Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Έχω συμβόλαιο με wind απο Αύγουστο του 12.Σε ένα μήνα μετακομίζω και σκέφτομαι για μεταφορά.Αφού όμως θα κάνω που θα κάνω τη μεταφορά σκέφτομαι μήπως πάω σε άλλη εταιρία.Το πρόβλημα είναι ότι το internet της wind κυριολεκτικά σέρνεται.Πέφτει καθημερινά η σύνδεση 2-3 φορές.720p 1080p στο youtube έχω ξεχάσει τι είναι και σε torrent η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι 450kb/s.Επίσης το ping πόσο πρέπει να είναι περίπου;

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει δεν εχει σημασία που εχεις πρόβλημα με το internet μπορεί απλα να ειναι η συγκεκριμένη περιοχή που εισαι , να ειναι γενικά η καλωδίωση στο σπίτι οχι τοσο καλη κτλπ

Αφου δεν εισαι ευχαριστημένος με την wind ομως δοκίμασε καποια αλλη εταιρία οπως την forthnet

Δημοσ.

Εντάξει δεν εχει σημασία που εχεις πρόβλημα με το internet μπορεί απλα να ειναι η συγκεκριμένη περιοχή που εισαι , να ειναι γενικά η καλωδίωση στο σπίτι οχι τοσο καλη κτλπ

Αφου δεν εισαι ευχαριστημένος με την wind ομως δοκίμασε καποια αλλη εταιρία οπως την forthnet

Μάλλον είναι η περιοχή μιας και υπάρχουν πάρα πολλές γραμμές.Σκέφτομαι hol ή forthnet και μάλλον τείνω προς την δεύτερη

Δημοσ.

μπορει στο καινουργιο σπιτι που θα πας να πιανει καλα εκει η wind, γιατι οπως ειπαμε μπορει να ειναι θεμα απο το σπιτι σου, ψαξτο πριν αλλαξης εταιρια...

Δημοσ.

μπορει στο καινουργιο σπιτι που θα πας να πιανει καλα εκει η wind, γιατι οπως ειπαμε μπορει να ειναι θεμα απο το σπιτι σου, ψαξτο πριν αλλαξης εταιρια...

Nαι το έχω σκεφτεί αυτό αλλά θα ήθελα να αλλάξω τη wind γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος.Επιπλέον η σύνδεση όταν έγινε ήταν 2 μήνες σχεδόν από την αίτηση.

μην βαλεις Hol.αν παιζεις παιχνιδια δεν δινει fast path

Online παιχνίδια όχι δεν παίζω.Οπότε δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Nαι το έχω σκεφτεί αυτό αλλά θα ήθελα να αλλάξω τη wind γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος.Επιπλέον η σύνδεση όταν έγινε ήταν 2 μήνες σχεδόν από την αίτηση.

Online παιχνίδια όχι δεν παίζω.Οπότε δεν με ενδιαφέρει.

οκ απλα το ανεφερα για τα Online.αν βαλεις Hol και ενεργοποιηθεις ζητα 9 margin μετα.

b. οτι αργησε να γινει η αιτηση δεν φταιει ο παροχος συνηθως.για νεα γραμμη τον τρως τον μηνα σχεδον

Δημοσ.

οκ απλα το ανεφερα για τα Online.αν βαλεις Hol και ενεργοποιηθεις ζητα 9 margin μετα.

b. οτι αργησε να γινει η αιτηση δεν φταιει ο παροχος συνηθως.για νεα γραμμη τον τρως τον μηνα σχεδον

OK.Ευχαριστώ

Παραθέτω μια τις μετρήσεις της γραμμής γιατί  δεν νομίζω πως είναι καλά

Link Status: Connected

Rate (Up/Down): 939/4053 kbps

Noise Margin (Up/Down): 8.9/10 dB

Modulation Type: ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down): 33.2/47 dB

Output Power (Up/Down): 12.4/19 dBm

Data Path (Up/Down): Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down): 948/4864 kbps

Interleave depth: 4

Annex Type: AnnexA

CRC errors: 0

Line attenuation και output power δεν μου φαίνονται καλά.

Αν και η γραμμή δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 4Mbps

Δημοσ.

