Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μια βοήθεια σας παρακαλώ. Πήρα ενα laptop για τον πατέρα μου Freedos όταν πήγα να περάσω το windows μου είχε ενα partition που είχε μεσα τα freedos και τα bios και δε μποροσα να σβησω 29 GB, ενα partition NTFS αλλα 29 GB όπου και πέρασα το λειτουργικό μου και τα υπολοιπα 409 δεν είχαν εκχωρηθεί καπου. Πιστεύοντας οπως στα 7 οτι με την εγκατασταση θα παν κατεθείαν στο C εκανα την εγκατασταση του λειτουργικού μου στο partition ΝΤFS αλλα τωρα τα 409 δε μου τα αναγνωρίζει.
Μου τα έχει όπως στην εικόνα. Τι μπορώ ν κάνω? Αν τα εκχωρήσω στο C θα σβηστεί τπτ? Και αν οχι πως γινεται η εκχωρηση στα 8??

 

 

 

post-160076-0-48255300-1371203080_thumb.png

Δημοσ.
Μπες στην διαχείριση δίσκων ,

πίνακας ελέγχου ->εργαλεία διαχειριστή -> διαχείριση υπολογιστή-> διαχείριση δίσκων από τα αριστερά.

Κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε γράμμα μονάδος. 
Δημοσ.

Αν δωσω γραμμα θα μπορώ μετά να τα συνενόσω με τα υπόλοιπα η θα ειναι αναγκαστικα ξεχωριστό partition? 



Και επίσης αυτά τα 29 που είναι δεσμευμενα για τα Freedos (+το 1 που δε ξερω γτ ειναι) μπορουν να συνενοθουν?

Ευχαριστω



http://techstrick.blogspot.gr/2012/07/How-to-combine-partition.html

 

Αν κανω αυτό κατευθείαν για να το ενωσω με τον c?



Το κανα δουλεψε οπως το thread. Ευχαριστω αν κ τελικα εδωσα λυση μονος μου  B) Aν θελετε κλειδωστε το. Εκτος κ αν μπορει καποιος να μου πει για να μ φυγει η απορια αυτα τα 29+1 που εχω στη φωτο για που ιεναι δεσμευμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...