nasar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ρε παιδια χωρις παρεξηγηση σταματηστε με αυτην την καραμελα..το πληρωνω μεχρι 24 .ειναι εως 24 και δεν υπαρχει minimum.ετσι παιζει το adsl και δεν αλλαζει.ετσι ειναι η τεχνολογια.η κρατας την γραμμη η δεν βαζεις καν ιντερνετ.σε οποιον παροχο κι να πας εφοσον εισαι τοσο μακρια απο το αστικο κεντρο δεν θα παιξεις παραπανω.η το δεχεσαι η δεν βαζεις ιντερνετ.νομος του adsl.μεγαλωνει η αποσταση μειωνεται η ταχυτητα.εισαι πολυ μακρια ηδη Tέσσερα είναι πολύ λίγο.Γι' αυτό το λέω.2013 έχουμε
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Tέσσερα είναι πολύ λίγο.Γι' αυτό το λέω.2013 έχουμε 2013 εχουμε και εειμαστε ελλαδα και εχουμε κριση και αλλοι εν ετος 2013 εχουν χολερα στην αφρικη.οτι ειμαστε 2013 δεν αλλαζει κατι.οταν γινει το vdsl απο τα kv ναι θα αλλαξουν πολλα.μεχρι τοτε ειναι μονοδρομος. 1
nasar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 2013 εχουμε και εειμαστε ελλαδα και εχουμε κριση.μεχρι τοτε ειναι μονοδρομος. Δυστυχώς ναι.Τέλος πάντων πίσω στο θέμα μας μάλλον τείνω προς forthnet
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 forthnet Θα κερδισεις λιγο σε συγχρονισμο λογω 6 margin
dkmaster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τι πάει να πει 2013 και 2100, όταν είσαι 3.5 χλμ από το dslam τόσο θα παίζεις με adsl. Τι να κάνουμε δηλαδή; Η adsl δεν πάει με χρονολογία, με απόσταση πάει.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τι πάει να πει 2013 και 2100, όταν είσαι 3.5 χλμ από το dslam τόσο θα παίζεις με adsl. Τι να κάνουμε δηλαδή; Η adsl δεν πάει με χρονολογία, με απόσταση πάει. πολλες φορες το ακουω αυτο.μα πληρωνω 24 και εχω 2.πηγα να πω το εως υπαρχει γιακαποιο λογο.η ακουω να λενε ε 24 δινεται δεν θα πιασω εστω 15?πηγα να πω τι ειναι λαικη?530 γραμμαρια να το αφησω??η ο αλλος εχει χτισει σπιτι πανω στην κορυφη του βουνου και σου λεει μα γιατιδεν εχω ιντερνετ....γιατι αραγε? 1
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 οσο και αν φαινεται αστειο δυστυχως πολλοι πωλητες για να πουλησουν συνδεσεις (παροχους δεν ονομαζουμε) σου λενε οτι οπτικες ινες μεχρι τον πελατη και μεχρι τα καφαο και δικα τους δικτυα εκτος οτε και διαφορα τετοια και οτι θα παιξετε 24 και μπουρδες.
nasar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μα μου είπαν 24! :-D :-D Τα τοπικ ανοίγονται για βοήθεια όχι για ότι να'ναι απαντήσεις και "εξυπνάδες" πολλες φορες το ακουω αυτο.μα πληρωνω 24 και εχω 2.πηγα να πω το εως υπαρχει γιακαποιο λογο.η ακουω να λενε ε 24 δινεται δεν θα πιασω εστω 15?πηγα να πω τι ειναι λαικη?530 γραμμαρια να το αφησω??η ο αλλος εχει χτισει σπιτι πανω στην κορυφη του βουνου και σου λεει μα γιατιδεν εχω ιντερνετ....γιατι αραγε? Εώς και εώς.. .Ο συμβιβασμός με την μη απολυτότητα και οι αυταπάτες μας έχουν φάει. Νομίζω ότι υπερ-σπαμάραμε. Τώρα για χρεώσεις αληθεύει ότι η forthnet είναι απο τις πιο οικονομικές;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τα τοπικ ανοίγονται για βοήθεια όχι για ότι να'ναι απαντήσεις και "εξυπνάδες" Εώς και εώς.. .Ο συμβιβασμός με την μη απολυτότητα και οι αυταπάτες μας έχουν φάει. Νομίζω ότι υπερ-σπαμάραμε. Τώρα για χρεώσεις αληθεύει ότι η forthnet είναι απο τις πιο οικονομικές; εξαρτατε το προγραμμα που θες να βαλεις?και αναλογως τι θες.καποιος που εχει πχ vodafone Κινητο εχει καλο πακετο με Hol ενω η forthnet παει με Nova.και ναι ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι ειναι εως.
nasar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 εξαρτατε το προγραμμα που θες να βαλεις?και αναλογως τι θες.καποιος που εχει πχ vodafone Κινητο εχει καλο πακετο με Hol ενω η forthnet παει με Nova.και ναι ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι ειναι εως. Δεν με κατάλαβες.Εννοώ χρεώσεις εκτός παγίου
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 α σορρυ.δεν το εχω ψαξει αυτο να δω τι χρεωσεις υπαρχουν εκτος παγιου.απλα καλο θα ειναι καποιος να μπορεσει να τα βαλει ολα μεσα στο παγιο παρα να ξεπερναει τα δωρεαν που εχει γιατι σιγουρα θα βγει πιο ακριβα.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τα τοπικ ανοίγονται για βοήθεια όχι για ότι να'ναι απαντήσεις και "εξυπνάδες" Εώς και εώς.. .Ο συμβιβασμός με την μη απολυτότητα και οι αυταπάτες μας έχουν φάει. Νομίζω ότι υπερ-σπαμάραμε. Τώρα για χρεώσεις αληθεύει ότι η forthnet είναι απο τις πιο οικονομικές; Φίλε μου το σχόλιο δεν πήγαινε για σένα, αλλά ήταν "συνέχεια" στο ποστ του poulinos. Είναι γενικότερο γιατί είναι η κατάσταση που ισχύει. Οι 9 στους 10 αυτό λένε. Δεν φταίει βέβαια μόνο ο κόσμος. Όπως είπαμε είμαστε στο 2013 και αυτό το εως θα έπρεπε να προβληματίζει τους περισσότερους.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Φίλε μου το σχόλιο δεν πήγαινε για σένα, αλλά ήταν "συνέχεια" στο ποστ του poulinos. Είναι γενικότερο γιατί είναι η κατάσταση που ισχύει. Οι 9 στους 10 αυτό λένε. Δεν φταίει βέβαια μόνο ο κόσμος. Όπως είπαμε είμαστε στο 2013 και αυτό το εως θα έπρεπε να προβληματίζει τους περισσότερους. και ξαναλεμε.το adsl ετσι παιζει και το ξερεις απο την στιγμη που κανεις την αιτηση.ετσι παιζει παντου το adsl σε ολο τον κοσμο.οτι αλλες χωρες δινουν ftth και vdsl ενω εμεις εδω οχι ναι αυτο το δεχομαι οτι ειμαστε 2013 και ειμαστε χρονια πισω αλλα το adsl ετσι ειναι ετσι παιζει και στην ελλαδα και στην γερμανια και παντου.απλα αυτοι εχουν vdsl και ftth η cable.εμεις εχουμε μην πω τι.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Όταν έγραψα να προβληματίζει τους περισσότερους εννοούσα τους πελάτες. Να το ψάξουν περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα