Προς το περιεχόμενο

[Console] Microsoft Xbox 360 250GB & Tomb Raider & Darksiders II & Batman Arkham City + Live Gold | 149 Eυρώ | Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χασιωτη δε το ειπα προσβλητικα και αν προσβληθηκες ανακαλω. Το ειπα με καθαρα παρειστικη διαθεση και επρεπε ισως να βαλω καποιο smiley. Το εννοω οτι εχω τη χειροτερη εντυπωση για το πλαισιο αλλα σε καμμια περιπτωση δε θα τσακωθω με καποιον που υποστηριζει το αντιθετο.

• Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oχι δεν καταλαβα! Δεν ειμαι κανενος δικηγορος. Το δικο του "ωραιο ανεκδοτο" ηταν στη γενικη δηλωση που εκανες οχι προσωπικα σε εσενα. Εσυ αντιθετως απαντησες εντελως σε προσωπικο επιπεδο (ή δεν το καταλαβες?).

Ουτε τον ξερω τον αλλο ουτε με ξερει. Το "προσωπικη εμπειρια" δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη δηλωση σου που ουτε στελεχος μαρκετινγκ του πλαισιου δε θα εκανε με τετοιο αερα.

• Like 1
Δημοσ.

τι λες ρε φίλε που ειναι απο τα καλύτερα μαγαζια!! αν αγοράζεις μόνο απο εκει και σου περισσεύουν τα φράγκα αλλο καπέλο αυτο αλλα αυτο δεν ειναι αντικειμενικό σχόλιο. για μένα το χειρότερο μαγαζί και απο άποψη τιμών και απο άποψη εγγύησης προιόντων ! πρέπει να τσακωθώ κάθε φορά με τις #$#%%  εγγύησεις για να μου το αλλάξουν το εκάστοτε προιον..

Δημοσ.

πρέπει να τσακωθώ κάθε φορά με τις #$#%%  εγγύησεις για να μου το αλλάξουν το εκάστοτε προιον..

και σε μενα το ιδιο συνεβη τις 4 φορες για δικα μου η φιλων πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ξεφυγαμε. η προαφορα προφανως εχει να κανει εξαιτιας των xbox 360 facelift & xbox360.

προσωπικα το θεωρηαα συμφερουσα προσφορα, 30-40€ εχει μονο το tomb raider για καποιον που ενδιαφεροταν.

φανταζομαι θα δουμε κι αλλες αντιστοιχες προσφορες ξεστοκαρισματος του παλιου xbox360 συντομα. παντως μεχρι κ εχθες η τιμη ηταν σημαντικα χαμηλοτερη απο αντιστοιχες ή και σκετη κονσολα σε αγγλικα μαγαζια παραδοσιακα φθηνοτερα απο ελλαδα.

Δημοσ.

φανταζομαι θα δουμε κι αλλες αντιστοιχες προσφορες ξεστοκαρισματος του παλιου xbox360 συντομα. παντως μεχρι κ εχθες η τιμη ηταν σημαντικα χαμηλοτερη απο αντιστοιχες ή και σκετη κονσολα σε αγγλικα μαγαζια παραδοσιακα φθηνοτερα απο ελλαδα.

Φανταζομαι (δεν ξερω εχω μερικους μηνες να κοιταξω) εχει τελειωσει το αποθεμα του carrefour που για καμια 2ετια οσο κοιταζα εδινε το 360 4GB + Kinect στα 179 ευρω;

Δημοσ.

Μάθαμε τελικά τι σημαίνει το mail ? ..
Και ένας φίλος μου το σκέφτεται σοβαρά να το πάρει σήμερα, αλλά είναι μεταξύ του xbox και του ps3 και λέει να περιμένει μπας και κάνει και η sony κάποιο βήμα! Αλλά και από την άλλη 149 ευρώ με 3 πολύ καλά παιχνίδια και 250 σκληρό είναι πολύ καλό deal! Πόσο παρακάτω να πάει δηλαδή! (...όχι φυσικά πως θα μας χάλαγε και γύρω στο 100ρικο, :P αλλά λέμε!!)

Φαντάζομαι η επόμενη προσφορά της Microsoft θα είναι μαζί με το Kinetic! Προβλέπετε ...ζεστό καλοκαίρι προσφορών!!

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, άκυρο τελικά. Δεν έπαιρνε την κάρτα μου για κάποιο λόγο και αλλάξαμε τον τρόπο πληρωμής σε αντικαταβολή. Μου είπαν ότι την Τρίτη θα έχει φτάσει.

Δημοσ.

το batman ειναι τυπου doenload xbox live gold, οχι hardcopy.

τα παιχνιδια που κατεβαζεις απο gold τα χανεις μολις τελειωσει η συνδρομη σου;

Δημοσ.

Καλά, δεν θα το κάνουμε και θέμα και να χαλάσουμε το τόπικ..., αλλά μιας και ανέλαβες τα δικηγορικά του morfea, να σου εξηγήσω σε μια γραμμή!! Η απάντησή μου ήταν ως προς το ανέκδοτο της χρονιάς!! Εγώ είπα μια προσωπική μου εννοείτε εμπειρία, αλλά δεν γουστάρω να μου λένε πως είναι ανέκδοτα αυτά που λέω! Κατάλαβες!!??  Δηλαδή αν μετά από κάτι που έγραφες, σου έγραφε κάποιος..."ωραίο ανέκδοτο" , εσύ θα έλεγες όλα καλά?

Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω!! Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στην Ελλάδα! Και εντάξει, στατιστικά όλο και κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι! Αλλά νομίζω πως είναι μικρός αυτός ο αριθμός!

Αυτά.... :-)

Πωλητης στο πλαισιο? Καλο κουραγιο!

• Like 1
Δημοσ.

και σε μενα το ιδιο συνεβη τις 4 φορες για δικα μου η φιλων πραγματα.

Και τότε τι πας και ξανα πας ντε? Δεν ξέρεις ότι στην 3η καίγεσαι? :P Μήπως λέω, μήπως, τελικά υπερβάλεις λιγάκι, γιατί με τη δική μου λογική, αν κάτι σε ταλαιπωρεί, το αποφευγεις....επιλογές, ευτυχώς, υπάρχουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...