efo355 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παιδιά η αγορα του xbox360 ειναι πεταμένα λεφτά όχι επειδή βγαίνει καινούριο αλλά γιατί όλα τα multiplatform με μια καρτούλα στα 100 ευρώ το πατάνε σε γραφικα. Αγοράστε απλά το μοχλό και. Παίξτε στο pc ούτε σπασίματα ούτε ταρζανιές.
Socratis_g Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αρκεί να εχετε pc με 4γιγα ram. και σκληρούς και 4πύρηνους... αστο μην το πάμε εκεί τώρα..
YiannEle Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πολυ δυσκολα θα βρεθει μαγαζι που θα εχει μονο δυσαρεστημενους πελατες (ειδικα στην Ελλαδα). Για το "μονο ευχαριστημενους" παντως δεν ειναι απλα 'πολυ δυσκολο' ειναι 1 στο εκατομμυριο (αν υπαρχει κι αυτο το ενα). Για το να καταλάβουμε τελικά αν το Πλάισιο ανήκει στις 3 τοπ καλύτερες ή 3 τοπ χειρότερες επιχειρήσεις, θα πρέπει να κάνουμε πανελλαδικό γκαλοπ, οπότε απο τις μαρτυρίες-καλές ή κακές, 100% αντικειμενική και σαφή εικόνα δεν μπορείς να έχεις... Πάντως η συγκεκριμένη προσφορά, απλά τα σπάει Πωλητης στο πλαισιο? Καλο κουραγιο! Οποιος λεει καλά είναι ντε και σώνει πωλητης ή υπάλληλος? Μήπως δηλαδή και όποιος ισχυρίζεται τα αντίθετα δουλεύει στον ανταγωνισμό? Μήπως απλούστερα, τελικά ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του και να ψωνιζει ότι και όπου γουσταρει?
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παιδιά η αγορα του xbox360 ειναι πεταμένα λεφτά όχι επειδή βγαίνει καινούριο αλλά γιατί όλα τα multiplatform με μια καρτούλα στα 100 ευρώ το πατάνε σε γραφικα. Αγοράστε απλά το μοχλό και. Παίξτε στο pc ούτε σπασίματα ούτε ταρζανιές. 100 euro η καρτα, και με τα υπολοιπα 50 στηνεις πυργο και αγοραζεις και τα παιχνιδια; για να φτασεις τα 150 της προσφορας.
efo355 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 100 euro η καρτα, και με τα υπολοιπα 50 στηνεις πυργο και αγοραζεις και τα παιχνιδια; για να φτασεις τα 150 της προσφορας. Θεωρώ ότι γράφεις από ένα pc στο insomnia...
hasiotis_john Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παιδιά η αγορα του xbox360 ειναι πεταμένα λεφτά όχι επειδή βγαίνει καινούριο αλλά γιατί όλα τα multiplatform με μια καρτούλα στα 100 ευρώ το πατάνε σε γραφικα. Αγοράστε απλά το μοχλό και. Παίξτε στο pc ούτε σπασίματα ούτε ταρζανιές. Με το συμπάθιο, αλλά η γνώμη μου είναι πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Αν και δεν είναι το κατάλληλο τόπικ για τέτοια συζήτηση, αλλά αν κάποιος θέλει αποκλειστικά κάτι για παιχνίδια, αυτό είναι να πάρει μια από τις παιχνιδομηχανές της Sony ή της Microsoft! Μια πολύ καλή κάρτα γραφικών κάνει από 100 μέχρι 200+ ευρώ και αν βάλεις και μνήμες , σκληρούς και γενικά όλο το πακέτο θες γύρω στο 600ρικο+ για να πεις πως θα έχεις μια αξιοπρεπή παιχνιδομηχανή/PC !! Μετά είναι και το βάσανο των εβδομαδιαίων σχεδόν drivers της κάρτας γραφικών (Ati, nVidia, κτλ) που μόνο πονοκέφαλο δημιουργούν και διορθώνουν 1 και χαλάνε 2 πράγματα! Τα σπασίματα που λες θα έλεγα ότι υπάρχουν μόνο στο PC και όχι στο Xbox! Αν και δεν το έχω, αλλά έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια και ΔΕΝ έχω προσέξει ίχνος σπασίματος ή προβλήματος!! Αντίθετα, σπασίματα έχω σε πολλά τελευταία παιχνίδια στο δικό μου ...τέρας και καλά... PC, με την 7870 της ATI με 2 GB μνήμη!! Τα οποία φυσικά διορθώνονται με ένα κάρο Patches των παιχνιδιών αλλά και εναλλαγής drivers!! Με το xbox, δίνει 150 ευρώ, παίρνεις 3 παιχνιδάρες και ξεχνάς τα κολλήματα μιας και τα παιχνίδια βγαίνουν προσαρμοσμένα σύμφωνα με την δύναμη του μηχανήματος του συγκεκριμένου! Ενώ στα PC τα βγάζουν σύμφωνα με τις τελευταίες κάρτες γραφικών! Έλεος δηλαδή!! Θες μια καινούργια κάρτα κάθε 5μηνο!! Αυτά.... ... (Ξαναλέω, η γνώμη μου!!) 1
giorginho Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ειναι να μη βγει κανα δαχτυλιδι θανατου ομως... που απο οτι ακουω μαλλον θα υπαρχει και στο ΧΒΟΧ 1 που ακομα δε βγηκε καλα-καλα...
efo355 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παιδιά η αγορα του xbox360 ειναι πεταμένα λεφτά όχι επειδή βγαίνει καινούριο αλλά γιατί όλα τα multiplatform με μια καρτούλα στα 100 ευρώ το πατάνε σε γραφικα. Αγοράστε απλά το μοχλό και. Παίξτε στο pc ούτε σπασίματα ούτε ταρζανιές. Με το συμπάθιο, αλλά η γνώμη μου είναι πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Αν και δεν είναι το κατάλληλο τόπικ για τέτοια συζήτηση, αλλά αν κάποιος θέλει αποκλειστικά κάτι για παιχνίδια, αυτό είναι να πάρει μια από τις παιχνιδομηχανές της Sony ή της Microsoft! Μια πολύ καλή κάρτα γραφικών κάνει από 100 μέχρι 200+ ευρώ και αν βάλεις και μνήμες , σκληρούς και γενικά όλο το πακέτο θες γύρω στο 600ρικο+ για να πεις πως θα έχεις μια αξιοπρεπή παιχνιδομηχανή/PC !! Μετά είναι και το βάσανο των εβδομαδιαίων σχεδόν drivers της κάρτας γραφικών (Ati, nVidia, κτλ) που μόνο πονοκέφαλο δημιουργούν και διορθώνουν 1 και χαλάνε 2 πράγματα! Τα σπασίματα που λες θα έλεγα ότι υπάρχουν μόνο στο PC και όχι στο Xbox! Αν και δεν το έχω, αλλά έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια και ΔΕΝ έχω προσέξει ίχνος σπασίματος ή προβλήματος!! Αντίθετα, σπασίματα έχω σε πολλά τελευταία παιχνίδια στο δικό μου ...τέρας και καλά... PC, με την 7870 της ATI με 2 GB μνήμη!! Τα οποία φυσικά διορθώνονται με ένα κάρο Patches των παιχνιδιών αλλά και εναλλαγής drivers!! Με το xbox, δίνει 150 ευρώ, παίρνεις 3 παιχνιδάρες και ξεχνάς τα κολλήματα μιας και τα παιχνίδια βγαίνουν προσαρμοσμένα σύμφωνα με την δύναμη του μηχανήματος του συγκεκριμένου! Ενώ στα PC τα βγάζουν σύμφωνα με τις τελευταίες κάρτες γραφικών! Έλεος δηλαδή!! Θες μια καινούργια κάρτα κάθε 5μηνο!! Αυτά.... ... (Ξαναλέω, η γνώμη μου!!) Οταν λέω σπασίματα εννοώ hacking στη κονσόλα για να παίξεις παιχνίδια από το θείο. Μη τραγικοποιείς τα πράγματα. Σιγά τα ωά η αναβάθμιση drivers, αυτόματα γίνεται από το windows update και αν η κάρτα παίζει καλά το απενεργοποιείς. Μην κάνεις Update κάτι που σε ικανοποιεί. Και όχι δεν θες κάρτα κάθε 5αμηνο, υπερβάλλεις και πολύ μάλιστα.Με το xbox ουσιαστικά παίζεις τα πάντα σε low και δεν έχεις πρόβλημα ενώ αν στο pc δεν παίζεις ultra έχεις πρόβλημα;
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Απο που το ακουσες αυτο παλι ;;;; Δεν βγηκε καλα καλα οχι ...... ΘΑ βγει σε 5 μηνες ναι. Ηδη ηερουμε τα προβληματα του ; Θα μας χαζεψετε εντελως ...... Οσο για το υποθετω απο pc υπαρχουν και smartphone tablet κτλπ κτλπ. Και για να παιξεις στα επιπεδα του 360 θελεις καλο pc γενικα οχι μονο vga. Αν εχω ξανα p 4 και την 7970 παλι τα ιδια θα ειμαι για 150€ δεν αξιζει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αλλο βαζω μεσα το παιχνιδι αραζω στον καναπε και παιζω και αλλο τα του pc.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τωρα αυτο που ολοι οσοι κανετε quote γραφετε το κειμενο σας μεσα στο quote (το ειδα πριν λιγα λεπτα και σε αλλο θεμα) ειναι μπαγκ ή ειναι κολλητικο; 5
efo355 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Απο που το ακουσες αυτο παλι ;;;; Δεν βγηκε καλα καλα οχι ...... ΘΑ βγει σε 5 μηνες ναι. Ηδη ηερουμε τα προβληματα του ; Θα μας χαζεψετε εντελως ...... Οσο για το υποθετω απο pc υπαρχουν και smartphone tablet κτλπ κτλπ. Και για να παιξεις στα επιπεδα του 360 θελεις καλο pc γενικα οχι μονο vga. Αν εχω ξανα p 4 και την 7970 παλι τα ιδια θα ειμαι για 150€ δεν αξιζει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αλλο βαζω μεσα το παιχνιδι αραζω στον καναπε και παιζω και αλλο τα του pc. Συνήθως όπου υπάρχει smartphone ή ( και ) tablet υπάρχει και pc. Αν έχει p4 και 7970 δεν ξέρεις τι σου γίνεται οπότε και μην ασχολείσαι. Και δεν μίλησα για τεχνολογία αιχμής έναν οποιοδήποτε τετραπύρηνο παρέα με μια 650 και είσαι πολύ καλύτερα από το οποιοδήποτε xbox 360 . Τώρα αν θες να παίξεις στον καναπέ σου δύο οι λύσεις. Μεταφέρεις τον καναπέ μπροστά από το pc σου ή επειτέλους καταλαβαίνεις ότι η gpu σου έχει και hdmi έξοδο Οταν βγήκανε τα xbox360 και ps3 ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους. Τωρα απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτά. Μόνο και μόνο το πόσο πιο ακριβα είναι τα παιχνίδια στο xbox360 από το steam και τα διάφορα bundles απλά δεν αξίζει.
giorginho Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Απο που το ακουσες αυτο παλι ;;;; Δεν βγηκε καλα καλα οχι ...... ΘΑ βγει σε 5 μηνες ναι. Ηδη ηερουμε τα προβληματα του ; Θα μας χαζεψετε εντελως ...... Οσο για το υποθετω απο pc υπαρχουν και smartphone tablet κτλπ κτλπ. Και για να παιξεις στα επιπεδα του 360 θελεις καλο pc γενικα οχι μονο vga. Αν εχω ξανα p 4 και την 7970 παλι τα ιδια θα ειμαι για 150€ δεν αξιζει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αλλο βαζω μεσα το παιχνιδι αραζω στον καναπε και παιζω και αλλο τα του pc. "Θα" βγει για τον κοσμο, για τα διαφημιστικα τους και τα πρωτα τεστ εχουν ηδη δειγματα... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=576869\ φημες-ξεφημες το πιθανοτερο ειναι ειτε οτι θα βγουν προβληματα ειτε οτι οπως αναφερεται (οπως ειπα) σε πολλα sites θα 'ριξουν' τις επιδοσεις για να αποφυγουν (αν το καταφερουν) να μη βγαλει προβληματα. Και για να μην αφηνω και το αντιπαλο δεος απεξω ψαξτε ποσα bd-drives απο τα ps3 fat χαλασαν πανω στη ληξη της εγγυησης... YΓ. Και για οσους θυμουνται το γερμανακι με τα νευρα και τις φωνες του στο pc του, υπαρχει ενα πολυ πιο cool βιντεο.... 1
Errik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μόλις το παρέλαβα! Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, και μου λέτε και σε pm αν θέλετε. Επειδή βαριέμαι να βαζωβγάζω CD θέλω να παίζω από έναν σκληρό δίσκο, τον εσωτερικό η και USB. Πως μπορεί να γίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο και που μπορώ να βρω πληροφορίες; Ήξερα για το RGH αλλά αν υπάρχει κάτι λιγότερο hardcore θα το προτιμήσω (μην φάω 1 μέρα με κολλητήρια) Κάτι για CFW έχω βρει αλλά δεν ξέρω αν γίνεται στο καινούριο Slim... Θα με ενδιέφερε και αν κάποιος ξέρει καλά να το κάνει, να του δώσω κάτι να το κάνει...
Mr_Terror Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μονο με rgh μπορεις να παιζεις παιχνιδια απο εξωτερικο δισκο.το κοστος για το rgh ξεκιναει απο 60 ευρω το λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα