Devil666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Γεια,Έχω το εξής πρόβλημα καθώς ήθελα να αλλάξω ip για να μπορέσω να γραφτό σε ένα site δοκίμασα να googlaro και μου πρότεινε αυτό Κώδικας: Get το a command prompt. (START, run, cmd). Type "ipconfig /release" (without the quotes). Shut down computer. Turn off computer. Turn off all ethernet hubs/switches. Turn off cable/DSL modem. Leave off overnight. Turn everything back on. Το θέμα είναι πως εγώ συνδέομαι με wifi και με την εξής κεραία "WNDA3100v2" και αφού το έκανα όπως έλεγε όταν ξανά άνοιξα το pc μου δεν μπορούσα να βρω το wifi μου ξέρει κανεις πως μπορώ να το φτιάξω ?(Απότι κατάλαβα αυτό είναι μονο για σύνδεση με ethernet καλώδιο )Modem έχω : DGN2200Και έχω δοκιμάσει να αλλάξω name στο wifi μου και πάλι δεν το βρίσκει να πω πως όλες η άλλες συσκευές το βρίσκουν και συνδέονται κανονικά
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 αν θελεις να αλλαξεις ip κανεις restert στον ρουτερ, τοσο απλα.
Devil666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 αν θελεις να αλλαξεις ip κανεις restert στον ρουτερ, τοσο απλα. Ναι το ξέρω αυτό το πρόβλημα όμως αυτήν την στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να βρω το wifi μου
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα εχεις απενεργοποίηση ολα, μπες λοιπον με μια ethernet και δες τι ακριβώς γινετε. Πολύ φοβάμαι ομως οτι εχεις απενεργοποιήσει και την ethernet(απο τις εντολές), οποτε πατα το κουμπί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον ρουτερ και εισαι οκ.
Devil666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Με ethernet είμαι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή όπως και 2 αλλα pc και 2 κινητά με wifi
biomecanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα εχεις απενεργοποίηση ολα, μπες λοιπον με μια ethernet και δες τι ακριβώς γινετε. Πολύ φοβάμαι ομως οτι εχεις απενεργοποιήσει και την ethernet(απο τις εντολές), οποτε πατα το κουμπί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον ρουτερ και εισαι οκ. To command "ipconfig /release" που πρέπει να συνοδεύεται και από renew είναι για να ξαναπάρει από την αρχή IP από το DHCP, εσωτερική λειτουργία του Lan και δεν έχει σχέση με το internet ούτε κάνει Disable κάτι.
Devil666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 To command "ipconfig /release" που πρέπει να συνοδεύεται και από renew είναι για να ξαναπάρει από την αρχή IP από το DHCP, εσωτερική λειτουργία του Lan και δεν έχει σχέση με το internet ούτε κάνει Disable κάτι. Αυτό με το renew το κατάλαβα αλλα ήταν πολύ αργά γιατί είχα ήδη κλίση το pc μου και δεν μπορούσα να βρω το wifi μου ώστε να κάνω renew.Τώρα όμως τι μπορώ να κάνω ?
biomecanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν φταίει η εντολή για ότι μπορεί να έγινε, η εντολή δεν έχει σχέση.
Devil666 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ωραία αλλα μήπως έχεις κάποια λύση για το πρόβλημα μου γιατί από τότε που έκανα την εντολή και έκλεισα το pc και το modem δεν μπορώ να βρω το wifi μου ενώ όλες οι άλλες συσκευές το βρίσκουν Όπως κινητά,Ps3 Ktlp έκανα και format μήπως διορθωθεί αλλα τίποτα
biomecanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε ένα linux live cd να δεις άμα δουλεύει από εκεί. Το format ήταν τελείως unnecessary. κανε scan με Airodump-ng η Kismet από το Linux για να δεις που είναι το WiFi σου σε τι Channel τι ssid τι κλείδωμα
Devil666 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν κάποια προβληματάκια σε αυτό που ζητάς πρώτον δεν ξέρω να χρησιμοποιώ καλά έως καθόλου linux και δεύτερον όσο δοκίμασα να το κάνω η θέλανε driver για την κεραία και απλά δεν μπορούσα να το κάνω για πόλους και διαφορους λόγους όπως ότι θέλανε rr και δεν μπορούσα να κάνω στο live cd η δεν έμπαιναν κάποια προγράμματα άλλη λύση ?
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Eπειδή θεώρησα πως τα windows είναι το πρόβλημα και κάποιο setting εκεί, ειπα να βάλεις ένα Live cd να δούμε άμα είναι ok εκεί για να καταλάβουμε άμα φταίνε τα windows. Κανε download to inssider
Devil666 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Φιλε ευχάριστο για την βοήθεια σου αλλα τελικά το elisa το πρόβλημα αφού έβαλα την κάρτα και σε άλλο pc μέσα στο σπίτι και δεν έβρισκε πάλι το wifi έκανα επαναφορά εργοστασιακών στο modem και έφτιαξε
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 αν το εβρισκαν ολα τα Pc εκτος απο αυτο παιζει να ειχες το καναλι στο auto και να ειχε παει σε κανα καναλι 12-13 και να μην το εβρισκε αυτη η καρτα.δεν προλαβα να σου πω να δοκιμασεις αλλο καναλι και να το βαλεις το καναλι καρφωτα και καλυτερα απο 1 εως 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα