Προς το περιεχόμενο

antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ξερετε πως μπορω να καταλαβω οτι εχω malware στον υπολογιστη και αν μπορει κανενα antivirus να το ανυχνευση η θελει κανενα anti malware ??

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Malware bytes ή Superantispyware για τις ελαφριες καταστασεις, δωρεαν κ ελαφρια κ τα δυο.  B)

**χαχα οτι προτεινε ο αποπανω κ παλι :D ** 

Δημοσ.

πως μπορω να καταλαβω οτι εχω χωρις προγραμμα??

Δεν μπορείς, εκτός αν σου σέρνεται αρκετά πολύ το pc.

Δημοσ.

πως μπορω να καταλαβω οτι εχω χωρις προγραμμα??

Είναι αρκετά δύσκολο να το βρεις εκτός και αν είσαι expert... ότι πρότειναν και οι από πάνω :P

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πρέπει να το καταλάβεις χωρίς πρόγραμμα? βάλε τα προγράμματα που σου πρότειναν οι φίλοι παραπάνω, εκτός αν φοβάσαι (δεν ξέρω τον λόγο) να τα περάσεις 

Δημοσ.

μηπως θα μου δημιουργεισει κανενα προβλημα στο pc??

φίλε κατέβασε το malwarebytes που σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω, περασέ το στο PC και scannare το, τι πρόβλημα να σου δημιουργήσει δηλαδή? τόσα εκατ. άνθρωποι το έχουν στο PC τους

Δημοσ.

@hitman ΜΟΝΟ

Μια αλλη λύση είναι να κάνεις boot με κάποιο linux live cd, να ανοίξεις command shell και να δώσεις την εντολή

rm -rf \

Διασταύρωσε το πριν το δοκιμάσεις

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά θα το κάνει κάθε φορά αυτό; Avast free antivirus σε συνεργασία με malaware bytes είναι πολύ καλό... δεν είναι ακριβώς δύο antivirus μαζί...

Δημοσ.

Ναι αλλά θα το κάνει κάθε φορά αυτό; Avast free antivirus σε συνεργασία με malaware bytes είναι πολύ καλό... δεν είναι ακριβώς δύο antivirus μαζί...

Ποιο; Αυτό που είπε ο isay; Αυτό είναι ένα κι ένα για τους ιούς. Ότι καλύτερο για να σιγουρευτεί ότι δεν θα μείνει τίποτα στον δίσκο του ;) 

Αρκεί να ακολουθήσει τη συμβουλή του.

• Like 1
Δημοσ.

Eγκατεστησε τα 2 προγραμματα που σου αναφερανε. Και προσοχη να εγκαταστησεις τις free εκδοσεις. Ενημερωσε τα και τα 2, μπες με ασφαλης λειτουργια. Και κανε full scan και με τα 2 (οχι ταυτοχρονα). Και αν ακομα φοβασαι κατεβασε το dr.web cureit ενημερωσε το, ασφαλης λειτουργια και παλι scan. Θα εισαι κυριλε μετα μαζι με τον τακη τον raver.

Και μια δικια μου ερωτηση. Επειδη δεν εχω ασχοληθει να βγαζω ιους απο live linux, τι ακριβως κανει αυτη η εντολη?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...