Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν ενα μηνα πηρα το pc της υπογραφης μου.Ετρεξα πρωτα το hd sentinel πριν λιγες μερες για πρωτη φορα και μου βγαλε υγεια 93% και απορισα,μετα ετρεξα το WD lifeguard μουβγαλει eeror code 07 που σημαινει READ ELEMENTS ERROR.Ετρεξα το φουλ τεστ γιατι διαβασα οτι μπορει να διορθωθει μαυτο σε διαφορα φορουμ και μουβγαλε παλι error με error code 08 και μου εγραψε TOO MANY BAD SECTORS.Πως ειναι δυνατον?Μηπως υπαρχει καπου αλλου προβλημα η ηταν ελλατωματικος ο σκληρος απτην αρχη?Και τωρα με κολλαει πολυ οταν μπαινω στα αρχεια του WD.Αν δν υπαρχει λυση θα τον στειλω να μου δωσουν καινουργιο.

Να προσθεσω οτι εχω κατεβασει γυρω στα 250gb αρχεια για μουσικη τα εγκατεστησα και μου εχουν μεινει 520gb ελευθερα τωρα.Υπαρχει περιπτωση καποιο αρχειο να δημιουργησε το προβλημα?αλλα ετρεχα το microsoft security essential συνεχεια.

Παντως rma μπορω να το στειλω αποσο διαβασα και στα manual.

Δημοσ.

Όχι συμβαίνουν και αυτά.. τρέχεις το διαγνωστικό της WD και αν σου βγάλει σφάλματα τον πας για αντικατάσταση.

Δημοσ.

Απλα ξενερωσα,προτιμησα τον black απο τον seagate λογο αξιοπιστιας τν τυχη μου μεσα και επεσα σε ελαττωματικο.αρχισε να κλικαρει κιολας και στην εκκινηση στα βιος μου βγαζει smart fail κατι τετοιο πλεον.δευτερα θα κανω την αλλαγη,σας ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...