OK.Ευχαριστώ

Παραθέτω μια τις μετρήσεις της γραμμής γιατί  δεν νομίζω πως είναι καλά

Link Status: Connected

Rate (Up/Down): 939/4053 kbps

Noise Margin (Up/Down): 8.9/10 dB

Modulation Type: ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down): 33.2/47 dB

Output Power (Up/Down): 12.4/19 dBm

Data Path (Up/Down): Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down): 948/4864 kbps

Interleave depth: 4

Annex Type: AnnexA

CRC errors: 0

Line attenuation και output power δεν μου φαίνονται καλά.

Αν και η γραμμή δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 4Mbps

με 47 attenuation και 10 margin οτι παιζειςκαι 4 mbps λες και ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος απο wind άλλαξε πάροχο αφού πρώτα κάνεις μια ερεύνα αγοράς . Προς το παρόν να ξέρεις την καλύτερη προσφορά την έχει η forthnet μέχρι 30/6 

Δημοσ.

Μάλλον είναι η περιοχή μιας και υπάρχουν πάρα πολλές γραμμές.Σκέφτομαι hol ή forthnet και μάλλον τείνω προς την δεύτερη

Και από τις δυο έχω κακή εμπειρία. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο poulinos η Hol δε δίνει fast path και η Forthnet έχει κουράσει με τις λαθεμένες χρεώσεις της. Για να μη μιλήσω για τα αναδρομικά που ζητάει ΠΑΝΤΑ όταν εγκαταλείπεις τη σύνδεση που είχες μαζί τους. 

Έχεις επικοινωνήσει με Wind αναφέροντας το πρόβλημα; Καλό θα ήταν να τους επισημάνεις επίσης ότι είναι τόσο έντονο που αν δεν στο λύσουν θα αποχωρήσεις. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από Wind, αν και όπως προαναφέρθηκε πάντα παίζει ρόλο και η περιοχή που μένεις.

Δημοσ.

Πέραν των αποσυνδέσεων δεν φαίνεται να έχεις άλλο πρόβλημα στη γραμμή. Το youtube έτσι και αλλιώς έχει πρόβλημα τους τελευταίους μήνες. Από torrents το μέγιστο θεωρητικό που θα μπορούσες να κατεβάσεις είναι 600 kb/sec οπότε και εκεί δεν έχεις πρόβλημα που κατεβάζεις με 450.

Δημοσ.

με 47 attenuation και 10 margin οτι παιζειςκαι 4 mbps λες και ευχαριστω.

Ναι αλλά πληρώνω σύνδεση για ταχύτητα εώς και 24.Οπότε ένα δεκάρι το περίμενα όχι 4

Και από τις δυο έχω κακή εμπειρία. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο poulinos η Hol δε δίνει fast path και η Forthnet έχει κουράσει με τις λαθεμένες χρεώσεις της. Για να μη μιλήσω για τα αναδρομικά που ζητάει ΠΑΝΤΑ όταν εγκαταλείπεις τη σύνδεση που είχες μαζί τους. 

Έχεις επικοινωνήσει με Wind αναφέροντας το πρόβλημα; Καλό θα ήταν να τους επισημάνεις επίσης ότι είναι τόσο έντονο που αν δεν στο λύσουν θα αποχωρήσεις. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από Wind, αν και όπως προαναφέρθηκε πάντα παίζει ρόλο και η περιοχή που μένεις.

Δεν έχω εποικηνωνήσει όχι αν και αμφιβάλλω για το πόσο εξυπηρετικοί θα είναι.

Δημοσ.

Ναι αλλά πληρώνω σύνδεση για ταχύτητα εώς και 24.Οπότε ένα δεκάρι το περίμενα όχι 4

Δεν έχω εποικηνωνήσει όχι αν και αμφιβάλλω για το πόσο εξυπηρετικοί θα είναι.

ρε παιδια χωρις παρεξηγηση σταματηστε με αυτην την καραμελα..το πληρωνω μεχρι 24 .ειναι εως 24 και δεν υπαρχει minimum.ετσι παιζει το adsl και δεν αλλαζει.ετσι ειναι η τεχνολογια.η κρατας την γραμμη η δεν βαζεις καν ιντερνετ.σε οποιον παροχο κι να πας εφοσον εισαι τοσο μακρια απο το αστικο κεντρο δεν θα παιξεις παραπανω.η το δεχεσαι η δεν βαζεις ιντερνετ.νομος του adsl.μεγαλωνει η αποσταση μειωνεται η ταχυτητα.εισαι πολυ μακρια ηδη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...