Προς το περιεχόμενο

[Console] Microsoft Xbox 360 250GB & Tomb Raider & Darksiders II & Batman Arkham City + Live Gold | 149 Eυρώ | Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τότε τι πας και ξανα πας ντε? Δεν ξέρεις ότι στην 3η καίγεσαι? :P Μήπως λέω, μήπως, τελικά υπερβάλεις λιγάκι, γιατί με τη δική μου λογική, αν κάτι σε ταλαιπωρεί, το αποφευγεις....επιλογές, ευτυχώς, υπάρχουν...

το παιδί είπε και για φίλων του πράγματα και καλώς ή κακώς καποτε και εγώ ειχα κάνει πολλες αγορες απο το κωλομαγαζο και μετα απο 1-2 χρονια παρουσιάζεται το θέμα της εγγύησης..

δε νομίζω να υπάρχει υπερβολή γτ σε μένα έχει γίνει παραπάνω και η μόνη φορα που δε συνάντησα πρόβλημα ήταν σε stickaki των 5 ευρω..

δε νομίζω να έχουμε λόγο να υπερβάλλουμε, τι έχω να κερδίσω απλα παραθέτω τις ωραίες εμπειρίες μου και είναι αξιολύπητο να πρέπει να κάνεις φασαρία μπροστα σε κόσμο για να έρθει άλλος υπάλληλος και να πει ναι εχει δικιο ο κύριος ας του αλλάξουμε το προιον και χωρις να ζητάμε επιπλέον αντίτιμο για δήθεν ανατίμηση του προιόντος..

αίσχος αυτο το μαγαζί και για μένα απο το 2012 έχει διαγραφεί απο τις επιλογές μου..

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά επειδή μόλις τώρα είδα τη προσφορά,εαν κάποιος το αγόρασε και τελικά δεν το θέλει ή έριξε παραγγελία και δεν θέλει να παραλάβει,ας μου στείλει ένα πμ γιατί το θέλω εγω.

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ ;)

dcwt.jpg

Καλοριζικο,προπαντως!!!!!απλα εκει που το εχεις προσπαθησε να αεριζεται καλα!!και καλυτερα να το εχεις καθιστο!!παρα ορθιο.

Δημοσ.

:) Ευχαριστώ! Ναι, κανονικά έτσι που λες πρέπει να μπει γιατί έχω φράξει τις τρύπες από κάτω, αλλά δε βολεύει να το βάλω κάπου αλλού, και το έλεγξα για όση ώρα το είχα ανοιχτό και δεν είχε θέμα με τη θερμοκρασία. Επίσης ο ανεμιστήρας του PC ρίχνει κατευθείαν μέσα στις πλαϊνές τρύπες.

Δημοσ.

μονο με rgh μπορεις να παιζεις παιχνιδια απο εξωτερικο δισκο.το κοστος για το rgh ξεκιναει απο 60 ευρω το λιγοτερο.

Αν θέλω να παίζω απο τον εσωτερικό σκληρό; Η αν γράφω απλά να γράφω δισκάκια; Υπάρχει εναλλακτικη; 

Επισης να ρωτήσω, ένα DVD που έχει μέσα και λέει να το βάλεις για να πάρεις ένα important update το έκανε κανένας; Τι κάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...