Προς το περιεχόμενο

Ti fan να παρω;

kjj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον intel 2.8 τι fan να παρω;Εχω την slk 900 και πανω της το fan ystec 90αρη που δουλευει στις 2300 στροφες max.

Εχω αισθητηρα και μου δειχνει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες εχοντας μια αποκλειση 4 βαθμων απο το BIOS.Οταν ομως κανω συμπιεση ο αισθητηρας της nexus δειχνει 47 και το BIOS 58 "C.Οποτε εχω αρχισει να ψαχνομαι για καλυτερο ανεμιστηρα μηπως και το BIOS ειναι τελικα πιο σωστο και παθω στο τελος καμια ζημια.

Επειδη ο αισθητηρας της nexus εχει και panel για να ρυθμιζω στροφες του ανεμιστηρα θα ηθελα ενα ισχυρο ανεμιστηρα για να μπορω να αυξομειωνω τις στροφες του.

Εχω ακουσει για τον delta καλα λογια.Εσεις τι προτεινετε;

α)Και γραφετε σα; παρακαλω αν ο ανεμιστηρας για τον οποιο μιλατε ειναι 80αρης ή 90αρης.

Ευχαριστω εκ των προταιρων.Δεν υπαρχει δεσμευση στην τιμη.Θελω τον καλυτερο.

β)Επιπλεον θα ηθελα να μου πειτε αν αυτος που προτεινετε θα ειναι σχετικα αθορυβος οταν θα τον δουλευω σε λιγες στροφες(2500-3000).Γιατι θα αυξανω στροφες μονο για συμπιεση ταινιων ή για απαιτητικα παιχνιδια,οποτε δεν λεει συνεχεια να ειναι θορυβωδης και να μην μπορω να δω πχ. μια ταινια.

Δημοσ.

ποπο!! Τωρα ειδα το post μου και ειναι πραγματικα μεγαλο...

Υπομονη σε οσους το διαβαζουν και ευχαριστω.

Δημοσ.

Πάρε τον Delta FFB0912EHE. Έχει 110cfm!!!

http://www.checkmate.gr/delta.htm

Αυτόν έχω και εγώ. Στο max (4500 στροφές) τον βάζω μόνο όταν φτιάχνω DivX και φεύγω από το δωμάτιο!!!Από 2500 στροφές και κάτω δεν ακούς τίποτα!

Ενδεικτικά να σου πω ότι έχω P4 [email protected]. Όταν φτιάχνω DivX έχω 60 βαθμούς με τον ανεμιστήρα στις 2000. Όταν τον βάζω στις 4500 έχω 52 βαθμούς.

Δημοσ.

Ναι αλλα μου ειπαν οτι ο DELTA δεν γινεται να προσαρμοζεται μεσω των panel,γιατι εχει ποντασιομετρο.Ή μηπως κανω λαθος;Θα ηθελα να μπορω ευκολα μεσω του πανελ να αλλαζω στροφες.(τζαμπα δεν το πηρα!)

Δημοσ.

Kαλα ειναι δυνατον;!

Ρε παιδια πειτε καμμια γνωμη πριν παω και παρω καμμια μ@λ@κια fan...

Δημοσ.

Παρε enermax 92αρη.

Απο τη στιγμη που ξεχνας τον Delta ειναι η αμεσως καλυτερη επιλογη.

Ειχα και τους δυο και εκανα πολλα πειραματα.

Αν κανεις ενα search σε παλιοτερα post θα βρεις οτι θελεις.

Δημοσ.

Δουλευει μεσω του πανελ μου;Ή σαν τον Δελτα πρεπει μονο να ανοιξω το κουτι για να του αλλαξω στροφες;

Τι max στροφες εχει;Θελω να τον δουλευω το πολυ στις 2500-3000 και παραπανω μονο οταν κανω συμπιεση.

Δημοσ.

an kai den exw intel tha se simbouleba na pareis kati apo thermaltake apo thn empireia mou einai arketa isixes sigkekrimena exw ena xp2200 (pou prepei na anebazei megaliteres thermokrasies apo intel antistixo) kai doulevei stis 2200rpm me max 47bathmous kai poio poli akougete to anemistiri tou trofodotikou,

alla ean den exeis KALO kouti pare kai kouti ena sosto kouti exei terastia diafora apo ena tis plakas, logo sosths dianomis tou e3oterikou aera mesa sto kouti.

Afta, kai kali tixi!! :wink:

Δημοσ.

Θα σας απογοητευσω αλλα επειδη ειχα και τον smartfan2 , απλα δεν αξιζε ! ... για να φθασει στην αποδοση τον Enermax επρεπε να δουλεψει πανω απο 3500 στροφες και πλεον εκανε δυνατο θορυβο.

Εγκυκλοπαιδικα να πω , Enermax VS Delta 110CFM , μολις 2-3 βαθμοι διαφορα θερμοκρασιας .;) (Eννοειται ο Delta καλυτερος αλλα με τετοιο θορυβο δεν αξιζει ουτε για πλακα)

Φιλια στη Χαλκιδα !!!!! :)

Δημοσ.

Kurie Stelara mas 8abeis ton Delta mas?

kjj min ton akous pare ton enermax! lol

Ton delta ton sinistw mono stin periptwsi pou es na kaneis top air o/cing gia na deis ta oria tou cpu!An den se noiazei to auto pare ton enermax k 8a eisai xalarotatos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...