anvasila Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Γεια σας, Έχω ένα laptop sony vaio και μου βγάζει το παραπάνω πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όταν πατάω το F1 τα windows πάνε να ξεκινήσουν κανονικά, αλλά φυσικά κολάνε και δεν... Άρα ο σκληρός ακόμα δουλεύει. Το μόνο που θέλω είναι πριν την αλλαγή σκληρού να σώσω τα αρχεία μου. Δοκίμασα να βάλω τον σκληρό δίσκο στον σταθερό υπολογιστή(με ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο το smart) αλλά τα windows δε μπόρεσαν να ξεκινήσουν(τον προβληματικό σκληρό τον είχα σαν 2ο...δεν είναι περίεργο αυτό?). Ακόμα δοκίμασα με ubuntu live cd αλλά και εκεί μου έβγαλε ότι ο σκληρός έχει πρόβλημα και πάλι δε μπορώ να πάρω τα αρχεία μου.(Disk failure is Imminent)Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ώστε να σωθούν τα αρχεία από το σκληρό ή ακόμα και να επισκευαστεί??? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
shodan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δοκιμασες να κουμπωσεις το σκληρό σου στον σταθερό αφού εχει ξεκινησει;<br><br> Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα