giorginho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Aν και νομιζω οτι ταινιες πουλανε (ή και χαριζουν αναλογως τι 'μενου' θα παρει καποιος) εδω και καιρο, δεν ειδα να αναφερεται ως θεμα η προσφορα αυτη και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι καποιες απο αυτες τις ταινιες τις ειδα προσφατα σε 'τρελες κυριακατικες προσφορες' σε υπερδιπλασια τιμη να εξαντλουνται σε ελαχιστα λεπτα.... Εχουμε και λεμε λοιπον: Goal III Η Κληρονόμος Killer Joe Five Minarets In York The Veteran Αυστηρώς Κατάλληλο New In Town A Haunting in Connecticut Mother's day The Duchess Transit Once Fallen Beastly Sacrifice Let me In Escapee Μια που γενικα εχω και μια προτιμηση στον συγκεκριμενο κινηματογραφο ελπιζω να του αδειασετε το στοκ μπας και βαλει και καμια υπερπαραγωγη στην επομενη δοση των προσφoρων! Πηρα απο το Ster Μακεδονια to Once Fallen, ενω απο ολες αυτες εκει δεν ειχαν διαθεσιμες τις Killer Joe & το Αυστηρώς Κατάλληλο. 3
zizu10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα δισκάκια σκέτα δεν κοστίζουν τόσο Αν γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και για Αθήνα ας μας ενημερώσει 2
hardwareras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 οντως ισχυει στα star στο καματερο, λ δημοκρατιας. εχει κομματια ακομα 1
zizu10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 οντως ισχυει στα star στο καματερο, λ δημοκρατιας. εχει κομματια ακομα Ωραία, ευχαριστώ!! Δεν το γνώριζα..
giorginho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τα δισκάκια σκέτα δεν κοστίζουν τόσο Λιγοτερο απο ενοικιαση dvd λεμε (πανω-κατω) !! 2
George! Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τζάμπα τις δίνει αλλά ήθελα να δοκιμάσω την tv μου να δω πως τα πάει σε 3d.
Sebu Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλα σιγα τις υπερπαραγωγες, θα σκισουν κανενα καλτσον. Ουτε τσαμπα δεν τις εβλεπα 11
Razor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σάπιες... Άντε η Let me In να λέει κάτι, όλες οι άλλες μόνο για να τις μετά-πωλήσεις ακριβότερα εδώ στις αγγελίες 3
eko13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Το goal 3 θα το επαιρνα, αλλα και ειμαι μακρυα, αλλα και δεν εχω blu-ray 1
Razor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Το goal 3 θα το επαιρνα, αλλα και ειμαι μακρυα, αλλα και δεν εχω blu-ray χαχαχαχ μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 οντως ισχυει στα star στο καματερο, λ δημοκρατιας. εχει κομματια ακομα Που τα ζητάμε, στα εκδοτήρια;
hardwareras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τα εχουνε βαλει διπλα απο τα ταμεια, και εχει και αλλα κομματια διπλα απο τα ποπ κορν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα