφει logging out.. και με πέταξε έξω!γράφω κωδικό μου λεει συνδέεται πάλι και παλι αμέσως logging out!Κλείνω το pc ξανά! Αρχίζω και τρελένομαι.Επίσης στο login screen μου γράφει πως πρέπει να εγκατασταθούν σημαντικές ενημερώσεις με κόκκινα γράμματα. Προσπάθησα να κάνω boot από CD των Windows 8 και να κάνω fix από προβλήματα των windows και τέτοια αλλά μου λέει πως ο σκληρός μου δίσκος είναι κλειδωμένος. Θέλω επειγόντος βοήθεια από όποιον μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ. Windows 8 64 bit Ο λογαριασμός είναι local δεν κάνει σύνδεση από Ηotmail. EDIT: μερικές φορές όταν τον ανοίγω μου γράφει update 35 % για 1 δευτερόλεπτο το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κράσαρει ο account επειδή το απντειτ δεν έχει ολοκληρωθεί
leonidasetsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 λοιπον δεν ειχα αλλο ακαουντ μονο 1 ειχα το δικο μου και εκανα μεσα απο το safe boot refresh και πετυχε και τωρα ειναι ολα καθαρα και λειτουργει!Το μονο προβλημα ειναι οτι βγηκαν ολλα μου τα προγραμματα κατα τα αλλα μια χαρα ως τωρα μονο μια μπλε οθονη απο ntoskrnl.exe+7a369 (System_Service_Exception) αλλα απο οτι διαβασα το παθαινει οταν υπαρχει amd καρτα γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα