painkiller83 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδες, εχω το εξης θεμα..... τραβηξα ενα καλωδιο για ιντερνετ απο το rooter που βρισκεται στον κατω οροφο για να συνδεσω το desktop μου. Τωρα θελω να συνδεσω κι ενα λαπτοπ. Οποτε μια λυση ειναι ενα hub. Απο την αλλη εχω θυρα ethernet στη μητρικη. Αν βαλω ακομα μια καρτα δικτυου θα μπορει να δωσει απο κει ιντερνετ στο λαπτοπ? Μπορει να δουλεψει δλδ σαν hub το ιδιο το desktop?
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Με τις απαραίτητες ρυθμίσεις μπορεί, αλλά πιο βολικό θα είναι να πάρεις ένα switch.
biomecanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδες, εχω το εξης θεμα..... τραβηξα ενα καλωδιο για ιντερνετ απο το rooter που βρισκεται στον κατω οροφο για να συνδεσω το desktop μου. Τωρα θελω να συνδεσω κι ενα λαπτοπ. Οποτε μια λυση ειναι ενα hub. Απο την αλλη εχω θυρα ethernet στη μητρικη. Αν βαλω ακομα μια καρτα δικτυου θα μπορει να δωσει απο κει ιντερνετ στο λαπτοπ? Μπορει να δουλεψει δλδ σαν hub το ιδιο το desktop? θες ένα Access Point με Switch να σου κάνει πολλές ethernet και να δίνει σήμα Wireless στο laptop
painkiller83 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καταλαβα.... μπορειτε να μου προτεινετε καποιο switch? Δε με ενδιαφερει το ασυρματο σημα... καλυτερα να μην εχει δλδ. Αλλιως τι πρεπει να προσεξω για να επιλεξω καποιο?
biomecanoid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Για την απλή δουλειά που το θες δεν παιζει ρολο οποιοδήποτε θα είναι OK.. Aπλός κοιτάς να σου φτάνουν τα ports, και άμα θες να είναι gigabit.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 υπαρχουν διαφοροι τροποι. ο ενας αυτος που ειπες αλλα δεν αξιζει θα κανεις 1000000 ρυθμισεις. ο δευτερος ενα switch 100αρι με 10 ευρω.αν θες 1000αρι πας λιγο πιο ακριβα αλλα θα δεις διαφορα μονο σε ανταλαγη αρχειων απο pc σε Pc και οχι στο ιντερνετ. τελευταια λυση το ethernet το καλωδιο αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να το φτιαξεις για 2 pc.στο 100 δικτυο παιζουν τα 4 καλωδια απο τα 8.οποτε αν ξερεις για να μην πληρωσεις για splitters μπορεις μεσα απο ενα utp να περασεις δυο.βεβαια για 10 ευρω που κανει το switch δνε το συζητω ειναι η πιο απλη λυση
painkiller83 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι για 10 ευρω δεν αξιζει τετοια ταλαιπωρια.... απλως ειχα ρωτησει εδω σε ενα μαγαζι και μου ειπε 25 ευρω. Ε και λεω ασε μηπως μπορω να κανω κατι αλλο. Αλλα οκ βρηκα ενα με 7 ευρω + εξοδα αποστολης= 10 ευρω και μια χαρα. Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι για 10 ευρω δεν αξιζει τετοια ταλαιπωρια.... απλως ειχα ρωτησει εδω σε ενα μαγαζι και μου ειπε 25 ευρω. Ε και λεω ασε μηπως μπορω να κανω κατι αλλο. Αλλα οκ βρηκα ενα με 7 ευρω + εξοδα αποστολης= 10 ευρω και μια χαρα. Ευχαριστω! μπορει να ηταν κανα 8 Port gigabit και να εκανε τοσο η 16 port ethernet ποιος ξερει.η κλεφτης αυτος που το δινε τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα