Προς το περιεχόμενο

Και παλι σχετικα με το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ (διαβαστε πριν διαγραψετε)

as223

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα διαβασει σε ενα αλλο topic σχετικα με παλια posts του ΜΠΛΑΜΠΛΑ και θυμαμαι πως για καποιους λογους ασυμβατοτητας δεν ηταν δυνατη η μεταφορα τους στο νεο forum...

Ρωτω λοιπον: Δεν γινεται να εξοικονομισουμε λιγο χωρο στο server για να ανεβασουμε ξανα τα παλια posts ανεξαρτητα απο το παρον forum? Υπηρχαν εκει πολλες πληροφοριες για διαφορα πραγματα που τωρα πολυ απλα δεν μπορουμε να τις δουμε... Εκανα ενα search στη λεξη "MENSA" και βρηκα ενα σωρο posts αλλα δεν μπορω να τα ανοιξω...

Δεν μπορει να γινει κατι γι'αυτο?

Δημοσ.

stathispap kai pros osous den katalaban:

Den tithetai thema horou. Na sou exigiso me apla logia:

I database tis Insomnia ehei enan pinaka pou periehei ola ta posts. Aftos o pinakas syndeetai me enan allo pinaka pou ehei ta stixeia olon ton xriston kai aftos sti sineheia syndeetai me enan allo pinaka pou ehei ola ta prosopika minimata k.o.k sximatizontas mia morfi "alisidas" metaxy ton pinakon.

Opos katalabaineis, den einai efkolo na "spasei" afti i alisida giati den tha trexei tipota meta. Kai episeis, ola ta posts tou "mplampla" einai fisiko na symperilambanontai ston pinaka me ta ypolloipa posts apo oles tis alles katigories. Einai exairetika diskolo kai apistefta xronoboro, na bgoun MONO ta posts tou paliou "mpla-mpla" kai na ensomatothoun stin database tou torinou mplampla. To mono pou mporei na ginei einai na fainontai kleidomena ta posts tou paliou mplampla ston server tis insomnia se kapoia alli selida, ektos forum, oste na min epeireazoun kai xalane tin eikona tou forum edo.

Afto bebaia mporei na to kanei mono o hal kai se afton tha prepei na apefthyntheis. :) Ego distixos den mporo na se boithiso se kati pano se afto...

afta...

Δημοσ.

To mono pou mporei na ginei einai na fainontai kleidomena ta posts tou paliou mplampla ston server tis insomnia se kapoia alli selida' date=' ektos forum, oste na min epeireazoun kai xalane tin eikona tou forum edo.

[/quote']

Εστω κι ετσι! Ακομα και κλειδωμενα αρκουν! Ειναι κριμα να χανονται τοσες πληροφοριες... Δηλαδη σας ενδιαφερει τοσο πολυ να μη χαλαει η "αισθητικη", η "εικονα" του forum και δεν θελετε να φαινονται κλειδωμενα? Σε τελευταια αναλυση βαλτε ενα μικρο link καπου απομερα...

Δημοσ.
Η ένα p.m. στον Admin. να σου δώσει-όταν έχει χρόνο και όρεξη-ό,τι ζητήσεις απ' αυτά που ψάχνεις...

Δεν νομίζω οτι αυτή είναι λύση. :?

Θα τον πνίξουν στα p.m. :lol:

Αν θελήσει κάποια στιγμή να βάλει link ή να "εμφανίσει" πάλι το κλειδωμένο και κρυφό μπλα μπλα, είναι μόνο στο χέρι το δικό του να το πράξει. Και πιστεύω δεν θα το κάνει αν το "απαιτούν" μερικοί...

Μην ξεχνάμε οτι το insomnia είναι δικό του χωράφι...αυτός σπέρνει αυτός θερίζει...

Καλό καλοκαίρι. :lol:

Δημοσ.

Όχι ρε συ,παρεξήγησες,δεν μίλησε κανένας για "απαιτήσεις".Τα πράγματα είναι απλά:Ζητάς κάτι και αν εχει όρεξη και χρόνο στο δίνει.

Τόόόσο απλά!

Πάντα μιλάω από προσωπική πείρα...

Δημοσ.

Όρεξη υπάρχει αλλά λίγος χρόνος. Αν έχετε κάποιο request θέματος από μπλα μπλα στείλτε μου e-mail για να σας το στείλω όποτε μπορέσω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όρεξη υπάρχει αλλά λίγος χρόνος. Αν έχετε κάποιο request θέματος από μπλα μπλα στείλτε μου e-mail για να σας το στείλω όποτε μπορέσω.

Δέχομαι κι εγώ e-mail για το θέμα.

Απλά μην ζητήσετε τίποτα παράλογο - π.χ. όλα τα posts μου στο Μπλα-Μπλα ή όλα τα topics από ΧΧ μέχρι ΨΨ ημερομηνία. :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...