bossntepe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιδια στα καλα του καθουμενου οταν ειμαι στο πσ βγαζει μπλε οθονη και λεει dumbing physical memory κατι τετοιο τι φταιει
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιδια στα καλα του καθουμενου οταν ειμαι στο πσ βγαζει μπλε οθονη και λεει dumbing physical memory κατι τετοιο τι φταιει Πολλα μπορει να φταινε. Το σιγουρο ειναι πως θα πρεπει να γινεις πολυ πιο περιγραφικος για να βγαλεις ακρη. Ξεκινα απο δω
bossntepe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ευχαριστω φιλε λογικα θα αλλαξω hardware αλλα πρωτα θα κανω ενα τεστ στις ραμ. εχω και linux στο πσ οποτε εχει ενα καλυτερο τεστ απο αυτο των windows. Ελπιζω να μην εχει κανενα σοβαρο προβλημα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 εχω και linux στο πσ οποτε εχει ενα καλυτερο τεστ απο αυτο των windows Υποθετω πως μιλαμε για το memtest το οποιο πολλες διανομες προσθετουν στο bootmenu τους, οποτε ναι, ξεκινα απο κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα