nasar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Όταν έγραψα να προβληματίζει τους περισσότερους εννοούσα τους πελάτες. Να το ψάξουν περισσότερο. Καλά δεν μπορούμε, όμως, να περιμένουμε από το μέσο πελάτη να είναι ψαγμένος και να ζυγίζει τα συν και τα πλην με ακίβεια.Οι εταιρίες, αντίθετα θα έπρεπε να είναι σαφείς και 1000% εξυπηρετικές.Αυτό μόνο στην Ελλάδα δεν συμβαίνει
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Όταν έγραψα να προβληματίζει τους περισσότερους εννοούσα τους πελάτες. Να το ψάξουν περισσότερο. και να το ψαξεις περισσοτερο δεν αλλαζει κατι.ειναι μονοδρομος το adsl οποτε ειτε 20 εχεις ειτε 10 mbit παλι adsl θα εβαζες. Καλά δεν μπορούμε, όμως, να περιμένουμε από το μέσο πελάτη να είναι ψαγμένος και να ζυγίζει τα συν και τα πλην με ακίβεια.Οι εταιρίες, αντίθετα θα έπρεπε να είναι σαφείς και 1000% εξυπηρετικές.Αυτό μόνο στην Ελλάδα δεν συμβαίνει Σου λενε εως .να κατσουν τωρ ανα αναλυσουν τα παντα το βρισκω χωρις νοημα αφου οπως γραφω και πιο πανω δεν υπαρχει αλλη υπηρεσια αντιστοιχη για να πεις οτι οκ δεν βαζω adsl θα βαλω κατι αλλο.καλα οτι ειμαστε ελλαδα αυτο ειναι αλλο θεμα.
gridinio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Είχα σύνδεση wind και ήμουν όλο αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες .....με forthnet που έχω τώρα (λόγω της προσφοράς σε 3play 29,90 που είναι η πιο οικονομική ) είναι κομπλέ και έριξα το margin σε 6 και έχω πολύ γρήγορες ταχύτητες και χωρίς αποσυνδέσεις .
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Είχα σύνδεση wind και ήμουν όλο αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες .....με forthnet που έχω τώρα (λόγω της προσφοράς σε 3play 29,90 που είναι η πιο οικονομική ) είναι κομπλέ και έριξα το margin σε 6 και έχω πολύ γρήγορες ταχύτητες και χωρίς αποσυνδέσεις . το margin ειναι απο default σε 6.απλα αν εισαι σε alcatel dslam υπαρχει ενα μικρο gap λογω no rfi profile.alcatel dslam = broadcom chipset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα