Προς το περιεχόμενο

[Console] Microsoft Xbox 360 250GB & Tomb Raider & Darksiders II & Batman Arkham City + Live Gold | 149 Eυρώ | Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fwau.jpg

Link.png Site: http://www.plaisio.gr/games/xbox/xbox-360-konsola/Microsoft-Xbox-360-250GB-Tomb-Raider-Batman-Arkham-City-Darksiders-II.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130613-school-offer&NewsLetterActivate=E2D41DEB3CCA4FF1A781001A4BE76B92">Microsoft Xbox 360 250GB & Tomb Raider & Darksiders II & Batman Arkham City + 1 μήνα δωρεάν συνδρομή Live Gold = 149€

Edit: Προστέθηκε link.

Επεξ/σία από Crypton-R-
  • Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποψην  , πηρα τηλ να μαθω διαθεσιμοτητα σε καταστημα και μου ειπαν μπορει στο σιτε να λεει παραλαβη απο καταστημα αλλα δε γινεται . Ειναι μονο για αποστολες , αν τυχον επιλεξει καποιος καταστημα θα τον παρουν τηλεφωνο να μαθουν διευθυνση αποστολης .
Μονο internet και τηλεφωνικές παραγγελίες και αποστολη στο χωρο σας δηλαδη...

Δημοσ.

Μήπως δεν είναι ούτε για αποστολή και είναι απλά διαφήμιση;

Μου ήρθε αυτό το mail:

Αγαπητέ κε ,

Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε
να σας ενημερώσουμε ότι

Παρουσιάστηκε ένα θέμα για το οποίο θα επικοινωνήσουμε
μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να το λύσουμε
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε
μαζί μας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση)
από κινητό 210-2895000 και
μέσω e-mail στο: [email protected]

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας.

Με εκτίμηση,

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε
Τμήμα Internet
Τηλ 2102895000
[email protected]

• Like 1
Δημοσ.

όσες προσφορές και να βάλουν δεν πρόκειται να προτιμήσω μια εταιρία που χρεώνει το Online gaming, και πρέπει να πληρώνω κάθε 3 μήνες(πόσο είναι δεν ξέρω), οχι γιατί πιστευω ειναι λάθος,αλλά γιατι δεν έχω την πολυτελεια... 

μακάρι να βάλουν το PS3 Super Slim ξανα ! :/

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε !! Το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι σοβαρό μαγαζί και δεν κοροϊδεύει τους πελάτες της!

Αναφέρομαι στο mail .., είμαι σχεδόν 100% σίγουρος πως θα είναι σε έλλειψη το Tomb Rider / μπορεί και λόγω πολλών παραγγελιών /  και θα δώσουν κάποιο άλλο, εξίσου καλό!! Έτσι αν θυμάμαι καλά έγινε και με την παλιότερη προσφορά στα 159 ευρώ που έδιναν 3 παιχνίδια (και ήταν σε έλλειψη κάποιο) και τους έδωσαν το Hallo 3 ή το Black ops 2 ή τέλος πάντων κάποιο που δεν είχαν!
Θα δούμε την Δευτέρα τι γίνετε! Πάντως ακόμα στο site το έχει ετοιμοπαράδοτο (σε 24 ώρες) , οπότε το κόβω δύσκολο να παίζει κάτι με το πακέτο και την τιμή!!

Δημοσ.

εμενα ειναι στα σταδιο αποστολης παντως.

όσες προσφορές και να βάλουν δεν πρόκειται να προτιμήσω μια εταιρία που χρεώνει το Online gaming, και πρέπει να πληρώνω κάθε 3 μήνες(πόσο είναι δεν ξέρω), οχι γιατί πιστευω ειναι λάθος,αλλά γιατι δεν έχω την πολυτελεια... 

μακάρι να βάλουν το PS3 Super Slim ξανα ! :/

καλα τα λες, αλλα και η σονυ πλεον στο πσ4 θα χρεωνει για το online..

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε !! Το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι σοβαρό μαγαζί και δεν κοροϊδεύει τους πελάτες της!

Ανεκδοτο της χρονιας! Σιγουρα στο τοπ 3 των χειροτερων μαγαζιων στην ελλαδα. Με βαση τις δικιες μου εμπειριες παντα. 

Οσον αφορα την προσφορα και σε ενα φιλο μου email εστειλαν αλλα περιμενει τηλεφωνο να δει τι θα πουνε

• Like 3
Δημοσ.

Με βάση τις δικές σου εμπειρίες μπορείς να πεις όσα ανέκδοτα θες, αλλά με βάση τις δικές μου τόσα χρόνια από το ΠΛΑΙΣΙΟ , ΔΕΝ είχα ποτέ προβλήματα! Μάλιστα θα το έβαζα και στο τοπ καλύτερων μαγαζιών!! Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά!
Ας μας ενημερώσουν αύριο όσοι πήραν το mail τι συμβαίνει! Ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί και θα λυθούν οι απορίες! :-)

Δημοσ.

Και γιατι οι εμπειριες αλλων να ειναι "ανεκδοτα"?? Για τη δικη σου δηλωση "δεν κοροϊδευει τους πελατες" υπαρχουν σιγουρα περιπτωσεις/αποδειξεις για το αντιθετο, απο την αλλη οι δικες σου θετικες εμπειριες δεν αρκουν για να τις γενικευσεις για το συνολο των πελατων. Πολυ δυσκολα θα βρεθει μαγαζι που θα εχει μονο δυσαρεστημενους πελατες (ειδικα στην Ελλαδα). Για το "μονο ευχαριστημενους" παντως δεν ειναι απλα 'πολυ δυσκολο' ειναι 1 στο εκατομμυριο (αν υπαρχει κι αυτο το ενα).

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατι οι εμπειριες αλλων να ειναι "ανεκδοτα"?? Για τη δικη σου δηλωση "δεν κοροϊδευει τους πελατες" υπαρχουν σιγουρα περιπτωσεις/αποδειξεις για το αντιθετο, απο την αλλη οι δικες σου θετικες εμπειριες δεν αρκουν για να τις γενικευσεις για το συνολο των πελατων. Πολυ δυσκολα θα βρεθει μαγαζι που θα εχει μονο δυσαρεστημενους πελατες (ειδικα στην Ελλαδα). Για το "μονο ευχαριστημενους" παντως δεν ειναι απλα 'πολυ δυσκολο' ειναι 1 στο εκατομμυριο (αν υπαρχει κι αυτο το ενα).

Καλά, δεν θα το κάνουμε και θέμα και να χαλάσουμε το τόπικ..., αλλά μιας και ανέλαβες τα δικηγορικά του morfea, να σου εξηγήσω σε μια γραμμή!! Η απάντησή μου ήταν ως προς το ανέκδοτο της χρονιάς!! Εγώ είπα μια προσωπική μου εννοείτε εμπειρία, αλλά δεν γουστάρω να μου λένε πως είναι ανέκδοτα αυτά που λέω! Κατάλαβες!!??  Δηλαδή αν μετά από κάτι που έγραφες, σου έγραφε κάποιος..."ωραίο ανέκδοτο" , εσύ θα έλεγες όλα καλά?

Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω!! Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στην Ελλάδα! Και εντάξει, στατιστικά όλο και κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι! Αλλά νομίζω πως είναι μικρός αυτός ο αριθμός!

Αυτά.... :-)

Δημοσ.

στατιστικά όλο και κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι! Αλλά νομίζω πως είναι μικρός αυτός ο αριθμός!

Μάλλον το  αντιθετο συμβαίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...