mpasketpro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σας εκανα format και εβαλα τα windows 7 με επιτυχια. Εβαλα το "στικακι" του Internet (Αirlink με 2 κεραιες) συνδεομαι στο Internet και κατω δεξια στο εικονιδιο ειναι κανονικα ολες οι γραμμες ασπρες. Μετα απο 30 δευτερολεπτα αποσυνδεεται δειχνοντας 0 ασπρες γραμμες και ενα Χ κοκκινο. Παταω Αντιμετωπιση Προβληματων και ξανα το ιδιο. Εχω μια υποψια οτι φταιει οτι πατησα πως ειναι Οικιακη Συνδεση-δικτυο οταν σε ρωταει οικια-εργασια-public place,διοτι εκανα φορματ και σε εναν αλλο χωρις να επιλεξω καποια συνδεση απο τις 3 πατωντας Ακυρο και δεν υπηρξαν προβληματα. Επισης δοκιμασα στον υπολογιστη αλλο "στικακι" και δουλευε. Λετε να εχει προβλημα το "στικακι"; Επισης καμια φορα στην Αντιμετωπιση Προβληματων μου λεει πως υπαρχει καποιο προβλημα με το στικακι μπορει να ειναι σπασμενο λεει ενω ειναι κανονικο. Τι να κανω; Πως γινεται καπως να διαγραψω την επιλογη μου πως ορισα το x,y δικτυο ως οικιακο; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων
tsioudiver Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Για να αλλάξεις τα δικαιώματα της σύνδεσης σου Πίνακας Ελέγχου, Κέντρο Δικτύου και κοινής χρήσης και κλικάρεις στο δίκτυο που έχεις για να επιλέξεις αυτό της αρεσκείας σου. Αλλά δεν έχει σχέση αυτό.. Δοκίμασε το στικ σε έναν δεύτερο υπολογιστή
mpasketpro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Το δοκιμασα,καλεσα αυτον που μου το παρειχε και μου ειπε πως θα μου το αντικαταστησει,διοτι αυτο εφταιγε! (Και πριν απο το φορματ,παρουσιαζε προβληματα!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα