NIKOSKURT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ειπα να φτιαξω ενα παλιο pc αλλα δεν λεει να ανοιξει !στο φορματ σβηνει η οθονη μετα το σταδιο που αντιγραφει αρχεια (ενω συνεχιζει να δουλευει )η αν ειμαι τυχερος παει στην οθονη που κανουν loading τα windows xpκαι ξανα το ιδιο .εχω αλλαξει 2 καρτες γραφικων2 τροφοδοτικα3 μνημες3 σκληρουςαλλαξα παστες και καθαρισμο ! (θερμοκρασιες ολες νορμαλ)η mobo ειναι η Κ8Ν - ΝΕΟ 4τι παιζει να φταιει αλλο? μεχει τρελανει !
Demon Lord Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 άλλαξες όλα αυτά αλλά το πρόβλημα παραμένει... επίσης, δεν άλλαξες μητρική! τυχαίο;
NIKOSKURT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 αν ειχα extra μητρικη θα την αλλαζα και αυτην ..... ε ναι δεν εμεινε κατι αλλο.... απλα λεω μηπως παιζει κατι αλλο και δεν το βλεπω!εκτος και αν αυτα που αλλαζω ειναι χειροτερα απο αυτα που ηδη ειχε (αν και δεν νομιζω)
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ειπα να φτιαξω ενα παλιο pc αλλα δεν λεει να ανοιξει ! στο φορματ σβηνει η οθονη μετα το σταδιο που αντιγραφει αρχεια (ενω συνεχιζει να δουλευει ) η αν ειμαι τυχερος παει στην οθονη που κανουν loading τα windows xp και ξανα το ιδιο . εχω αλλαξει 2 καρτες γραφικων 2 τροφοδοτικα 3 μνημες 3 σκληρους αλλαξα παστες και καθαρισμο ! (θερμοκρασιες ολες νορμαλ) η mobo ειναι η Κ8Ν - ΝΕΟ 4 τι παιζει να φταιει αλλο? μεχει τρελανει ! το σύστημα δουλεύει λές,μπαίνει σε sleep mode η οθόνη;; η κάνει επανεκκίνηση το συστημά σου;;
NIKOSKURT Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 τωρα προσπαθω με windows 7 αλλα η διαδικασια γινετε με ρυθμο χελωνας ..πολυ αργο !ναι σαν να μπαινει σε sleep mode...παντου ρευμα αλλα σβηνει η οθονη ...και αλλες φορες απλα κλεινει τελειως !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα